Bebek hayali kuranlar için gönüllü dua edim

cok iyi niyetlisiniz. en guzel sey zaten dua
cok iyi niyetlisiniz. yapabileceginiz en guzel sey dua etmek bizler icin. ben de 5 yıldir ugrasıyorum insallah bu son denememde nasip olur Allahin izniyle dualarinizi eksik etmeyin
Dile kolay beş yıl 😔 inşallah bu son denemeniz olur ve beklediğiniz onca yılın hüznü ikiz bebeklerle mutluluğa dönüşür 🙏🏻😇💙💜

Rabbim bizim için dilediklerinin on katı sevap versin sana. O kadar mutlu ettin ki. Yemin ederim ağlayarak yazıyorum canım çok acıyor. 😭

Arkadaşlar herkese merhaba,
37 yaşında 3 çocuk annesiyim ve hayalimde bir bebek daha var. Benimle aynı hayalleri kuran başka hanımlarla biraz sohbet etmek için bu siteye üye oldum. Yaşımın artık cokda genç olmadigini düşünürken insanların 40'li yaşlarda olupta henüz ilk bebeklerini bile kucaklarına almadıklarını ve bunun için gerçekten çok uğraştıklarını gördüm 😔 tüp bebek deneyip olmayanlar, düşük yapanlar.... Farklı farklı hikayeleri okuduktan sonra çok etkilendim ve ne yapabilirim düşüncesine girdim. Keşke sihirli guclerim olsada isteyen herkesi anne yapma şansımız olsa ama maalesef yok 😔 sonra düşündüm sihirden büyük ve teshirli olan rabbim var dedim, onun rahmeti merhameti sonsuz, dua kapısı hep açık dedim ve kulun kula ettiği habersiz dua kabul olurmuş düşüncesiyle tüp bebek tedavisi başlığı altında gördüğüm kişilere habersiz dua etmeye başladım. Eğer sizlerde isminizi yazarsanız sizler içinde dua etmeye hazırım 🙏🏻 yasin suresi Meryem suresi, Hz yunusun duası, bütün duaları okuyorum bildiğim. Bir kadının anne olma hayalini gerçekleştirebilmek için zerre kadar faydamin olmasi bile beni çok çok çok mutlu eder. Keşke elimden fazlası gelse ama yok malesef, tek yapabileceğim dua etmek. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip eder hayırlısıyla inşallah 🙏🏻 💙
Allah razı olsun. Okurken duygulandım. Rabbim kalbinizi, davranışınızı, samimiyetinizi mukafatlandirsin.

Back
X