Bebek İçin Geri Sayıma Hanımlar 3 2 1........

Yasakhayalim ben bu havayi bulmuskken en iyisi gidiyim bisiklet suriyim :26:

simdi oldu loorim..bende zaten bisikletle gezecem marketleri neyim...iyi olur göl nede varsa birazda otur orada dahada güzel olur canim....

anam altta benim ismime benzer birini görüyom

simdi oldu loorim..bende zaten bisikletle gezecem marketleri neyim...iyi olur göl nede varsa birazda otur orada dahada güzel olur canim....

Gol biraz uzakta burada orman var miss gibi oraya gidiyim keske yakin olsaydik gezerdik valla arkayada bebekleri koyardik

Gol biraz uzakta burada orman var miss gibi oraya gidiyim keske yakin olsaydik gezerdik valla arkayada bebekleri koyardik

yaw cok güzel olurdu keske senle ayni sehirde olsaydik.....

hadi cik simdi bende cikiyom..alttakini gördünmü

kiz kacti..oda anladi bizi hemen..sevinmistim benzer isimliyi buldum diye

napim giderse gitsin

Son düzenleme:
yaw loori ne kadar hizlisin hemen cikmisin..hadi bende cikim ..ve kacakhayal gider

ben geldim kocacaımın süprizi varmış ama öğrenemedim ya gezmeye gitmeyin canlarım bi öğrenemediniz yahu çalışma yapacaksınız işte bukadar
kimseckleryok ya

offfff topik topik gezip sizi arıyorummm.ben geldim kimsecikler yok offffffffffffffffffffff

anlasılan gümüşde sende erkenden evlenmıssınızz nedenseee artıkkk ben 26 yasındayımmm sizin yasınızda bekardımm :26::26: uff bebegımde olsaydıı yaa 30 olmadan :26::26::26:

oyy ben başımı nerelere vurayımm.:26:.kızlarr sakin olun en yaşlınız geldi..32 bitiyor kasım daaaa
ayen ben senin yaşındayken henüz nişanlıydımm
amaa aşkitomla 17 yıldır beraberiz o ayrııı

OooO yasadin hayalotumm

ya ama hala gelmedi saat 4te gitti bi hışımla.abisi arabayı getirdi acelem var dedi çıktıkaynım kankam olurkoşa koşa indim yanına nolmuş dedim süprizi var sabret dedi ne yaptıysam söylemedi yahubenim kocam duramazdı bukadar zaaman çok şaşırdım ya

Ne guzelll

Bayilirim suprizlere

Ya sizin evlilik yil donumunuzmuydu ben yanlismi anladim dun yasakhayal sordu bende evlilik yildonumleri dedim oyle dimi??

Yine kaldim tekk

Ahh yasakhayalim ahhh neredesinnn?

Bekleye bekleye yoruldumm

Gumuste simdi borekleri goturuyodur ohh valla gumusummm yarasinn

Ne guzelll

Bayilirim suprizlere

Ya sizin evlilik yil donumunuzmuydu ben yanlismi anladim dun yasakhayal sordu bende evlilik yildonumleri dedim oyle dimi??

evet canım evlilik yıldönümümüz ve hala bekliyorum .sadece saati öğrenebildim 8buçukta hazır ol dedi okadar

Yine kaldim tekk

Ahh yasakhayalim ahhh neredesinnn?

Bekleye bekleye yoruldumm

yaw ancak yeni geldim evesimdide malüm aksam yemegi hazirliklari basliyacak......

enerjimi alincada burda olacam

scorpionsum gelmis burada

bu gumus simdi yediklerini eritmekle mesguldur...bi girsede topigine baksa olmazmiydi

Son düzenleme:
Gumuste simdi borekleri goturuyodur ohh valla gumusummm yarasinn

yaramaz mi yararbu yemek, börek, tatli yapacam diye bide kaynosuyla gezecem diye bebek yapmaya ne zaman firsat bulacak acep

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…