- 7 Kasım 2012
- 117
- 5
- 98
- Konu Sahibi numunemyok
-
benim esim de ogretmen :) Şevval'lerin akıllı olduğunu söyler o da.. Furkan'lar konusunda da sizinle ayni düşüncede :)).. bebegimin cinsiyeti belli olsun insallah ben liste oluşturacağım eşim seçecek..Öğretmenlik yaptığım dönemde kesin kanaatine vardığım şey, isimlerin insanların karakterlerini belirlemede büyük etki yaratıyor. Tabii ki istisnalar oldukça fazla. Buna birçok kimse hadi canım sen de dese de ben inanıyorum.
Benim gördüğüm Furkan'lar genelde çok zeki. Çok çalışkan. Anlamı da çok kutsal.
Mert'ler inanılmaz zeki ama değişik çocuklar. Fazla sabır istiyor :)
Kız için de Şevval isimli iyi örnekler görmüştüm. Benim kızımın da adı Elif Melek. Çünkü benim kızım melek oldu
Adı ne olursa olsun hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Ben buna gerçekten çok inanıyorum. Aynı fikirde olmamız da beni sevindirdibenim esim de ogretmen :) Şevval'lerin akıllı olduğunu söyler o da.. Furkan'lar konusunda da sizinle ayni düşüncede :)).. bebegimin cinsiyeti belli olsun insallah ben liste oluşturacağım eşim seçecek..
Bu arada kizim melek oldu demissinz.. vefat mi etti
Bu arada basınız saolsun Allah bir daha yasatmasin aynı acıyıÖğretmenlik yaptığım dönemde kesin kanaatine vardığım şey, isimlerin insanların karakterlerini belirlemede büyük etki yaratıyor. Tabii ki istisnalar oldukça fazla. Buna birçok kimse hadi canım sen de dese de ben inanıyorum.
Benim gördüğüm Furkan'lar genelde çok zeki. Çok çalışkan. Anlamı da çok kutsal.
Mert'ler inanılmaz zeki ama değişik çocuklar. Fazla sabır istiyor :)
Kız için de Şevval isimli iyi örnekler görmüştüm. Benim kızımın da adı Elif Melek. Çünkü benim kızım melek oldu
Adı ne olursa olsun hayırlı, sağlıklı bir evlat olsun inşallah.
Allah sabrinizi arttirsin.. insallah cennette şefaatçi olacak yavrunuz size.. Allah herkese hayirli saglikli doğumlar nasip etsin insallahBen buna gerçekten çok inanıyorum. Aynı fikirde olmamız da beni sevindirdi
33.haftada ölü doğum yaptım ne yazık ki. O yüzden melek oldu kuzumSiz de hamilesiniz sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Allah sabirlar versin. Allah bir daha yasatmasinBen buna gerçekten çok inanıyorum. Aynı fikirde olmamız da beni sevindirdi
33.haftada ölü doğum yaptım ne yazık ki. O yüzden melek oldu kuzumSiz de hamilesiniz sanırım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah.
Alisa canim ya pardon . Bendd bidaha baktim yanlis mi gordum diye. Asil soydan gelen gizel anlamindaBana kız ismi daha zor geliyor
Alisya da farkliymis
Anlamına baktım şimdi Ermenice ve karpuz demek :s
Ben anlamlı anlamı olan cocugumun gururla söyleyeceği 1 anlami olsun istiyorum muhakkak sorulacak isminin anlami
Amin inşallahAllah sabrinizi arttirsin.. insallah cennette şefaatçi olacak yavrunuz size.. Allah herkese hayirli saglikli doğumlar nasip etsin insallah
Amin.. Çok teşekkür ederimBu arada basınız saolsun Allah bir daha yasatmasin aynı acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?