- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Yasakhayalim ben bu havayi bulmuskken en iyisi gidiyim bisiklet suriyim :26:
simdi oldu loorim..bende zaten bisikletle gezecem marketleri neyim...iyi olur göl nede varsa birazda otur orada dahada güzel olur canim....
Gol biraz uzakta burada orman var miss gibi oraya gidiyim keske yakin olsaydik gezerdik valla arkayada bebekleri koyardik
yaw cok güzel olurdu keske senle ayni sehirde olsaydik.....
hadi cik simdi bende cikiyom..alttakini gördünmü
Gordum hayatim hayal arkadasimizi ama sen bi tanesin YASAKHAYAL sinn
Opuyorum seni gorusuruz
anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkkben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:
OooO yasadin hayalotummben geldim kocacaımın süprizi varmışama öğrenemedim ya gezmeye gitmeyin canlarım bi öğrenemediniz yahu çalışma yapacaksınız işte bukadar
kimseckleryok ya
offfff topik topik gezip sizi arıyorummm.ben geldim kimsecikler yok offffffffffffffffffffff
OooO yasadin hayalotumm
ya ama hala gelmedi saat 4te gitti bi hışımla.abisi arabayı getirdi acelem var dedi çıktıkaynım kankam olur koşa koşa indim yanına nolmuş dedim süprizi var sabret dedi ne yaptıysam söylemedi yahu benim kocam duramazdı bukadar zaaman çok şaşırdım ya
Ne guzelll
Bayilirim suprizlere
Ya sizin evlilik yil donumunuzmuydu ben yanlismi anladim dun yasakhayal sordu bende evlilik yildonumleri dedim oyle dimi??
Yine kaldim tekk
Ahh yasakhayalim ahhh neredesinnn?
Bekleye bekleye yoruldumm
Gumuste simdi borekleri goturuyodur ohh valla gumusummm yarasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?