Bebek Hediyesi İçin Yardım...

Biraz daha bilgi vereyim.Hastane çıkışlarını, battaniyelerini ,bebek şekerlerini aldılar.Her ikisi de beşiği yatak odalarına koyacak.Yani ayrı bebek odaları yok.Kanguru ve yürütece karşılar.İlginç birşeyler arıyorum biraz aslında.

ana kucağı alabilrsin ilk aylarda benim çok işime yaramıştı.hem arabada hem evde kullanılıyor.fiyatlarıda uygun sayılır.

$regenschirm.webp

cocuk semsiyesine (ilerde kullanabilir) o resimdeki kenarlarinda top top yerleri varya köselerinde... oralara güzel bi kurdaleyle biberon, emzik vs bagliyosun canim..
bukadar..

-12Ay bebek çerçevesi var.
Bebeğin bir yaşına kadar olan zamanında her ayki fotoğrafi koyuluyor.
Şuan bime gelmiş indirimde 10tl.

-Minik bebek puseti içine banyo takımı hazırlatabilirsin.
Banyo havlusu lifi banyo jeli şampuanı sabunu ...hoş bi hediye olabilir zannımca

-Uyku tulumu olabilir..

-İlk adım ayakkabısı da iyi bi fikir.

-http://www.hediyedenizi.com/Hediye/357888/950/Bebek_Hediyeleri/Hos_Geldin_Minik_Prens_Duvar_Saati.htm

Şurdaki duvar saati fikri nasıl .? fiyatıda çok uygun.

-Chicconun çok güzel eğitici oyuncakları var onlara bakabilirsin

-Odasına adının yazılı olduğu tablo alabilirsin içine ilk fotosunu koyarlar.

Ek olarak künye alabilirsin.
Yengemin torununa almıştık 30 tl ye gümüş adı yazılıydı.

bir bebeğin bunu kullanabilmesi için epey büyümesi gerekiyor.e bu kadar büyüyen bebekte emzik kullanmamalı bana göre.

dogru söylüyorsunuzda cocuklar birakmiyorki emzigi istemedikleri sürece.. kuzenim var mesela 3 yasinda ama halen sagda solda emzikle geziyor...

cnm aklima baska bir hediye daha geldi.. bez pastada yapabilirsin.. internetden arat yapilisi var adim adim oda cok güzel oluyor :)
yaptinmi hediye merak ettim? bizlerle paylasirmisin?

Back
X