Sagol canım cevap verdigin icin, boyle seyleri cevresindekilerle de paylaşamiyor insan, ben benim üstüme düşeni yapıyorum aslında ondan yana sıkıntı yok ama o kendisini cok strese sokuyor sanırım 1.5 yıldır evliyim daha. Bebeğimin kalbi durduğunda en cok beni esim anladı en cok o telkin etti daha zamanı değilmiş Rabbim boyle istedi bak uzmeyelim kendimizi önümüzde daha uzun zaman var ve gelecek cocuklarımıza iyi birer anne baba olalım diye o beni teselli etti. Ben onun sayesinde atlattım aslında ama simdi ne oluyor bilmiyorum gecen ay olmadı diye herhalde telaş yaptı kendince bilmiyorum dün gece konuştuk bişeyler oluyor bir vesvese geliyor diyo. Hani namazda vesvese gelir ya aynen oyle oluyor ve anlamıyorum diyor. Ben cok üzülüyorum acaba neden neden? Artık rahat bırakalım kendimizi diyorum. Bundan sonra hayatımızda neler değişecek bilmiyorum ama dua etmekten baska çarem yok ki zaten 😔
ah canım benim benimde iki yıldır olmuyor ve şuan hayatımız ona endeksli sanki . rabbim bilir rabbim herşeyin hayırlısını versin görüyorsun tvde haberlerede küçücük çocuklar son zamanda sürekli ölmeye öldürülmeye başlandı
rabbim ailelerine sabır versin canım rabbim zamanını biliyorneden olmuyor diye sormuyorum artık Rabbim hayırlı evlat ver evet çok istiyorum bana hayırlı evlat hayırlı ömür ver hayırlı insanlarla karşılaştır diyorum çünkü istemiz gereken gerçekten bu bak ne güzel eşinde inanışlı bi insan yatağa girmeden duaet namaz kıl rabbimden huzur iste sıkıntılarımı gider rabbim de o ne büyüktür ki herşeye kadir herşeyi bilir herşeye gücü yeter bize can veren Rabbim canımaza can kat ALLAHIM can veren rabbim