- 6 Ocak 2022
- 117
- 32
- 28
- 25
- Konu Sahibi Alpaslannn2602
-
Montesörili oda yap kurtul nasıl olsa yapıon odaMerhabalar yeni doğacak Bebeğimiz için oda bakmaya başladık ve normal beşikli bir oda mı yoksa montesörlü bir oda mı alsak karar veremedik. Normalde alacağımız beşik de yatak olabilme özelliğine sahip olacak ama sizce kullanışlı olur mu? Yani uzun süreli kullansın istiyprum. O yüzden sizce ne almalıyım fotoğraflarono da bıraktım
Anne yanı beşik alın. Montessorili oda yapınMerhabalar yeni doğacak Bebeğimiz için oda bakmaya başladık ve normal beşikli bir oda mı yoksa montesörlü bir oda mı alsak karar veremedik. Normalde alacağımız beşik de yatak olabilme özelliğine sahip olacak ama sizce kullanışlı olur mu? Yani uzun süreli kullansın istiyprum. O yüzden sizce ne almalıyım fotoğraflarono da bıraktım
Ztten ayrı Bir oda yapıcam gardırop şifonyer set halinde alıcam ama beşik mi yoksa montisör mü karar veremedimMontesörili oda yap kurtul nasıl olsa yapıon oda
Ben zaten büyük beşik alsam da anne yanı alıcam yanımda durması için. Sizce anne yanı beşik alıp montisör lü oda kurmak daha mı mantıklı?Anne yanı beşik alın. Montessorili oda yapın
Bn öyle yaptım
Bence montesöriZtten ayrı Bir oda yapıcam gardırop şifonyer set halinde alıcam ama beşik mi yoksa montisör mü karar veremedim
Tabi daha mantıklı biraz büyüyünce gündüzleri odasında yatar gece anne yanındaBen zaten büyük beşik alsam da anne yanı alıcam yanımda durması için. Sizce anne yanı beşik alıp montisör lü oda kurmak daha mı mantıklı?
Bende 11 haftalığım ama yavaştan bakmaya başladım çünkü yazın fiyatlar uçarAhşap olana bayıldımmoyun alanı olarak da kullanılabilir. Daha büyük durduğu için daha uzun süre de kullanabilirsiniz bence. Gebeliğim biraz daha ilerde olsa ben de alırdım onu sanırım
Montesori olan tabi ki; ancak yerden yuksekligine ve siltesinin kalinligina dikkat edin alirken. Yere cok yapisik olanlar yerden soguk alabiliyor. Onun disinda anne yani kucuk bir besik is gorurMerhabalar yeni doğacak Bebeğimiz için oda bakmaya başladık ve normal beşikli bir oda mı yoksa montesörlü bir oda mı alsak karar veremedik. Normalde alacağımız beşik de yatak olabilme özelliğine sahip olacak ama sizce kullanışlı olur mu? Yani uzun süreli kullansın istiyprum. O yüzden sizce ne almalıyım fotoğraflarono da bıraktım
Bende 11 haftalığım ama yavaştan bakmaya başladım çünkü yazın fiyatlar uçarAhşap olana bayıldımmoyun alanı olarak da kullanılabilir. Daha büyük durduğu için daha uzun süre de kullanabilirsiniz bence. Gebeliğim biraz daha ilerde olsa ben de alırdım onu sanırım
Evet bende öyle düşündüm Allah korusun bir şey olursa diye erken den almak istemedim. Haftaya ikili taramam var inşallahhh bir şey çıkmazsa almayı düşünüyorum. Çümkü daha ilk gebeliğim her şeye ihtiyacımız var yavaş yavaş başlayalım ki anca olur deidm bendeAlpaslannn2602 Hadi yaa hiç bi fikrim yok bu konularda Doğum zamanımız yakınmış o zaman. Sonradan hayal kırıklığı olmasın diye sonlara bırakma taraftarıyım ben tabii inşaallah bişicikler olmaz hiçbirimize de yavrusuna da. Ben ahşap diyorum kısaca. İlk aylar bu kullanılamaz zaten. Eğer böyle bişi alırsam uygun fiyatlı bi beşik düşünüyorum bu olmazsa anne yanı yatağa bağlanan yataklar da çok hoşuma gidiyor. İlk aylar mecbur öyle yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?