• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ismi

Bebek ismi sizce hangisi güzel

• Ankete Katılan
    51
  • Anket Kapalı .
Doruk
Ege
Deniz
Ömer
Kerem
Sizin yazdıklarınızdan da göktuğ güzel bence çevremde 5 tane arkadaşımın oğlunun ismi kuzey olduğu için o isimden soğudum:)

Kıvanç ve Kuzey çok güzel bence. Buğra ismini de beğeniyorum.
Aslında kıvanç koydum ama çevremde kimse beğenmiyor herkes farklı yorumlar yaptı bende acaba çocuğuma kötü bir isimmi koyuyorum diyip ikilemde kaldım yoksa hastane çıkış vs herşeyi hazır

Doruk
Ege
Deniz
Ömer
Kerem
Sizin yazdıklarınızdan da göktuğ güzel bence çevremde 5 tane arkadaşımın oğlunun ismi kuzey olduğu için o isimden soğudum:)
Kıvanç kötü mü peki aslında onu koydum ama kimse beğenmedi 🥲

Aslında kıvanç koydum ama çevremde kimse beğenmiyor herkes farklı yorumlar yaptı bende acaba çocuğuma kötü bir isimmi koyuyorum diyip ikilemde kaldım yoksa hastane çıkış vs herşeyi hazır
Gayet güzel bir isim anlamı da çok güzel. Eli boşver sen annesisin. Herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun bir zahmet. Elaleme neymiş ki ay sinirlendim kız.

Kuzey diyorum. Seslenmesi kolay bi isim olması çok önemli.

Gayet güzel bir isim anlamı da çok güzel. Eli boşver sen annesisin. Herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun bir zahmet. Elaleme neymiş ki ay sinirlendim kız.
Bende ya aşırı sinir bozucu moralim çok bozuldu zaten doğumuma az kaldı bide bununla uğraşıyorum

Oğlumun adı Göktuğ benim de :)
Onu seçtim o yüzden
Kıvanç da gayet güzel bir isim evet fonetik konusunda biraz 🤏🏻
Ama siz ne istiyorsanız o
Sonradan pişmanlık hissedersiniz
Siz beğendiyseniz gerisi hiç mühim değil

Oğlumun adı Göktuğ benim de :)
Onu seçtim o yüzden
Kıvanç da gayet güzel bir isim evet fonetik konusunda biraz 🤏🏻
Ama siz ne istiyorsanız o
Sonradan pişmanlık hissedersiniz
Siz beğendiyseniz gerisi hiç mühim değil
Çok beğenerek koymuştum aslında ama beğenilmeyince bi soğudun bu isimden anlamısa önemliydi benim için ama bilmiyorum ne yaparım 😢

biz oğluma ilk kuzey ismini düsünmüştük. doktorum “e bosuna düsünmeseydiniz zaten doğanların yarısı kuzey” demişti 😂 hemen vazgectik o isismden 😂

Arkadaşımın ikiz oğulları var Kıvanç ve Levent. Bence ikisi de çok güzel isimler Atlas olmasın da ne olursa olsun 😅

e hastane cikisi bile hazirsa degistirme bence
elestirenlerin cocuklarinin ismi ne? onun kendi evladina koydugu isimleri de begenmeyen vardir eminim.
ben de kolay kolay isim begenmem ama bana ne, herkesin kendi cocugu. simdi kendi bebegim olacak - esimle benim kanimiz bir isme ısındı - ama ikili isim oldugu icin uyumlu bulmayanlar, begenmeyenler, "o c ile yazilir siz niye k ile yazacaksiniz" diyenler vs cikabilir ama çok da tın.
cocugu kocamla ben yaptim adini dusunmek de bize kalır. begenmeyen buyuyunce "şşşt çocuk" diye cagirsin:)

Oğlumun adı çınar.cokk cokk seviyorum.bir iki kişi ne koydun deyince,,aaa o ne biçim isim demişlerdi sanki fikirlerini sordum.tersleyemiyorsunda.ismi beğenmeyenlerden biri vajinal doğum yaptım diye ona da laf etmişti.ya Kordon dolansaydi yok bilmem her tuvalete gittikçe acıdan öleceksin bilmem ne.insanlari ciddiye almayın ya kalpleri kötü.

biz oğluma ilk kuzey ismini düsünmüştük. doktorum “e bosuna düsünmeseydiniz zaten doğanların yarısı kuzey” demişti 😂 hemen vazgectik o isismden 😂
Ay evet ya heryer kuzey kaynıyor hastanede geçen yürüyordum kapıda kuzey ınstagramda dolanıyorum sürekli kuzey 😅

Back
X