hoşgeldn cnm
bütün sevdiklerim burda başka gelmeyenler umrumda olmaz
tabloyu yasakhayal yapacak bana sorma o cok zor belki boş zamanımda uğraşırımNerde bir munzurluk varsa direk sen
Gumusum sen yaptin mi bakiyim bizim tabloyu?
kiz senin uyma onun aklina allaallao hep +18 TÜYOLAR VERIR:bide diyoki ben hic cilveli degilim...
Kiz belki nazar fln degmesin diye soylemiyo cilveli kiz
olmazmı cnm gel tabiSlmm arkadaşlar ben geldim banada yer varmı
beekliyoruz cnm mutlakakızlar bir evimiz vardı ikincisi de olmuş ne güzell.hyırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallah..bu akşam aranızdaolamayacağım ama yarın kesin burdayımmöpüldünüzz
kızım o insanın içinden gelecek zorla cilve olmaz şöyle az kırıtcaksın öpceksin devamını anlatmayım site beni engelliycek vallaBiz gumusle bi topik acalim bence ne dersinn goz kirpma ve opucuk dersleri verilir..
bunu birinin yanlış anlıycağını biliyodum:26::26:e askolsun gümüs ? böyle mi denilir ?? hani birlik beraberlik vardı ne oldu ? haberimiz oldu da biz mi gelmedik, yani ben kendi adıma diyim de. bizler sizin nerelerde gezdiğinizden haberimiz yok, bir haber vermiyorsunuz, smdi umrumdum olmaz mı deniliyor? girip bakıyorum bizim topikte kimseyi bulmak ne mümkün, bir görünüp bir kayboluyorsunuz. nyse.. bakın keyfinize ..
girdim geçmişi okudum iykide okumuşum arada benm laflar geçmiş tabi hemen cvp yazdım
kocam işe gitti sabah yanıma geldi kahvaltı ediyimmi dedi et dedim tepemde buldum meğer kahvaltı benmişim
neyse sonra esas kahvaltıyı hazırlayıp gönderdim
misafirim gelcek onu bekliyorum
su böreği vardı onu cıkarttım dolaptan çkolata soslu kek patates salatası bide kurabiye yaptım
ayy cok becerikliyim
öptüm herkesi
Ben diyorumda bosuna mi diyorum bakin 10 parmaginda 10 marifet devam et bebegimmgirdim geçmişi okudum iykide okumuşum arada benm laflar geçmiş tabi hemen cvp yazdım
kocam işe gitti sabah yanıma geldi kahvaltı ediyimmi dedi et dedim tepemde buldum meğer kahvaltı benmişim
neyse sonra esas kahvaltıyı hazırlayıp gönderdim
misafirim gelcek onu bekliyorum
su böreği vardı onu cıkarttım dolaptan çkolata soslu kek patates salatası bide kurabiye yaptım
ayy cok becerikliyim
öptüm herkesi
kiz melek kocan seni yiyecek anam yakinda
kiz sen ne kadar beceriklisin böyle hizina yetisemeyizsende bu yaptiklarni yiyosan kilonu tahmin edebiliyom...
Yasakhayalimmm ben geldimmmmmonda kilo yoktur eminim yasakhayal bu kadar calisip efor sarf ediyo ne kilosu
loorim nerdesin yaw...bi girseydinde biseyler yazsaydin keske..topik gerilemis ....is neyim yapmadan bi girim dedim... he yaw bu gumus varya o cilveleriyle atar bütün kilolari...
Giremedim bebegimm kocayi anca gonderdimmm bu topigi ben kurtaricam merak etme
öyle yap zaten digerleri tembel bu topigi ancak ikimiz kurtaririz...daha ben is neyim yapmadim ....birazdan cikar daha sonra gelirim. ..bi arkdasim gelecek gelmezse daha cok girerim..bide buralarda bütün yerler acik bi gidimde biraz para harcim alisveris yapim birazda
aaa bugun niye acik kiz bayram fln benmi bilmiyorum
HE LOORIM ACIK BÜTÜN MARKETLER neyim...sizin ordada acik olmasi lazim..saat 18.00 kadar acik..bak SIKILIRSAN cik gez biraz..iyi olur...biraz temiz hava alirsin stres atarsin...
Dogru soyluyosun havada guzel bugun ama tek basima gezmek beni sarmiyo ya cok sikiliyorum
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
olsun loorim en azindan evden daha iyi...bi rossmana neyim ugrarsin...git biraz canin istedigi meyve ne al....gezip bi kac seye bakman bilem belki rahatlamani saglar...
bide bu gün kizlar daha yataktan cikamadi galiba
ne cikacaklar sicacik yataktan alalaalala
Haklisin canim vallasorma ya kimse gelmediki 2 lafin belini kiralimm...
gelmezler loorim kimi cilveli kimisi duvar cati hepsine cikartiyo alalalala
KIMIDE adetin sonuna kadar calismaya devam ediyo
hepsi benim gibi tembelmi?ben bi yerde bilem duramiyom..ordan oraya gezip duruyom
Sorma yasakhayal sende az gez hee bak kukusun gitmesin sonra
Kizlar az calismalara ara verinde gelin
yaw delimiyim ben ..kukusumu kaybetmeye niyetim yok...
artik bi yerde zorlada olsa durmayi denicem...
Bak ben seni yakaladim ama baska yerlerde ama benden sir cikmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?