bebek hazırlıkları hakkında....

boşver canım sıkma canını, ben alışverişe erken diyenlere kızıyorum, Allah vermesin doğumda da ölebilir, bebeğime 9 ay boşunca neden acaba ölebilir mi? gözüyle bakayımki, beşik de mecbur alıcaz, doğumdan sonraya bırakılmazki bu iş

kime neyse anlamıyorum canım yaa millete ne kim bebeğine nezaman ne almış sinir oluyorum böyle insanlara...

kime neyse anlamıyorum canım yaa millete ne kim bebeğine nezaman ne almış sinir oluyorum böyle insanlara...

ben de moralimi bozanlara sinir oluyorum, ben zihin engelliler öğretmeniyim, geçen yan sınıfımdaki velinin biri geldi, çocuğunun 15 numara gözü varmış yazısı bozuk dedi, sonra bana böyle 5-6 aylıkken olmuş anne karnında dedi, Allahım sabır dedim, bişey demedim kendi acılarına verdim, bi tanesi de her gördüğünü ye, canın çekerde yemezsen bebeğin ölür diyor, birinin 8 aylık düşmüş onu anlatıyor

öncelikle başınsagolsun hhatırlatopta sorupta yaranızı deşmek istemem ama nasıl oldu dersem isterseniz cevaplamak zorunda değilsiniz saygı duyarım benimde 1 düşüğüm var benimde düşüğüm var sizinkine benzemez tabi ama insan üzülür tabiçok üzüldümde sizede şimdi varmı ? oda yapamıyorum şuan kaynatam ve kaynatamın babası da benimle :D kalabalığız ev erkek ama nasipse gelen kız:D .şimdilik park yatak düşünüyoruz daha sonra 2 3 yaşında gibi odası olur anca bende tulum 2 tane aldım 6 tane 3 ayaklı 3 ayaksız hatane çıkışı gibi 5li aldım çıtçıtlı badi 5 tane aldım daha alayım ozaman çıtçıtlı ve ayrıca kozmetik olarak bebeğe ve kendime ne alayım tşk ederim

ben de moralimi bozanlara sinir oluyorum, ben zihin engelliler öğretmeniyim, geçen yan sınıfımdaki velinin biri geldi, çocuğunun 15 numara gözü varmış yazısı bozuk dedi, sonra bana böyle 5-6 aylıkken olmuş anne karnında dedi, Allahım sabır dedim, bişey demedim kendi acılarına verdim, bi tanesi de her gördüğünü ye, canın çekerde yemezsen bebeğin ölür diyor, birinin 8 aylık düşmüş onu anlatıyor

insanın bebeği hakkında konuşulunca gerçekten çok hassas oluyor insan...
böyle kötü habercilerden ve kıyaslamalardan nefret ediyorum...
hemen elimi karnıma götürüp dua ediyorum insanın psikolojisini bozuyolar yaa...

kızlar bugün annemle konuşuyordum teyzemde yanındaydı yaptığımız alışverişi anlatıyordum anneme teyzem ordan çok heveslenerek almasın daha erken evde boş beşik beklemesi iyi değil derler falan diye bişeyler zırvaladı kan beynime sıçradı :47:

bu insanların boşboğazlığı nedir böyle yaa en hevesli yaptığım alışverişi bile insanın boğazına diziyor böyle insanlar...
eşimde duydu çıldırdı bu ne biçim laf resmen bebeği ölür diyo kadın dedi çıldırdı zor sakinleştirdim :(
kendi kızının olmayan bebeğine şimdiden bebek çeyizi yapıyor ama biz yapınca uğursuz uğursuz konuşuyor çok sinir oldum...

canım çok haklısın bu yorumu yapanlar o zaman yarın kendilerininde ölebileceklerini düşünmüyor mu acaba:)o zaman kimse hayatı boyunca bir şey almasın malum her an bizde ölebiliriz:)bugün alıp yarın aldıklarımızı kullanayabiliriz:)hem bebek alışverişi gerçekten baya yüklü oluyor hepsini birden almakta maddi açıdan pek mantıklı olmuyor eksikleri azar azar tamamlamakta tabi ki fayda var.takma kafana boş ver

canım çok haklısın bu yorumu yapanlar o zaman yarın kendilerininde ölebileceklerini düşünmüyor mu acaba:)o zaman kimse hayatı boyunca bir şey almasın malum her an bizde ölebiliriz:)bugün alıp yarın aldıklarımızı kullanayabiliriz:)hem bebek alışverişi gerçekten baya yüklü oluyor hepsini birden almakta maddi açıdan pek mantıklı olmuyor eksikleri azar azar tamamlamakta tabi ki fayda var.takma kafana boş ver

sorma canım yaaa kıskançlıkmı desek cahillikmi anlamadım gitti tek bildiğim çok sinir olduğum...

bende kıyafetlerini aldım, yıkadım, ütüleyeceğim.Bebeğimin arabası da hazır.Kozmetik ve kendime almam gerekenler kaldı.Bide beşik.Ben park yatak istiyorum ama yatağı konusunda kararsızım.siz ne düşünüyorsunuz?

Back
X