• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemşirelik mi dil ve konuşma terapisi mi?

Ha bir de 4-5 yıl önce olması lazım bir arkadaşımın akrabası dkt olarak devlette çalışıyordu sonea özelde daha çok kazanırım diye istifa edip özelde çalıştı daha sonrada kendi yerini açtı.
Bu devirde memurluktan istifa edip özelde çalışacak meslek de sayılıdır

ataması kolay olduğu için yazılmaz hemşirelik, yengem başhemşireydi , ne kadar yorucu yıpratıcı bir iş olduğunu gözlemledim , o işi gerçekten sevmeniz lazım , sizin adınıza karar veremem ama kendim seçecek olsam dil ve konuşma terapistliğini seçerdim .

Kesinle dkt
Kendim de özel eğitimciyim
Düşünürssn öezrl eğitim de okuyabilirsin

Merhabalar. Yks sonuçları açıklanmış bulunmakta. 2 bölüm arasında kaldım sizce hangisi daha garanti meslek? Hemşirelik dkt ye göre daha zor diyorlar ancak hemşireliğinde ataması daha çokmuş. Kafam çok karıştı bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Bir çocuk dr’u olarak şunu söyleyebilirim dil konuşma terapisi şu aralar çok revaçta

Hemşirelik mezunu çok, maaşın belli ne uzarsın ne kısalırsın. Biraz vizyonun varsa dil terapisinde tutulan bir isim olursan alır yürürsün. Tabi sen mezun olana kadar dengeler değişebilir.

Back
X