Doğuma Hazırlık Bebek için hangi kıyafetten kaç tane aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fillingtheblanks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
826
1.441
158
Bebeğimiz 12 haftalık oldu, cinsiyetini de dün öğrendik. Yavaş yavaş alışverişlerine başlamak istiyoruz. Evimiz küçük olduğu için yer kaplayan büyük eşyaları son aylara bırakalım, yer kaplamayan ufak tefeklerden ve kıyafetlerden başlayalım diye konuştuk eşimle, hazır indirimler de varken kıyafetleri aradan çıkartmak istiyoruz. Doğum kısmetse kışın, şubat başında olacak. Mothercare'deki 5'li tulum ve bodylerden stoklamak istiyorum, hangi ölçüden kaçar tane almak lazım acaba? Tecrübeli anneler yazarsa hepimiz faydalanmış oluruz.

Tulum alma şimdiden. Boyu uzun olursa giydiremeden kalır köşede . Acele etme kıyafet içinde. Çok da bir şeye gerek yok. ben neler kullanmisim bakalım ,2 tane 10 ki 4 tane 5 li hastane çıkışı. ilk iki ay bunlar yetiyor.

hastane çıkışının içindekini iki ay giyebildi mi? bize bir tane hediye geldi, o kadar minik ki ancak 15 gün giyer diye düşünmüştüm, o yüzden hastane çıkışlarına bakmıyordum, bakayım bari::)

Prematüre değilse gelenler yeter. Gözüne çok küçük geliyosa büyük al. Mümkün olduğunca çok küçük alma kıyafetleri elinde patlar. Bana da ikisi hediye gelmişti. Yoksa almazdim ben.

Ben bi tane 12li hastane cikisi aldim annemle kayikvalidede 5lilerden aldi birer tane. Tulum almadim daha citcitli badi aldim 5 6 tane altli ustlu takimlardan aldim hepsini 0 3 ay aldim yalniz bebegim iri olursa bicbirini giyemez eminim minicik minicik almisim.

ben 1 tane hastane cıkışı aldım.
3 tane yeni doğan tulum
5 tane 0-3 ay tulum
2 tane 0-3 ay altli ustlü takim
2 tane yeni doğan,2 tane de 0-3 ay yelek
2 tane 0-3 ay hırka
10 tane patikli zibın
4 tane kısa kollu zıbın
8 tane uzun kollu zıbın
10 tane yenidoğan çorap
6 tane bebek önlüğü (yeni doğan tukürük ve kusmalara önlem olarak )
10 tane hazır tükürük bezi
4 tane patik
10 tane şapka (hepsini tulumlariyla kombinledim de aldim)
benim kızım olacak o yüzden şimdiden birsürü saç bandi var şimdilik hatirladiklarim bu kadar
en çok patikli zibin ve çıtçıtli badi alabilirsin bedenlerini de çocuğunun doğacağı mevsime göre seçersen herşeyi zamaninda giydirmiş olursun,elinde kalmaz.

Teşekkürler . Benim oğlum olcak Allah nasip ederse 26 aralık doğum dedi doktor :) kış bebeği olack bide iri bebek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…