Bebek İçin Alışveriş Neler Almalıyım?

Alisveris listesi icin su bebek kameralarndan oneriyormusunz kullanan varmi
Evet kesinlikle öneririm hatta telsiz yerine kamera öneririm. Çocuk bazen uykusunda bağırıyor ağlıyor ama uyumaya devam ediyor. O zamanlarda ses duyunca odasında uyanıyor. Kamerada gözü açık mı kapalı mı gördüğün için yanına gitmeden sorun çözülüyor. Çok marka var ve çoğu çok pahalı. Bebevo almıştık biz ve çok memnunum. Ama ev büyükse çekmeyebilir, mesafeye dikkat edin.

anne olamayan bir insanim Rabbim henuz nasip etmedi. bildirim geldigi zaman üzüldüm ve incindim. size saglikli dogum dilerim. Allah hayirli evlat nasip etsin.
Uzulmeyin ben de bi zamanlar sizin gibiydim canim cok yanardi cok tedavi gordum. Ruyamda hep bebek gorur sabah kalktigimda aglardim. Umidimi yitirip tedaviyi biraktiktan sonra rabbim dunyalar guzeli bi kiz evlat nasip etti bana. Sizde dua edin insaallah rabbim size de nasip eder yetrki umidiniz yitirmeyin. Msjinizi gorunce yazmak istedim hakkinizi helal edin

Yeni dogan bebek icin kalin battaniye penye battaniye patik yelek yeni dogan kiyafetleri coraplar bez islak mendil yada pamuk penye sapka eldiven agiz mendili muslin bezler tulum zibin sizin icin gecelik corap terlik hasta bezi 0ecete havlu emzik isterseniz emzik port bebe puset bebek arabasi ayy ne cok sey varmis rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin

Uzulmeyin ben de bi zamanlar sizin gibiydim canim cok yanardi cok tedavi gordum. Ruyamda hep bebek gorur sabah kalktigimda aglardim. Umidimi yitirip tedaviyi biraktiktan sonra rabbim dunyalar guzeli bi kiz evlat nasip etti bana. Sizde dua edin insaallah rabbim size de nasip eder yetrki umidiniz yitirmeyin. Msjinizi gorunce yazmak istedim hakkinizi helal edin
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ne hakkı.. inanıyorum Rabbim bana da evlat nasip edecek.

Bizim Aralık annelerinden birisi aldı bu model henüz kullanmadı ama görüntüsü kalitesi vs memnun oldugunu söylüyordu bunlarda sallanma özelliği falan var
Normal park yataklarla bunun arasında kaldım bende araştırma içindeyim genelde diğeri daha çok tercih edilmiş ama bakalım az daha, sağolun yanıtınız için🤗

Normal park yataklarla bunun arasında kaldım bende araştırma içindeyim genelde diğeri daha çok tercih edilmiş ama bakalım az daha, sağolun yanıtınız için🤗
Anne yanı olsun istedigin için hem beşik hem park yatak almayı düşünüyorsan eger anne yanı olma özelliği olan park yataklar var

Back
X