Bebek için oda

Alpaslannn2602

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
117
32
28
25
Merhabalar yeni doğacak Bebeğimiz için oda bakmaya başladık ve normal beşikli bir oda mı yoksa montesörlü bir oda mı alsak karar veremedik. Normalde alacağımız beşik de yatak olabilme özelliğine sahip olacak ama sizce kullanışlı olur mu? Yani uzun süreli kullansın istiyprum. O yüzden sizce ne almalıyım fotoğraflarono da bıraktım

Eklentiler

• Screenshot_20220302-143617_Trendyol.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 107
  • 20220127_205138.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 113
Montesörili oda yap kurtul nasıl olsa yapıon oda

Anne yanı beşik alın. Montessorili oda yapın
Bn öyle yaptım

Son düzenleme:
Ahşap olana bayıldımm oyun alanı olarak da kullanılabilir. Daha büyük durduğu için daha uzun süre de kullanabilirsiniz bence. Gebeliğim biraz daha ilerde olsa ben de alırdım onu sanırım

Ben zaten büyük beşik alsam da anne yanı alıcam yanımda durması için. Sizce anne yanı beşik alıp montisör lü oda kurmak daha mı mantıklı?
Tabi daha mantıklı biraz büyüyünce gündüzleri odasında yatar gece anne yanında
Anne yanını şok küçük almayın 1 yaşa kadar uygun olanlardan tercih et

İlk 2 yıl çocuk zaten sizinle aynı odada olucak. Oyüzden bana hemen oda yapmak mantıksız gelse de madem yapacaksınız kesinlikle montesori yatak alın. Daha uzun ömürlü ve kullanışlı. Ben orta boyutlarda çekmeceli beşik almıştım. Kızım 21 aylık ve beşikte rahat rahat dönemediği için sürekli uyanıyor. Dahası bu yüzden benle yatakta yatmaya alıştı keşke en baştan montesori alsaydım.

montesori olanı tercih ediyorum. Özellikle yere yakın olursa 1 yaş sonrası gündüz uyandığında kalkabilir güvenli ve geniş geliyor bana. Benimde niyetim bu yatağı almak. Anne yani için ne alacağımı daha bulamadım. Ama oda yaparsam kesinlikle bunu düşünüyorum. Hem de uzun zaman kullanabileceği bir yatak. Youtube de bebek odaları yazarsan bu yatakla kombin edilmiş cok hos bebek odalarına denk gelirsin hem de sana dekarasyon +kullanışlılık açısından faydası olur diye düşünüyorum. Tabi karar sizin

Büyüyen beşik almanızı tavsiye etmem. Boydan büyüyor evet ama eni dar kalıyor. 3 yaşa kadar ancak idare eder sizi. Biz sonradan pişman olduk. Diğer yatak daha iyi görünüyor. Anne yani beşik ya da park yatak tercih edebilirsiniz. İlk başlarda gece sizinke gündüz kendi odasinda yatar. Biraz kendini toplayınca da ayırsınız odasını. Biz kızımızı 6 ayda ayirdik.

Ben direk montesörlü şekilde bebek odası buldum zaten ondan almayı düşünüyorum. O halde odası için montesörlü benim yanıma da küçük beşik alayım teşekkür ederim almak istediğim tarz da bu

Eklentiler

• Screenshot_20220303-014720_Gallery.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
Ahşap olana bayıldımm oyun alanı olarak da kullanılabilir. Daha büyük durduğu için daha uzun süre de kullanabilirsiniz bence. Gebeliğim biraz daha ilerde olsa ben de alırdım onu sanırım
Bende 11 haftalığım ama yavaştan bakmaya başladım çünkü yazın fiyatlar uçar

Montesori olan tabi ki; ancak yerden yuksekligine ve siltesinin kalinligina dikkat edin alirken. Yere cok yapisik olanlar yerden soguk alabiliyor. Onun disinda anne yani kucuk bir besik is gorur

Bende 11 haftalığım ama yavaştan bakmaya başladım çünkü yazın fiyatlar uçar

Alpaslannn2602 Hadi yaa hiç bi fikrim yok bu konularda Doğum zamanımız yakınmış o zaman. Sonradan hayal kırıklığı olmasın diye sonlara bırakma taraftarıyım ben tabii inşaallah bişicikler olmaz hiçbirimize de yavrusuna da. Ben ahşap diyorum kısaca. İlk aylar bu kullanılamaz zaten. Eğer böyle bişi alırsam uygun fiyatlı bi beşik düşünüyorum bu olmazsa anne yanı yatağa bağlanan yataklar da çok hoşuma gidiyor. İlk aylar mecbur öyle yapıcaz

Bende şuan ileriki zamanlar için montesöri yatak ve katlanır yatak yanı beşik düşünüyorum.

Evet bende öyle düşündüm Allah korusun bir şey olursa diye erken den almak istemedim. Haftaya ikili taramam var inşallahhh bir şey çıkmazsa almayı düşünüyorum. Çümkü daha ilk gebeliğim her şeye ihtiyacımız var yavaş yavaş başlayalım ki anca olur deidm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…