Evet rahim filmidir yaptırılması gerekli eğer tüplerde tıkanıklık varsa boş yere zaman kaybı olur bende 2 buçuk yıllık evliyim tek tüpüm tıkalı çıktı hep spermiyogramda ister doktorun rahim filmi çekilmesi gerekli canım fiyatta uygunYaş 31 2 buçuk yıl oldu evliyiz bir yıldır korunmuyoruz
Eşinin tedavi görmesi lazım yada eşin düzelene kadar bekle yine olmazsa çekin her erkekte kabul etmiyor ki kabul etti mi tedavi olmayıYaptı malesef düşük çıktı sıfır değeri üstüne birde varikosel çıktı
Devlet hastaneleri çekiyormu bu filmi bilginiz varmı acabaEvet rahim filmidir yaptırılması gerekli eğer tüplerde tıkanıklık varsa boş yere zaman kaybı olur bende 2 buçuk yıllık evliyim tek tüpüm tıkalı çıktı hep spermiyogramda ister doktorun rahim filmi çekilmesi gerekli canım fiyatta uygun
Canım ben fakülte de çektirdim ve de ücretsiz 700 lira gerçekten çokmuş yakınında fakülte hastanesi varsa ara sana adetten sonrasına gün veriyorlar ben aynı gün aldım sonucumu onu götür doktoruna devlet yakınsa devleti ara bir sorDevlet hastaneleri çekiyormu bu filmi bilginiz varmı acaba
Evet çekiyorDevlet hastaneleri çekiyormu bu filmi bilginiz varmı acaba
Artık öyle yapayımDevlette yaptırıp sonuçlarınızı özelde doktorunuza gösterseniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?