• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ismi

Bebek ismi sizce hangisi güzel

• Ankete Katılan
    51
  • Anket Kapalı .
e hastane cikisi bile hazirsa degistirme bence
elestirenlerin cocuklarinin ismi ne? onun kendi evladina koydugu isimleri de begenmeyen vardir eminim.
ben de kolay kolay isim begenmem ama bana ne, herkesin kendi cocugu. simdi kendi bebegim olacak - esimle benim kanimiz bir isme ısındı - ama ikili isim oldugu icin uyumlu bulmayanlar, begenmeyenler, "o c ile yazilir siz niye k ile yazacaksiniz" diyenler vs cikabilir ama çok da tın.
cocugu kocamla ben yaptim adini dusunmek de bize kalır. begenmeyen buyuyunce "şşşt çocuk" diye cagirsin:)
Evet ya birde elaleme beğendirmeye çalışıyoruz her duyan burun kıvırıyor halbuki auralı bi isim olduğunu düşünmüştüm o yüzden koydum bebek olarak kalmayacakya

Oğlumun adı çınar.cokk cokk seviyorum.bir iki kişi ne koydun deyince,,aaa o ne biçim isim demişlerdi sanki fikirlerini sordum.tersleyemiyorsunda.ismi beğenmeyenlerden biri vajinal doğum yaptım diye ona da laf etmişti.ya Kordon dolansaydi yok bilmem her tuvalete gittikçe acıdan öleceksin bilmem ne.insanlari ciddiye almayın ya kalpleri kötü.
Çınar benimde çok hoşuma gidiyor bence gayet hoş vajinal doğuma laf edeni ilk defa duydum ne alaka yani bence büyük başarı benim sezeryandan ödüm kopuyor vajinalı kendisi yapsaydı madem bence çok zor tebrik ederim haklısınız kalpleri kötü 😏

Bu isimlerin hepsi çok fazla, acayip yayıldı. Soyadınız nedir? Ordaki fonetik ve kolay söyleniş de önemli bence

Kuzey ve Kıvanç ı seçerdim ben

Back
X