- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
Bence güzel yatırım olurdu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence güzel yatırım olurdu![]()
sinirimden orda beni utandırmlaraından ağladım açıkçası![]()
ankaradayım çocuğa birinin bakması gerektiği için eşimin annesinin olduğu yerden çıkmam imkansız. kendi ailemle aramız iyi değil asla yüzüme bakmazla bu konuda.
faiz ödemekten borçtan kurtulamaz olduk sadece.. çözüm arıyoruz ek iş minimumdan bile az harcama ama daha bi süre böyle gidecek maalesef..
işte bu şekilde düşünseler sorunumuz kalmayacak ama bu şekilde düşünmediklerinden sorun oluyor maaesefinsanların maddi güçleri utanmalarını gerektirecek bir durum değil. hele ki giydiğiniz kıyafetler hiç değil. onlar nerenin prens - prensesi ki sizi küçük görebiliyorlar? boş verin şu boş beleş insanları kafanıza takmayın.
arkadaşınıza gidince bende diğer gruba katılmak isterdim kusura bakma diye bir açıklama yapmak isterseniz yaparsınız istemezseniz ona da hiç gerek yok.
onlar para toplar altın götürülür onların çocuğu olunca altın getirilir. siz kıyafet götürürsünüz çocuğunuza kıyafet gelir nedir yani bu diretmeleri?
Gerçekten tavrınızı koyun, mesafeli davranın. Katılmak istemiyorum ben hediyemi ayrı almak istiyorum diyin bitirin. Hediyenizi götürdüğünüz arkadaşa da ben hediyeyi ayrı almak istedim diye belirtin. Kendinizi üzmenize değmez. Sallamayın. Zira siz umursadıkça insanlar kendilerini daha önemli sanıyorlar.asla bişe istemiyorum ben onlardan zaten.. böyle ezerek zaten hiç bişelerini istemem. aslında patladım oan hayır dedikçe beni sıkıştırıp uzatmaları beni mahvettii..
Önce üzülmüştüm ama sizin bu yazdıklarınızı ve burda verdiğiniz cevaplari okudukça nedense size inancım gitti..Ne yaniii orda çalışan mühendislerin hepsi mi kötü hepsimi böle aşşalık tip... sizi neden sürekli eziklemeye çalışıyor bi türlü anlamadim ..bi tane hadi iki tane böle tip olsun biride çıkıp siz napiyosunuz demiyo mu yaniiiya her gün dışardan yemek yiyorlar en kötü 25 30 veriyorlar ben geçiştiriyorum hep ya bi bisküvi ya ekmek arası zeytin vs. bana gülüyorlar ağzımın tadını bilmiyormuşum..
kreş yardımına başvurdum yedeklerde 30 binlerdeydi galiba sıram yani imkansız sanırım bana çıkması..Anladım. Zor bir durum.
Kurulu düzeni -ne kadar zor şartlar içeriyor olsa da- bozmak, yeniden başlamak ayrıca zor; söylemesi kolay elbet.
Siz yine de devletin kreş yardımı şartlarını, ilçelerdeki iş imkanlarını da araştırın, bir yol daha varsa değerlendirirsiniz.
Allah kolaylık versin.
ya arkadaşım zaten ona ne alsam asla takılmaz o içlerinde ayrı.. ama bunu anlatamadım insanlara. . çok yetersizim çok.Gerçekten tavrınızı koyun, mesafeli davranın. Katılmak istemiyorum ben hediyemi ayrı almak istiyorum diyin bitirin. Hediyenizi götürdüğünüz arkadaşa da ben hediyeyi ayrı almak istedim diye belirtin. Kendinizi üzmenize değmez. Sallamayın. Zira siz umursadıkça insanlar kendilerini daha önemli sanıyorlar.
işte bu şekilde düşünseler sorunumuz kalmayacak ama bu şekilde düşünmediklerinden sorun oluyor maaesef
bu çocuğu olan arkadaşım tekniker. bahsettiklerim mühendis bir de patron var.Önce üzülmüştüm ama sizin bu yazdıklarınızı ve burda verdiğiniz cevaplari okudukça nedense size inancım gitti..Ne yaniii orda çalışan mühendislerin hepsi mi kötü hepsimi böle aşşalık tip... sizi neden sürekli eziklemeye çalışıyor bi türlü anlamadim ..bi tane hadi iki tane böle tip olsun biride çıkıp siz napiyosunuz demiyo mu yaniii
yok canım onlar mühendisler 6 7 binlira en kötüsü .. hakları ama bişe diyemem.Asgari ucretle çalışmıyor mu bu isyerindeki diger arkadaslar.Nasil olurda bir anda cikarip hepsi 200 tl vermeye razi olurlar ki.Bence iclerinde gönülsüz veren hayli insan vardir. Insanlari neden zorlarlar anlamiyorum.
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. herşeyin hayırlısı asla unutmam bu günlerimi.İş arkadaşlarınız ne kadar acınası halde. Siz maddi sıkıntıları gün gelir atlatırsınız ama onlar insanlıklarını nasıl düzeltecekler bilemedim. Bu nasıl bir halden anlamazlık, nasıl bir düşünememezlik, vicdansızlık. Biraz empati kurmak bu kadar mı zor? Bir de mühendis olmuşlar. Her şeye "eğitim, eğitim" diyenler görsün, eğitimle insanlık oluyor mu? Ben sizi takdir ettim. Onlara uyum sağlamak adına çocuğunuzun rızkından kısmamışsınız. Çok değerli bir annesi var o çocuğun. Allah sizi birbirinize bağışlasın, tez zamanda refaha erin umarım. Rahata erince bugünleri unutmayın ama.
ben asistanım aslında sekreter de işte asistan modern adı:) haklsınız ama anlayış yok maalesefNe il yapıyorsunuz bilmiyorum ama iş arkadaşlığı içinde herkes birbirini anlamalı ekonomik olarak. 50 TL verse herkes bi altın alınır.
ben asistanım aslında sekreter de işte asistan modern adı:) haklsınız ama anlayış yok maalesef
Madem öyle 200 yerine 230 versinler illa altın alacaklarsa. Kimse zorunlu tutulamaz canım ne münasebet. Altına yetmiyorsa para tl olarak verirler olur biter.Kızlar selam,
Sinirimi atmaya yine size geldim.
Daha önceki konularımı hatırlayanlar benim hayatımı da hatırlarlar..
Şimdi ki işyeri sorunum şu ki; bir arkadaşımızın (çook iyidir, çok severim) bebeği oldu, herkes para verecek ve altın alınacakmış..
Su an ki personel sayımız 10 ben dahil. (bizim birimde), yani para toplayan kişi sayısı da 9.
Herkes 200 lira veriyormuş. 1800 liraya cumhuriyet altını mı ne alacaklarmış, bundan önceki tüm çocuğu olanlara da böyle takılmış.
Bende durumum müsait değil, maaşı alınca ben ayrıca hediyesini alırım dedim, niyetim takım almak ucuzundan.
Hepsi birden öyle olmaz biz ayarladık vs demeye başladılar ki ağlayacaktım o an.
Bende durumum müsait değil bu parayı veremem evet X i bende severim ama elimden gelen bişe yok şu an dedim.
Olay uzadı da uzadı. Şöyle yap böyle yap borç al bilmem ne gereksiz söylemler bende ağladım yerime gittim.
Sonra gelmişler noldu neden ağladın büyütecek ne var çocuk muyuz diyorlar.
Bende çocuk olmadığımı, hesabımı benim bilebileceğimi ve 200 tl yi vermemin mümün olmadığını, maaşı alınca bi takım alıp hediye edeceğimi söyleidim.
Ben ayrım yapıyormuşum, onlara hiç birşeyde uymuyormuşum bi de azar işittim.
Hayır eziyorlar beni açık açık farkında değiller. Söylüyorum anlamıyorlar. Zaten samimiyet kurmuyorum en son beni ayakkabım ve hırkamdan dolayı aşağılamışlardı ve ondan beri kırgındım onlara. Şimdi yine beni ezikleyip yerin dibine soktular.
İnsanlardan nefret ediyorum artık ya. Durumunu izah ediyorsun yine anlamıyorlar. Hayır napayım nasıl sokayım kafanıza anlattıklarımı bilmiyorumki..
Patron da dahil oldu bu olaylara, ben ağlak güçsüz oldum tabi herkesin gözünde. öyle işte...