Bebek İçin Alışveriş Neler Almalıyım?

Ben de yeni almaya başladım bir kaç parça yeni doğan aldim 0 3 ay aldim biraz fazla kişa3 geldiği için sık değişim olur hemen kurumaz diye dışarda giydirmek için için polar bir şey aldim tirko battaniye aldim penye battaniye birtanede örgü var havlu takımını aldim borde tülbentten bir parça yapmış kayin validem banyodan sonra direk ona sararız diye suyunu çeksin diye bol çorap kilotlu corap aldim bebek gelişimine gorede daha büyük kıyafetlere gecerim diye dusunuyorum şimdilik bukadar
Banyodan sonra tülbentte ilginçmiş çocuk üşür yazık .Tabi tülbenti içe koyup havluya sararsanız olabilir.

Cıtcıtlı atlet al bol bol o cok kullanılıyor kısa kolluyu daha cok tercıh et bence. Hasta cıkıs setı al. Bıde tulum bı kac yane nasıl tatlı oluyorlar tulumla. Onun dısında cantası bıberon emzık battanıyesı kundak ben kullanmadım ama ılk bır ay kullanmak ıyı oluyor cunku bacaklarda egrılık oluyor kullanılmayan bebekte eskıler komple yapıyor ama sen sadece kollarını ıcıne almayarak baglayabılırsın. Bebek yagı pudra pısık kremı önlük patık eldıvenn. Magazaya gıttıgın zaman zaten ne eksık gorusrsun bırcok sey var. Kuvet onun fılesı sampuan falan fılan. Ana kucagı dedıklerı canta gıbı bısey var adını tam bılmıyorum onu al kucukken bıyere fılan gıderken ıyı oluyor. Cogu puset kullanıyor ama bana puset cok rahatsız gozukuyor ben onu tercıh etmıyorum belkı rahatsız olur dıye sonucta ddılı yok anlatamıyor bebısler. Sıkan kıyafetler alma bence elbıse fılanda. Cok kıyafette alma cunku hemen buyuyor hep kalıyor

Cıtcıtlı atlet al bol bol o cok kullanılıyor kısa kolluyu daha cok tercıh et bence. Hasta cıkıs setı al. Bıde tulum bı kac yane nasıl tatlı oluyorlar tulumla. Onun dısında cantası bıberon emzık battanıyesı kundak ben kullanmadım ama ılk bır ay kullanmak ıyı oluyor cunku bacaklarda egrılık oluyor kullanılmayan bebekte eskıler komple yapıyor ama sen sadece kollarını ıcıne almayarak baglayabılırsın. Bebek yagı pudra pısık kremı önlük patık eldıvenn. Magazaya gıttıgın zaman zaten ne eksık gorusrsun bırcok sey var. Kuvet onun fılesı sampuan falan fılan. Ana kucagı dedıklerı canta gıbı bısey var adını tam bılmıyorum onu al kucukken bıyere fılan gıderken ıyı oluyor. Cogu puset kullanıyor ama bana puset cok rahatsız gozukuyor ben onu tercıh etmıyorum belkı rahatsız olur dıye sonucta ddılı yok anlatamıyor bebısler. Sıkan kıyafetler alma bence elbıse fılanda. Cok kıyafette alma cunku hemen buyuyor hep kalıyor
Ben hep tulum almayı düşünüyorum aslında bikaç parça sadece alt üst ayrı olanlardan alırım o bahsettigin kanguru canım bende onu kullanışlı buluyorum yegenlerimde ablam kullandı bende ara sıra denedim puset bana da kullanışsız geliyor ama ilk 3 ay kullanırım onu da o zaman küçük oldugundan pek sorun olmaz kullanırken

Ben hep tulum almayı düşünüyorum aslında bikaç parça sadece alt üst ayrı olanlardan alırım o bahsettigin kanguru canım bende onu kullanışlı buluyorum yegenlerimde ablam kullandı bende ara sıra denedim puset bana da kullanışsız geliyor ama ilk 3 ay kullanırım onu da o zaman küçük oldugundan pek sorun olmaz kullanırken
Tulum ıyı oluyor toplanma fılan olmuyor. Kangurudan bahsetmıyotum ya sey varya boyle canta gıbı bebegı ıcıne yatırıyorsun fermuarlı ustu kapanıyor ıkı taragı kulplu kanguruyu bılıyorum. O 6 aydan sonra ıyı oluyor. Oncesınde ben cesaret edemem koymaya bıyerıne bısey fılan olur dıye

Üzgünüm sizi üzmek istemezdim sadece daha çok yardım almak için bildirim gönderilmesine ihtiyacım vardı bu konuda çok tecrübesiz oldugumdan çok fazla tavsiye ye ihtiyacım var. Rabbim inşallah en kısa zamanda hamile kalmanızı saglıkla doğurup kucaklamanızı nasip eder gerçekten sizi üzdüğüm için özür dilerim niyetim kesinlikle bu degildi 😑😑
İyi niyetinizden şüphem yok. Dualarınız için teşekkürler. Sağlıklı doğum dilerim. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Tulum ıyı oluyor toplanma fılan olmuyor. Kangurudan bahsetmıyotum ya sey varya boyle canta gıbı bebegı ıcıne yatırıyorsun fermuarlı ustu kapanıyor ıkı taragı kulplu kanguruyu bılıyorum. O 6 aydan sonra ıyı oluyor. Oncesınde ben cesaret edemem koymaya bıyerıne bısey fılan olur dıye
Ha onları biliyorum bende büyük ihtimal onu alırım Bi bakayım ya kanguruya benim halamın kızı 2 aylıkken başladı hiç sorun olmadı bakalım bende o kadar erkenden cesaret edemem zaten

Bu arada 1 numara bez de kısa süreli kullanılıyor çok uzun gitmiyor. İnternette hem ıslak mendiller koli halinde(12 ya da 24 paket içinde) hem de bezler (200-300 tane) daha ekonomik toplu alınca. Takip edin ben ıslak mendilleri bir defada 24 paket bir koli alıyorum bir daha 4 5 ay kullanıyorum. Bebeğim 1 yaşında 3 defa ıslak mendil siparişi verdim son koli daha bitmedi.
Merhabalar bebek bezi indirimde almak için soruyorum da 1 numara bez kaç paket gidiyor yaklaşık yani ortalama kaç ay kullanıyor ya da 1 numarayı günde kaç bez kirletiyor kimisi stoklayın diyor da hangi numarayı ne kadar alalım bilemiyor insan 2 paket alsak 1 numara yeterli olur mu

Merhabalar bebek bezi indirimde almak için soruyorum da 1 numara bez kaç paket gidiyor yaklaşık yani ortalama kaç ay kullanıyor ya da 1 numarayı günde kaç bez kirletiyor kimisi stoklayın diyor da hangi numarayı ne kadar alalım bilemiyor insan 2 paket alsak 1 numara yeterli olur mu
Biz 1 numara bezden 150 tane kadar kullandık sanırım, elimde fazla kalan oldu hatta açı paket duruyor bazanın altında 2.ye nasip 😁
Bence ilk etapta 100 tane 1 numara bezden fazlasını almayın. 2 paket 48li ya da 64lü mesela olabilir 😇

Biz 1 numara bezden 150 tane kadar kullandık sanırım, elimde fazla kalan oldu hatta açı paket duruyor bazanın altında 2.ye nasip 😁
Bence ilk etapta 100 tane 1 numara bezden fazlasını almayın. 2 paket 48li ya da 64lü mesela olabilir 😇
Çok teşekkür ederim 😊 Allah 2. evladınızıda hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😍

Ya bu bezler açık durdugunda kötü oluyor diye biliyorum ben iç kısmı sertleşiyormuş

anne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.
Lütfen herseyin en hayırlısını isteyin.Yaşınızı bilmiyorum.ben gec evlendim kariyer yapmayı tercih ettigim icin.su an 41 yasındayım.gecen sene tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.kizim erken doğdu.5 gün yasadı yavrum.Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın.Kızımın yasını tutarken hamile oldugumu ögrendim hemde tedavisiz.bunları niye anlatıyorum allahyan ümit kesilmez diye.selamlarr

Google'da alışveriş listeleri vardı onlara ekleme çıkarma yapıp kendi listemi yapmıştım. Aldıkça üstünü karalıyordum. Bebek bezi çöp kovası çok işime yaramıştı. Bir de emzirme sorunu yaşadığım için hastane tipi emzirme pompası kiralamadığıma çok pişman olmuştum. Bebek oyun halısı da( üstünde oyuncaklar sarkandan) almadığıma pişman oldum. Sling almadığıma da pişman oldum. Büyük müslin örtüyü halen üstüne örtüyorum ( 3 yaşında). otribebe çok kullandık. Kızsa bebekken çok elbise giydirilmiyor, zaten yatıyor çocuk

Lütfen herseyin en hayırlısını isteyin.Yaşınızı bilmiyorum.ben gec evlendim kariyer yapmayı tercih ettigim icin.su an 41 yasındayım.gecen sene tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım.kizim erken doğdu.5 gün yasadı yavrum.Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın.Kızımın yasını tutarken hamile oldugumu ögrendim hemde tedavisiz.bunları niye anlatıyorum allahyan ümit kesilmez diye.selamlarr
Tesekkür ederim cevabınız için. Tabiki en başta sağlık ve hayırlısı. Kaybınız için çok üzüldüm. Allah cennette buluştursun sizi. Sağlıklı doğum dilerim.

Selam kızlar bebegim için henüz hiçbir şey almadım sadece el işi bikaç parça bişeyler yaptım o kadar. Neler Almalıyım ve aldıklarımda nelere dikkat etmeliyim mesela kıyafet alırken kaç parça almalıyım bunlarda hangisinden kaç adet olmalı ay aralığı ne olmalı yardımcı olurmusunuz
Merhabalar.oncelikle sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza inşallah.kimler neler yazdı bakmaya fırsatım olmadı ama benim ilk altı ay vazgecilmezlerim telsiz (ki 2,5 yaşındayız ve hala kullanıyorum) emzire yastığı ve emzirme önlüğüdü. Kıyafet konusuna gelince son bı ay kala ortalama bebisin doğacağı ağırlık ve boy üç aşağı beş yukarı belli olur.tum kıyafetlerin boy ve kilosu üzerinde yaziyor.ona göre alışverişinizi yapın derim.yeni doğan çok almayın çünkü çok çabuk gelişiyor.bu arada aziz bebenin yeni doğanların diğerlerine göre daha büyük,daha uzun süre kullanabilirsiniz.mevsimine göre bol zıbın alın çünkü çok kirleniyor.cokta fazla birşey almayın gelişimine göre çıkıp alırsınız ve hediye çok geliyor

Back
X