- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
- Konu Sahibi kackaloribu
-
katılmanız gerekirdi ayıp etmişsinizKızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...
çıkmazda değilsiniz, arkadaşlarınız saçmalamış.aynen öyle , ben olmadığını veremeyeceğimi belirtmişim az değilki. ısrar etmeleri beni daha da üzdü gerildim.. ağlamak asla istemezdim ama o an çıkmazda hissettim kendimi
çok çabalıyorum kendimi değişmeye zorluyorum ama yetiştiğim aile ortam beni böyle yaptı çıkmaıyorum bu psikolojiden.. teşekkür ederim yorumunuz içinDeğişmek zorundasınız. Kendiniz yapamıyorsanız, yardım alın. Hayatınız boyunca böyle kaç insanla, kaç gereksiz muhabbetle karşılaşacaksınız kim bilir... Ha insan bozulmaz mı, kırılmaz mı, elbette duygularımız var, öyle tastamam bir robot gibi olamıyoruz hiçbir zaman ama en azından karşılarına dikilip, hadlerini bildirmeyi öğrenmeniz gerekiyor. O zaman bir saçmalarlar, iki saçmalarlar, diş geçiremeyeceklerini anlayınca ayaklarını denk almaya başlarlar. İşte onu hissettirmeniz gerekiyor.
etrafmdalar hepsi bana bakıyor ama napıp edip verebileceğim bi tutar değilki, ben evimi zor geçindiriyorum ona nasıl 200 vereyim çocuğumu aç bırakmam demek bu. zaman o kadar bi parayla ben mutfak çevirmeye çalışıyorum
Valla merak ettim, polemik için sormuyorum. Sebep?katılmanız gerekirdi ayıp etmişsiniz
nasıl ayıp ettim. param yok. ama cidden yok. sadece oğlum için eve mutfak alışverişi yapabiliyorum ben su an. o da 200 lira zar zor belki.. ona kadar alıyorum herşeyi. dolmuş parası vermemk için sabah akşam 1 saat toplamda 2 saat yürüyorum. oğluma kalsın diye bi tane meyve yemiyorum yarım bardak süt içmiyor bi tabak yoğurt yemiyorum. eşimde öyle. şimdi yok dememe rağmen ben mi ayıp ediyorum..katılmanız gerekirdi ayıp etmişsiniz
patron sadece hoş değil işyetinde böyle şeyler. ağlamayalım falan ddi gitti.Ne kadar terbiyesizler.
Benim kime ne vereceğimi kimse belirleyemez.
Herkesin 50tl verdıgı bi durumda kendim bireysel ceyrekte takabilir katılmayabılırım.
Bu benim maddi durumumla ve hediye alınacak kısıye beslediğim sevgiyle dogru orantılı. Kimse bu konuda baskı yapamaz kimseye.
Hele de maddi durumum yeterli degıl diyen birine, borc al demek bariz salaklık.
Siz size uyanı yapın. Gucsuz falan degılsınız, patronunuz da sizi kıracak bisey dediyse sayet cıkarıp sizin adınıza 200 TL verseydi patron ya hani? Bos konusacagına iscilerine jest yapsaydı...
Bunların hepsi haricten gazel okuyan tipler bos beles insanlar, bunlar yuzunden kendinizi eksik görürseniz asıl ozaman Gucsuz olursunuz.
evet pasifim ve bunu kullanıyorlar işte.. köşeye sıkışmış çocuk gibi hissediyorumDiyorum ya gercekten verme ihtimaliniz yoksa (ki öyle görünüyor) veremiyorum tamam kapatin konuyu diyip kesip atmaliydiniz ben sizi cok pasif gordum, boyle davrandiginiz surece sizi cok ezerler.
onların durumu çok çok iyi bi ben böyleyim aralarında ama bizim de durumlar evde farklı çok şey geçti başımızdan ve toplarlanmaya çalışıyoruz haliyleKatılma bence onların seni zorlamaya hakkı yok ayrıca 200 lira cok bizde 20 lira 50 lira veriyoruz toplanınça bu devirde nerde öyle şak die 200 lira çıkarçan
Konu sahıbı belki bu ay dogalgaz faturası eklendi faturalara, nasıl odeyecegım diye kara kara dusunuyor. Ne demek katılmanız gerekirdi? Gereklilik durumunu cogunlukla belirleyemez ayrıca.katılmanız gerekirdi ayıp etmişsiniz
Isyerıne aglamak hos degılse git borc al gibi salakca verilen akıllarda hos degıl. Herkes isini yapsin evine gitsinpatron sadece hoş değil işyetinde böyle şeyler. ağlamayalım falan ddi gitti.
haklısınız ben olsa o arkadaşıma inanın neler yaparım öyle iyi diğerlerinden çok çok farklı..
ama yani yokki ben katılmıyorum söylememe rağmen inat ediyorlar
HahahahahahaBizim ikiz bebeğimiz oldu eşimin iş yerindeki yaklaşık 80 kişi toplasip 270 TL değerinde 1 Gr altın almışlar.Yani nerdeymis sizin iş yeri kafayı mı yemişler? Biz ikiz bebekle 80 kişiden bunu hediye aldik. Hiç üzülmeyin 200 TL deli mi bunlar? Vermezsiniz olur biter. Zorla mı alacaklar
TeşekkürlerHahahahahaha
Allah bebeklerinize guzel omur versin ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?