• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek için çok yaşlıymışım

Teşekkürler hepsini tek tek okudum. Sevin dua et vs diyenler var. Tabi ki şükür Rabbim nasip etti oldu. Tüp bebek, sonra ohss, hamilelik sıkıntıları, sezeryan ve kolik bebek.

oğlumu çok seviyorum. Sadece teselli istedim. Genel olarak arkadaşlar vermişler sağ olun....

disini 5. aya kadar sIkacaksin en fazla,sagina soluna donmeye baslayinca kendi gaz cikarmaya basliyor.
biogaia diye bir damla var,bagirsak hareketlerini duzenliyor,gazi rahat cikarir boylece,kabizsa kaka yaptirir,onu da bir dene.
mumkunse slingle tasi bebegini koynunda,ben tasimistim baya bi sure o da ise yariyor.
Allah yardimcin olsun,gecicek emin ol gecicek.

disini 5. aya kadar sIkacaksin en fazla,sagina soluna donmeye baslayinca kendi gaz cikarmaya basliyor.
biogaia diye bir damla var,bagirsak hareketlerini duzenliyor,gazi rahat cikarir boylece,kabizsa kaka yaptirir,onu da bir dene.
mumkunse slingle tasi bebegini koynunda,ben tasimistim baya bi sure o da ise yariyor.
Allah yardimcin olsun,gecicek emin ol gecicek.

Hangi slingi alayım. Çok çeşit var da.

Hangi slingi alayım. Çok çeşit var da.

ben boba aldim elastik,moby`de iyi diyorlar ama 5,5 metre bana cok uzun geldi,boba 4,8 m.
amazondan yorumlarin cogu boba`nin daha iyi ve rahat kullanilir oldugu yonundeydi.

benimkisi mor olani :anne:

http://www.bobatürkiye.com/boba-wrap-sling/

burda da yenidoganin nasil cebe konulmasi gerektigi guzelce anlatilmis ama moby ile..
yinede butun slinglerde mantik ayni.

anne değilim ama çocuk sahibi olabilmek için seninle aynı sıkıntıları yaşadığımdan olaya duygusal olarak bakabiliyorum sadece. sen ona kavuşabilmek için ne zorluklar yaşamışsın, ne acılara katlanmışsın. bu hiç bişeydir o acıların yanında :KK43:yaşadığın sıkıntıların meyvesi var kucağında ne güzel.
ben 28 yaşındayım her ay hamile kalmayı beklemekle geçiyo. yaşımın geçtiğini düşünüyorum çoğu zaman çocuğumla aramda çok yaş farkı olcak diye üzülüyorum. zaman geçtikçe hamile kalma şansı düşüyo. bu topik bana moral kaynağı oldu resmen. 30 yaş üstü ilk bebeğini doğuran o kadar çok kişi varki.

anne değilim ama çocuk sahibi olabilmek için seninle aynı sıkıntıları yaşadığımdan olaya duygusal olarak bakabiliyorum sadece. sen ona kavuşabilmek için ne zorluklar yaşamışsın, ne acılara katlanmışsın. bu hiç bişeydir o acıların yanında :KK43:yaşadığın sıkıntıların meyvesi var kucağında ne güzel.
ben 28 yaşındayım her ay hamile kalmayı beklemekle geçiyo. yaşımın geçtiğini düşünüyorum çoğu zaman çocuğumla aramda çok yaş farkı olcak diye üzülüyorum. zaman geçtikçe hamile kalma şansı düşüyo. bu topik bana moral kaynağı oldu resmen. 30 yaş üstü ilk bebeğini doğuran o kadar çok kişi varki.

Olur canım. Ben 7 yıllık evliyim. 3-4 yıldır istiyorduk. Benim şikayetim oğlum değil. O acı çekiyor. Ağlıyor. Kıyamıyorum ki... Elinizden birşey gelmiyor da... Sürekli saatlerce ağlıyor.... simdi babasında...

Şanslı seni. . 32 ine kadar hayatını yaşamışsın işte.. çocuk oldu mu aklın hep onda olacak.

Ha ben genç anneyim ama pişman değilim. İlk çocuğumu 20 yaşında aldım kucağıma. . 2ciyi 27.. şimdi daha sabırlıyım ve tecrübeli.:KK14:

kucukpisi kucukpisi gaz için karnına masaj yap bebeğinin ve bacaklarını karnına doğru ittir bi süre bekle indir. Bide bio gaia damla al. Tabi doktoruna ve eczacına sor. Tane kimyon al bir şeker at kaynar suya koy. Kimyonlar dibine çökünce iç, bi iki kaşık bebeğe de içir

Benim oğlum 3 aylık bu yöntemlerle rahat ettik biraz şükür.

kucukpisi kucukpisi gaz için karnına masaj yap bebeğinin ve bacaklarını karnına doğru ittir bi süre bekle indir. Bide bio gaia damla al. Tabi doktoruna ve eczacına sor. Tane kimyon al bir şeker at kaynar suya koy. Kimyonlar dibine çökünce iç, bi iki kaşık bebeğe de içir

Benim oğlum 3 aylık bu yöntemlerle rahat ettik biraz şükür.

Hepsini yapıyorum. Damlam farklı sadece.

Sling alsanıza ellerini boşalır hiç değilse bebeği taşırken daha rahat oluyor. Ben dayanamayıp evde çok slingle taşıdım neko wrap sling fiyatı da makul bi bakın. Tutumlu annede 40 50 liraya satan da var.
Benim slingim var boba sling. Arkadaşım verdi kullanamadığını söyledi ama keza ben de kullanamıyorum sanırım. Kumaşı çok kalın geldi o kadar uzun şeyi vücuduma sarmak her seferinde zor geldi. Bir de doğru mu yerleştiremiyorum bilmiyorum ama gerçi videosunu izleyerek yaptım. Bebek poposundan tutmasam düşecek gibi oluyor yani sağlam olmuyor. Çok sıksam bu sefer ayaklarına kan toplanıyor sanki beni de çok sıkıyor. Velhasıl beceremedim. Arabasına koyup gezmek de her seferinde zor geldiğinden evden çıkamıyoruz:(

Benim slingim var boba sling. Arkadaşım verdi kullanamadığını söyledi ama keza ben de kullanamıyorum sanırım. Kumaşı çok kalın geldi o kadar uzun şeyi vücuduma sarmak her seferinde zor geldi. Bir de doğru mu yerleştiremiyorum bilmiyorum ama gerçi videosunu izleyerek yaptım. Bebek poposundan tutmasam düşecek gibi oluyor yani sağlam olmuyor. Çok sıksam bu sefer ayaklarına kan toplanıyor sanki beni de çok sıkıyor. Velhasıl beceremedim. Arabasına koyup gezmek de her seferinde zor geldiğinden evden çıkamıyoruz:KK43:

Boba kalınmış evet ben de okudym onu. Hava serin ama artık sorun olmaz kalınlığı.
Ben neko aldım. Çok sıkı bağlayın yazıyor ben de slingi çok sıkı vağlıyorum. Çocuk içine girince esniyor bir nebze

Back
X