• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için çok yaşlıymışım

Ben 4 aylık olana kadar akşamları 7 ile 9buöuk arasında göğsünde tuttum uykusunu daldıraın diye öyle koydum beğişine. 3 aylıkken falan da dediğüni gibi gündüz uykularını üzerimde uyurdu. 4ay20günlük şimdi bunların hepsi geçti. Hepsi birer dönem yani geçecek keyfini çıkartın. Ben şahsen göğsümde uyumasını çok seviyordum.
Bende cok severdim canim kizim 1 bucuk yasinda simdi hamileyim hayrlisi bakalm ikisinide sarilip uyudugumuz gunleri bekliyoruz esimle insallah

sezaryan oldum ya çok tutunca acı hissediyorm biraz arkaya destek yaptım gece tuttum bi saat. Aslında dayansam tutsam olur. Çünkü daha dünyaya alışmaya çalışıyor böceğim.

Memede değilde kafası göğsümdr ayakları karnımda şekilde tutuyordum ben.o zaman rahattı ama sezeryan kısmını bilemiyorum :)

Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıyorum. Bir çok şey deniyorum. Gaz çıkıyor çıkmasına da. Çıkacağı zaman çok ağlıyor. Nöbet şeklinde. Mama ve emziriyorum. Birazda emmeye de taktım. Geç emdi.

Annelik zormuş. Şu anda kucağımda. İnşallah düzene gireriz.

Saç baş dağınık. Yemek yeme işi dağınık. Eşimle kanki olduk zaten. İnşallah oğlumla gezmeye gideceğimiz günler çabuk gelir.
kendınızı eve kapamayın durumunuz varsa yardımcı tutun haftada bır gelsın evı sıl supur yapsın....
esınızlede aranıza bu kadar mesafe koymayın bız logusa kanamam bıter bıtmez cınsellıge gerı donduk..
kızımda kolık bebek grubunda ıdı esref saatı geldımı sustur susturabılırsen karnı davul gıbı olurdu 4. aya gırdık bıttı hersey ama ben hıc eve kapanmadım ilk 10 gunlukken gezmeye gıttık hemde acık havaya dogdu dogalı hep gezer , tatılede gıttık, havuz denız hepsıne gırdı, kalabalık ortamlara da soktum yanı demem o kı heme sımdı alın bebegınızı atın kendınızı dısarı bıraz hava alın :D

Oğlum 26 aylık kızım 4 aylık ve 27 yaşındayım...
Dünyanın en güzel şeyi anne olmak ve bebeklerimin ikisine kucağımdan indirmem elimde olsa. Bı günlerinizin kıymetini bilin ve minik bebeğiniz o kadar hızlı büyüyecekki yeni doğan bebek gördüğünüzde içiniz gidecek. En tatlı en keyifli ve en masum zamanları şuan. Bebekler kolikte olsa dışarı hayatını çok severler yok hasta olacak vs diye sakınmayın sadece insanlarla temas kurmasını engelleyin. annelerin ruh halinden bebekler etkilenir bunu unutmayın... herşeyi boş verin alın bir kanguru evde dışarda bebeğinizle yapışık gezin hiç bir sıkıntısı kalmaz bebişin☺️

Ben ikinci cocugma hamileyim ve zor geciyo hamileligm kusmalar bas donmeleri halsizlik 24 saat gece gunduz ayrt etmeksizin suruyo tam hareket caginda ogrenme asamasinda cocugm var onun pesnde kos esn gelr misafr gelir o bu su ev isi falan falan yani yipransam ben yipranirdm die dusundum kolik bebek zor benim kizimde ilk aylar kolikti ve elimde geleni yaptim zor bi donem allah yardimcisi olsun elbet yanlis bi yorum yaptigmi dusunmuyorum
Güzelim ister yanlış yorum yaptığını düşün ister düşünme,yaşın küçük ne demek istediğimi anlamıyorsun.Çocuk yetiştirmek pışpışlamak ev işi misafir şu bu değildir.Öyle yıpranma olsa,çalışan anneler yıpranır herkesten önce.Zamanla yaşanmışlıklarla ömür geçince,en güzel çağı okumak kariyer yapmak gezip tozmak değil de20 li yaşların başında evlenmek kocaydı iki çocuktu şuydu buyduyla geçirince hayatta bir sürü sorumluluk alınca,çocuğun büyümesi ergenliği eğitimi sorunları evliliğin yükümlülükleri insan hayatta çabuk beynen yıpranıyor.Ben bundan bahsediyorum.

Ahhh benim güzel arkadasim.. kiz ben atlattiysam sen de atlatirsin. Kizim 14 temmuz dogumlu, evdeki ilk gecemizde (darbe gecesi) tepemize bombalar yagdi. Ilk 2 ay kendimi camdan asagi atasim vardi, daha yeni gecti. Bebegin buyuyecek, evin bir bireyi gibi davranmaya baslayacak. Birbirinize alisacaksiniz. Sen de bu yorgunluga, strese, kaygilara ve kimi zaman da mutsuzluga alisacaksin. Her sey daha kolay olacak, ben kefilim.
Kolayliklar diliyorum.. gule gule buyut ;)

Belli bir yastan sonra sabir ve tahammul ne yazikki azaliyo.
Erken yani genc anne olanlardanim.
Oglum ne ara buyudu anlamadim bile.
Birlikde buyuduk gibi.
Gece uyanmalari, aglamalari ozaman hic zor gelmiyodu bana
Simdi buyudu artik boyuma yaklasti

Suan 2.cocuk fikri cok uzak bana eski enerjim yok malesef simdiden.

İnşallah hızlı geçer.

Annemde unutursun 2. Çocuk istersin diyor. yok ya istemem. İki embriyo transferi olsun ikizim olsun istiyordum. Allah korumuş. Birine yetemiyorum ikisi birden....
bende kızımı 32 yaşında doğurdum ve ilk çocuğum tek çocuğum yaşım şuan 35 ... kızımı çoook abartarak baktık bende eşimde üzerine titrredik abartmıyorum görmemiş insanlar gibi davrandık....gerçekten pamuklara sarıp sarmaladık kızımı ...o kadar yorulduk kii şimdi eşimde bende ikinci çocuk istemiyoruz .... herkes diyor hemen bir tane daha doğur ayyyy yokkk diyorum eşim diyor biz bakamıyoruz normal olmuyoruz abartıyoruz bizden olmaz diyor herkese ;))))

Merhaba 32 yaşımdayım. Tüp bebekle bir oğlum oldu. Çok şükür. Oğlum 10 gün sonra 2 aylık olacak. Çok gazlı - kolik- bir bebek. Ve çok ağlıyor. Tüm enerjim o ağlarken gidiyor. Sonra tansiyonum çıkıyor, başım ağrıyor yada astım atağı geçiriyorum. Yada hepsi birden oluyor. Yaşlanmış hissediyorum. Çok şükür annem arada gelip yardım ediyor. Oğluma bakması değil de ağlaması çok yoruyor.

Keşke 20li yaşlarımda bebeğim olsaydı. Belki şu an gibi yorgun olmazdım.

Böyle mi devam edecek. Düzelmez mi
Anneliğin ilk ayları herzaman zor olur derler. Ancak kendin söylüyorsun tüp bebek tedavisi ile anne olduğunu yerinde olsam dua ederdim. Her şeyi deneyip anne olamadığı için eşi tarafından terk edilen kadınlar var bu dünyada. Yaşlı falan değilsin. Benim annem 42 yaşında doğurmuş beni anne yok baba yok kayınvalide ile kavgalı görümce zaten allahlık babam çalışıyor evde yok. yetmez gibi abimde var ve benden sadece 15 ay büyük. Dua et annen var. Dua et oğlun sağlıklı ve dua et daha 40 ında bile değilsin

Güzelim ister yanlış yorum yaptığını düşün ister düşünme,yaşın küçük ne demek istediğimi anlamıyorsun.Çocuk yetiştirmek pışpışlamak ev işi misafir şu bu değildir.Öyle yıpranma olsa,çalışan anneler yıpranır herkesten önce.Zamanla yaşanmışlıklarla ömür geçince,en güzel çağı okumak kariyer yapmak gezip tozmak değil de20 li yaşların başında evlenmek kocaydı iki çocuktu şuydu buyduyla geçirince hayatta bir sürü sorumluluk alınca,çocuğun büyümesi ergenliği eğitimi sorunları evliliğin yükümlülükleri insan hayatta çabuk beynen yıpranıyor.Ben bundan bahsediyorum.
Hayatin getrdig olgunluklar var canim bilmeden konusmamak lazim aslnda onceden neler cektgni yipranp yipranmadgmi bilmeden konusmayin isterseniz

Hitabinizi duzeltin hanmefendi pardon abla saygidan diyorum siz yasli olabilrsiniz zamanla olgunlasmsindir ne biliyosun benim neler yasadigmi yorum yapma sen ya bana lutfen

Hitabinizi duzeltin hanmefendi pardon abla saygidan diyorum siz yasli olabilrsiniz zamanla olgunlasmsindir ne biliyosun benim neler yasadigmi yorum yapma sen ya bana lutfen
Sen iyi misin yaaa.Ben bir konuya yorum yapıyorum benim yorumumu alıntılayıp yok öyle yok böyle diyorsun.Ben başka birşeyden bahsediyorum sen kel alaka birşeyden bahsediyosun.Yaşlı ne demek ya.
Ne yaşadıysan yaşadın konu ordan oraya nasıl geldi.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.Hadi güzelim kırmak istemiyorum beni zorlama.

Teşekkürler hepsini tek tek okudum. Sevin dua et vs diyenler var. Tabi ki şükür Rabbim nasip etti oldu. Tüp bebek, sonra ohss, hamilelik sıkıntıları, sezeryan ve kolik bebek.

oğlumu çok seviyorum. Sadece teselli istedim. Genel olarak arkadaşlar vermişler sağ olun....

Back
X