- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
- Konu Sahibi kackaloribu
Siz var ya, karı koca el ele verin, yeni ülke, devlet kurarsınız alimallah!iş kurmadık canım
aileler evlenmemizi istemedi.esim kendi başına düğün yapmak zorunda kaldı gelinliğimi bile başkasından aldım düşünün. bi beden küçüktü göğüslerim dışarı taşmıştı darlıktan. ahh ah
sonra kv ile bir oturup kendimizi toparlayıp altınlarla ev ayiracktik. borç kapatacktik ama gel gorki kv daha düğünde hepsini aldı naptiysak vermedi eşimle beni evinde istemedi ama evi ayırmamizida istemiyordu trk derdi bendim tabi huzursuzluk olunca evi ayirdik borç ile bide düğün borcu vardı bende hemen ise girdim ama girdigim ay hamile olduğunu ogrendim korunmanıza rağmen hemde..
çok ağır geçti hastanede kaldım resmen çoğu zaman eşim o sırada işten çıkarıldı
sonra çocuk oldu eşim ıssız borçlar birikti eşim iş buldu girdi ama borçlar birikti ondan al ona yatır derken borcu borçla kapatmaktan daha büyük borç oldu. bebeğim 7 aylıkken bende işe başladım sonra eşimin girdiği medilalci kapattı dükkanı yine tepetaklak olduk çocuğu babaannesine bırakmak için günlük 1 saat yuruyoduk karda kışta hep hasta oluyordu bi lada samara alalım dedik mecbur aldık araba motor yedi zar zor yaptırdık adam yapamamış bi daha motor yedi araba ederikadar masraf ettik sonra sattık iki katı borç etmiş olduk. kv kendi evine esim ustune esya almisti biz sevgiliyken onun taksitlerini odeyecekti sozde ama biz evlenince odememis bi geldi birc 1 sene sonra faiziyle 20 küsür olmus. esim naptiusa annesine odetemedi. kv beni evinde istemediği için orda kalamadık benim ailem desen istemiyor diye eşimi aynı şekilde destek olmadılar. derken borçları yatıramadık haciz falan geldi şimdi herşey borca gidiyor 1 seneye rahatlicaz ama elde bise kalmayınca yine borç ediyoruz. çok karışık durumlar eksik yerler var ama kafamda toplayıp yazamadım.
1 seneye kadar rahatlicaz insallah❤
Maşallah size, herkesten tokat yiyip hala canla başla işinizde gücünüzde, düzlüğe çıkma derdindesiniz ya.
Yüreğim kocaman bir ‘ha gayret, her okyanusun bir ıssız kıyısı var’ diyor size.
Allah huzurunuzu bozmasın, bolca sağlık versin, zaten gerisini halledersiniz.