- 29 Ağustos 2024
- 108
- 46
- 13
- 33
SİZİN üslupta belli ki sorun var. konuşmaya gerek yok.Bu kadar olumsuz ve eleştirel yorum arasından benimkine mi takıldın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SİZİN üslupta belli ki sorun var. konuşmaya gerek yok.Bu kadar olumsuz ve eleştirel yorum arasından benimkine mi takıldın
Alpar ismini ben hiç duymadım ama Alparslan demeye üşenmiş de Alpar koymuş gibi de duruyoo![]()
‘alpaaar gelir misin oğlum, Alpaar nerdesin’ diyince de bi hoş olmuyor değil.
Eşiniz ve sizin için güzel gelmiş, gerisinin bi önemi yok bence.
Teşekkür ederimGüzel isim aslında erkek çocuğu çok takılmıyor ismine severek taşır bence
Alpay ,Altay isimleri de Güzel
Ben beğenmedimBebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadıksizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.
Çok teşekkür ederim. Kızım olursa duru koyarım diyordum ama sanırım oda çok fazla var şuangüzel isim. tabi herkesin zevki kendine. ama ben beğendim. ben de lila alin gibi isimlerden hoşlanmıyorum yani türkçeye yeni katılmış isimlerden. ama çok konulan isimlerden de hoşlanmıyorum. sizin gibi öz türkçe isim araştırıyorum. bizim zamanımızda herkes esra, ezgi, zeynep, gizemdi. hiçbir özelliği yoktu. her sınıfta muhakkak bu isimlerden birer ikişer kişi olurdu. gelecekte de herkes duru, ece ve yine zeynep olacak :) bence alpar ismi hoş.
Çok teşekkür ederim.Cogu kisinin belirttigi gibi yarim kalmis ya da yanlis yazilmis hissi veriyor. Siz istiyorsaniz kime ne ama cocugunuzun ileride sorun yasamasi muhtemel.
Alternatif olarak Alp koyabilirsiniz, hem soylemesi kolay hem de turkce bir isim. Yurt disinda da kolay soyluyorlar.
Değişik olacak diye değil sadece herkesde olan sıradan bir isim olmasını istemiyorum.Herkeste olmasın diye bulduğunuz seçenek bumu. Bence güzel değil kaba. Değişik olcaz diye zorlamayın kendinizi. Ama çocuk sizin zevk sizin sonuçta kimsenin oo süper diye onayına ihtiyacınız yok
İlteriş ne demek?Alpar in anlami nedir?
Bizde İlteriş koyarken basta değişik geliyordum herkese ama alışıldı![]()
Teşekkür ederimBen beğenmedimama son karar sizin tabi ki
O zaman koyun umursamayın çevreyi, ben de Alp önerip kaçacaktım bu mesajınızı gördümDeğişik olacak diye değil sadece herkesde olan sıradan bir isim olmasını istemiyorum.
Teşekkür ederimO zaman koyun umursamayın çevreyi, ben de Alp önerip kaçacaktım bu mesajınızı gördüm![]()
İlteriş (devleti)toparlayan birleştiren.İlteriş ne demek?
Kaç yaşında oğlunuzİlteriş (devleti)toparlayan birleştiren.
Oğlumun tam adı İlteriş Bilge
Yani ben pek begenemedim kulağa hoş gelmiyor alperden bozulmusta sinirle kabaca alpar olmuş gibiBebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadıksizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.
2.5 yaşındaKaç yaşında oğlunuz
İlteriş bilge babayla oğlun adı diye biliyorum kagan olan ondan mı esinlendiniz2.5 yaşında
Evet bundan esinlenme oldu.İlteriş vardi aklımızda abisinin adı Kürşad Mete, Bilge yerine başka isimler vardı mete ye uyumlu ama buna cok ısındım. İkisini ayri ayri da düşünmüştük birleştirdik. Biz ikisinide kullanıyoruz aile çevresi olarakİlteriş bilge babayla oğlun adı diye biliyorum kagan olan ondan mı esinlendiniz
Söyler misiniz bende merak ettimkürt bir velim var çocuklarına öyle isimler koyuyor ki alpar bana değişik gelmedi bile![]()
Eşimin iş yerinden bir beyfendinin ismi Alpar kimi zaman bahsi geçtiğinde “ Alpar Bey” dediğinde benim kulağıma hep çok hoş gelmiştir, kulağa kaba geldiğini ya da başka bir ismi çağrıştırdığını söyleyenler olmuş bana hiç öyle gelmiyor. Sizin bebeğiniz sonuçta isimle ilgili başkalarının fikrini almanıza bence hiç gerek yok hak verirsiniz ki herkes herşeyi sevmek, beğenmek zorunda değil önemli olan bu konuda sizin ne isteyip beğendiğinizBebeğimin adını Alpar koymayı düşünüyorum. Türkçe takıntım var. Uzun isim olmamalı. Büyük bir Türk olsun. Türkiye’de az olsun derken seçenekler azala azala Alpar adında karar kıldık. Eşim ve ben hariç kimseden oo süper isim diye bir tepki almadıksizler ne düşünüyorsunuz. İlk başta insana kaba geliyor ama bir yandan da güçlü sert mizaçlı bir isim olması hoşuma gidiyor. Günümüzde herkes çok beğensemde alparslan metehan filan koyuyor okula gidince tüm arkadaşlarıyla aynı olacak. Bunu yaşamasını istemedim.