Bebek ismi sorunu

Eşimin köyünde varmış teyze. Çok yıllar önceydi diyor. Ben ilk Ayşe diye düşündüm ama eşimin ablasının adı Ayşe. Eşim kabul etmedi kesinlikle. Benim anne ve babama ayıp olur diye
Kızım olursa Nurmina koycam oğlum olursa Muhammed Yasir hamilenin duası kabul olurmuş benim için de dua edermisin canım ve tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin ins Allah bi kızım var 11 yaşında onun ismide Tuğçe

Kızım olursa Nurmina koycam oğlum olursa Muhammed Yasir hamilenin duası kabul olurmuş benim için de dua edermisin canım ve tüm anne olmak isteyen herkese nasip etsin ins Allah bi kızım var 11 yaşında onun ismide Tuğçe
Ederim tabii ki ne demek. İsminiz nedir?Doğum anında da ederim inşallah. Allah gönlünüze göre, sağlıklı bir bebek nasil etsin inşallah en kısa zamanda.

Beğenmedim ben ya yeni nesil sümeyye ekolünden isimler

Bence hem degişik hemde güzel bi isim bulduğunuz icin sizi kıskanmışlar ..saglikla kucağınıza alın insalahh

etrafımda sırf degisik olsun diye acayip acayip isim koyanlar var insanın dili dönmüyor hep bi yarış halinde gibiler cok itici..oğlumu parka götürüyorum vallahi cocuk hiçbirinin ismini aklında tutamıyor..benim oglumada ayyy o ne eski isim dede ismi falan diyen cok oluyor ..sizene kardeşim gidin siz modern isim koyun diyip geciyorum

Bence hem degişik hemde güzel bi isim bulduğunuz icin sizi kıskanmışlar ..saglikla kucağınıza alın insalahh

etrafımda sırf degisik olsun diye acayip acayip isim koyanlar var insanın dili dönmüyor hep bi yarış halinde gibiler cok itici..oğlumu parka götürüyorum vallahi cocuk hiçbirinin ismini aklında tutamıyor..benim oglumada ayyy o ne eski isim dede ismi falan diyen cok oluyor ..sizene kardeşim gidin siz modern isim koyun diyip geciyorum
Duygularıma tercüman oldunuz. Aynen ben de öyle düşünüyorum

Biraz gerçekçi olacağım kusura bakmayın ama küçücük bebege mercan koymak da ne bileyim:KK14:Yeni güzel isimler var bir sürü isimden çok çekmiş biri olarak koymayın diyorum.
Oldukça cıvıl cıvıl bir isim. Bebekken sevimli, iş hayatında normal, yaşlılıkta tuhaf değil. Bana modern ve acayip isimler garip geliyor. Mesela daha güzel ne var

Oldukça cıvıl cıvıl bir isim. Bebekken sevimli, iş hayatında normal, yaşlılıkta tuhaf değil. Bana modern ve acayip isimler garip geliyor. Mesela daha güzel ne var
E bu kadar kararliysaniz buraya konu açmanıza gerek yoktu kendiniz sorup kendiniz cevabını veriyorsunuz zaten.

E bu kadar kararliysaniz buraya konu açmanıza gerek yoktu kendiniz sorup kendiniz cevabını veriyorsunuz zaten.
Ben sizden isim konusunda fikir iste
Ben konumda isim nasıl, güzel mi çirkin mi demedim. Hadsiz insanların isim hakkında fikir vermesine sinir oluyorum. İnsanlar başkasının çocuğuna koyacağı ismi ne hakla eleştirir dedim.

Size önerdiğim kitabin yazarının ismiydi. Begenmistiniz o an hatirladim sizi ve konunuzu 😁😁.Ben ogun karar vermiştiniz zannettim kac ay geçti üzerinden hala sorun mu yaşıyorsunuz? Millete ne bakıyorsunuz onlar önce kendi isimlerine baksınlar bence.

Bizim milletin bu hadsizligi nereden geliyor ya? İnanılmaz cidden.

Size önerdiğim kitabin yazarının ismiydi. Begenmistiniz o an hatirladim sizi ve konunuzu 😁😁.Ben ogun karar vermiştiniz zannettim kac ay geçti üzerinden hala sorun mu yaşıyorsunuz? Millete ne bakıyorsunuz onlar önce kendi isimlerine baksınlar bence.
Aaaa evet sizden duymuştum. İlk an yazmıştım size. Ben kesen kararlıyım.tekrar teşekkür ederim bu arada.

Mercan guzel isim ama ilerde olur ya hayat bu yurtdisinda yasamak ister, yabanciyla evlenir, ya da yabancilarla muhattap calisir, iste o zaman merkan mersan gibi hitap edilir.
ü ğ c ö harflerinden olabildigince kacinirdim ben olsam

Aaaa evet sizden duymuştum. İlk an yazmıştım size. Ben kesen kararlıyım.tekrar teşekkür ederim bu arada.
Rica ederim. Hesapladiniz mi peki o ismin analizini ya da o kitabı aldınız mi? Isim güzel bu arada. Saglikla doğsun kızınız. Millet oyle isimler koyuyor ki cocuk yabanci bi ulkede doğmuş sanki. Ya da köpek ismi gibi isimler veriyorlar 🙈 onlara bin basar. Simdikiler o isimlere takik diye oyle konuşuyor

Mercan guzel isim ama ilerde olur ya hayat bu yurtdisinda yasamak ister, yabanciyla evlenir, ya da yabancilarla muhattap calisir, iste o zaman merkan mersan gibi hitap edilir.
ü ğ c ö harflerinden olabildigince kacinirdim ben olsam
Eşim gürcü f, ğ, ü, ö, harfler yok alfabelerinde. Bir de dünya dillerine bulaşırsak isim kalmıyor hiç.

Back
X