- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıyorum. Bir çok şey deniyorum. Gaz çıkıyor çıkmasına da. Çıkacağı zaman çok ağlıyor. Nöbet şeklinde. Mama ve emziriyorum. Birazda emmeye de taktım. Geç emdi.
Annelik zormuş. Şu anda kucağımda. İnşallah düzene gireriz.
Saç baş dağınık. Yemek yeme işi dağınık. Eşimle kanki olduk zaten. İnşallah oğlumla gezmeye gideceğimiz günler çabuk gelir.
Heyyy siz doğum yaptınız demekBenim oğlan 4 günlük. Geceleri sürekli ağlıyor. Kolik müzikleri biraz fayda ediyor gibi. Gecem gündüzüme karıştı şimdiden. Sürekli memede kalmak istiyor. Göğüslerim acı içinde. Ben 23 yaşındayım ama kendimi bebek için çok yaşlı hissediyorm. Demem o ki yaşla alakası yok. Bunun adı lohusalık. Sizinki de lohusalık sayılır daha iki aylıkmış
öyle oldu valla yaptım doğumuHeyyy siz doğum yaptınız demekAllah kolaylık versin
![]()
Ay cnm sen doğurdun mu ya çok sevindim rabbiö bi ömür sağlık mutluluk nasip etsin size inşallah bende yarın sabah giriyorum Doğuma inşallahBenim oğlan 4 günlük. Geceleri sürekli ağlıyor. Kolik müzikleri biraz fayda ediyor gibi. Gecem gündüzüme karıştı şimdiden. Sürekli memede kalmak istiyor. Göğüslerim acı içinde. Ben 23 yaşındayım ama kendimi bebek için çok yaşlı hissediyorm. Demem o ki yaşla alakası yok. Bunun adı lohusalık. Sizinki de lohusalık sayılır daha iki aylıkmış
Aynen bende 33lük ben 3.ye inşallah :)geçecek canım tabi sabret:)
geçmese 33lük ben 2. ye niyetlenir miydim:)
Bende hayatımda bebek kucağıma almadım. Sevmek için bile almadım.
Kolik bebek zormuş. Fön makinesi sesi ile o sakinlesiyor benim kafa gidiyor. Allah şifa versin. Tüm annelere kolaylık versin.
Birde hamileliğim boyunca evdeydim. Bebeğim doğdu halen evdeyim. Benim gibi çalışan hem okuyan bir bayana zor oldu eve tikılmak. Daraldım...