Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kıvanç koydum ama çevremde kimse beğenmiyor herkes farklı yorumlar yaptı bende acaba çocuğuma kötü bir isimmi koyuyorum diyip ikilemde kaldım yoksa hastane çıkış vs herşeyi hazırKıvanç ve Kuzey çok güzel bence. Buğra ismini de beğeniyorum.
Kıvanç kötü mü peki aslında onu koydum ama kimse beğenmediDoruk
Ege
Deniz
Ömer
Kerem
Sizin yazdıklarınızdan da göktuğ güzel bence çevremde 5 tane arkadaşımın oğlunun ismi kuzey olduğu için o isimden soğudum:)
Gayet güzel bir isim anlamı da çok güzel. Eli boşver sen annesisin. Herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun bir zahmet. Elaleme neymiş ki ay sinirlendim kız.Aslında kıvanç koydum ama çevremde kimse beğenmiyor herkes farklı yorumlar yaptı bende acaba çocuğuma kötü bir isimmi koyuyorum diyip ikilemde kaldım yoksa hastane çıkış vs herşeyi hazır
Kötü değil tabiki anlamı da güzel ama kulağa mesela fonetik olarak hoş gelmiyor benceKıvanç kötü mü peki aslında onu koydum ama kimse beğenmedi![]()
Bende ya aşırı sinir bozucu moralim çok bozuldu zaten doğumuma az kaldı bide bununla uğraşıyorumGayet güzel bir isim anlamı da çok güzel. Eli boşver sen annesisin. Herkes beğendiği ismi kendi çocuğuna koysun bir zahmet. Elaleme neymiş ki ay sinirlendim kız.
AnladımKötü değil tabiki anlamı da güzel ama kulağa mesela fonetik olarak hoş gelmiyor bence
Evet gerçekten öyle sadece çok koyulduğu için bilemedim ama güzel gerçektenKuzey diyorum. Seslenmesi kolay bi isim olması çok önemli.
Çok beğenerek koymuştum aslında ama beğenilmeyince bi soğudun bu isimden anlamısa önemliydi benim için ama bilmiyorum ne yaparımOğlumun adı Göktuğ benim de :)
Onu seçtim o yüzden
Kıvanç da gayet güzel bir isim evet fonetik konusunda biraz
Ama siz ne istiyorsanız o
Sonradan pişmanlık hissedersiniz
Siz beğendiyseniz gerisi hiç mühim değil
e hastane cikisi bile hazirsa degistirme benceAslında kıvanç koydum ama çevremde kimse beğenmiyor herkes farklı yorumlar yaptı bende acaba çocuğuma kötü bir isimmi koyuyorum diyip ikilemde kaldım yoksa hastane çıkış vs herşeyi hazır
Ay evet ya heryer kuzey kaynıyor hastanede geçen yürüyordum kapıda kuzey ınstagramda dolanıyorum sürekli kuzeybiz oğluma ilk kuzey ismini düsünmüştük. doktorum “e bosuna düsünmeseydiniz zaten doğanların yarısı kuzey” demiştihemen vazgectik o isismden
![]()