Tesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.Bence ilaçlarınız bitene kadar erteleyin.
Bu riski göze almak yerine...
bu konuda doktorlar ya hep ya hiç kuralı geçerlidir derlerTesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.
Ama merak ettigim o ilk regl gecikmesine kadar alinan ilaclar etkilemez hurafe mi gercek mi , bilenler vardir elbet
Tesekkur ederim, insallah.öncelikle gecmis olsun umarım bebeğinize istediğiniz zaman kavuşursunuz.
ben bişey sormak istiyorum size, pko ilk cocuğunuzu doğurduktan sonra mı cıktı yoksa ondan önce de var mıydı
Allah korusun, haklisinizbence de ilaçlarınız bittikten sonra korunmayı bırakın
risk almaya gerek yok
allah korusun bebeğinizde bir anormallik olursa çok üzülürsünüz geri dönüşü olmaz
Evet baktim bir tanesinde gebelikte kullanmaktan kacinmalidir diyor, digerleri zaten vitamin vs, dr kontrolünde alinabilir denmis.Kullandığınız ilaçların prospektüsünde yazar,hamilelikte kullanımıyla ilgili.Ağır bir sorumluluk gerektirebilir belki,o ilaçları kullanmak.
Bunu tam anlayamadim? Bu ilac kesinlikle etkiler, digeri kesinlikle etkilemez gibi mi?bu konuda doktorlar ya hep ya hiç kuralı geçerlidir derler
yani bebek ya yüzde yüz etkilenir, ya da yüzde yüz etkilenmezmiş
hayırBunu tam anlayamadim? Bu ilac kesinlikle etkiler, digeri kesinlikle etkilemez gibi mi?
Anladim cok tesekkur ederim.hayır
şimdi diyelimki bir kadın hamileyken bir ilaç kullandı ya da röntgene falan girdi yani yapmaması gereken tehlikeli şeyler yaptı, kullandı
ilk bir aylık süreçteki bu durumlardan bebek ya yüzde yüz etkilenir ya da hiç etkilenmez
şans işi
Tesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.
Ama merak ettigim o ilk regl gecikmesine kadar alinan ilaclar etkilemez hurafe mi gercek mi , bilenler vardir elbet
hayır
şimdi diyelimki bir kadın hamileyken bir ilaç kullandı ya da röntgene falan girdi yani yapmaması gereken tehlikeli şeyler yaptı, kullandı
ilk bir aylık süreçteki bu durumlardan bebek ya yüzde yüz etkilenir ya da hiç etkilenmez
şans işi
Cok sagolun bu yeterince aciklayici olduben korunmayı bıraktıktan sonra, grip vs için doktora gittiğimde, çocuk istediğimden belki de o ay hamile kalabileceğimden bahsedince direk eve gönderdi, hiç ilaç vermemişti.
bu sebeple bir kaç ay üst üste günlerce grip çektim, hamile de değildim.
kullanacağınız ilaçların etkisi nedir, bence danışmadan risk almayın.
Allah korusunzaten bir kaç hücreden oluşuyor, bir hücrenin bozulması da otomatik kimyasal düşüğe sebep oluyor, çünkü bebek gelişemiyor.
Cok sagolun bu yeterince aciklayici oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?