Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek icin küvet mi şişme havuz mu:)

Pakiinaz

My little Prınce
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
155
64
53
31
Merhaba hatunlar:)
Bebegime küvet almayı pek düşünmüyorum hem kiracıyım hem çok kaba çok yer kaplıyor hem de onu bir sure kullanacak..ama aklıma bir fikir geldi orta boy bi şişme havuz alayim onu yazın denizde balkonda kullanabilrim diyorum havasını alıp her yere götureblrm diye düşünüyorum...onu yıkarken altına battaniye falan sererim yumuşak olan yıkanacağı yer diye..sizce nasıl bi fikir...isin bitince al havasını sakla dursun:)

Cnm bana şişme havuzu pek mantıklı gelmiyor. Çok güvenli değil bence. Küvet en azından küçük ve etrafı korumalı. Şişme havuzunda kayma şansı çok daha yüksek. Zaten küvetler çok ucuz. Sizin yerinizde olsam ucuz bi şey için risk almazdım.

Bir de şişme havuzları hep belli bi aydan sonra kullanılabilir uyarısı var. Genelde banyo için olan şişme havızlarından bile 6 aydan itibaren kullanılır diye biliyorum ben.

Kuvetler ucuz ama evim çok küçük büyük şişme havuzları değil minik boyları..altına giyslerini yerlestrcegm.kayma gbi şansı yok etrafı yumuşak küvet gibi sert değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…