Cok sagolun bu yeterince aciklayici oldu
Allah gonlunuze gore versin, hicbir sey olmaz insallahben 14 aydır bebek isitiyorum sebepsiz infertilite bizim ki diş ağrısı çekiyordum aylardır acaba hamilemiyim felan derken bu ay aman dedim artık zaten hamile kalamıyorum geçen hafta diş röntgen girdim geçen haftadan beri diş ile ilgili antibiyorik kullandım bugün gittim dişimi çektirdim rabbimin taktiri artık
Bende alerjimden dolayı(ürtiker kaşıntı yani)birçok ilaç almıştım o ay hamile kaldım hiçbir sorun çıkmadı cnm doktorum banada adet gecikmesinden önceki ilaçlar etkilemez demiştiTesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.
Ama merak ettigim o ilk regl gecikmesine kadar alinan ilaclar etkilemez hurafe mi gercek mi , bilenler vardir elbet
İste bekledigim cevap :) cok sevindim senin adina, insallah sag salim kucagina da alirsin.Bende alerjimden dolayı(ürtiker kaşıntı yani)birçok ilaç almıştım o ay hamile kaldım hiçbir sorun çıkmadı cnm doktorum banada adet gecikmesinden önceki ilaçlar etkilemez demişti
Amin canım teşekkür ederimİste bekledigim cevap :) cok sevindim senin adina, insallah sag salim kucagina da alirsin.
On gun sonra kontrolum var o zaman danisacagim ben de tekrar.
ovulasyon olduktan sonra her ilaç etkilerr...Tesekkur ederim, risk almamak mantikli olan.
Ama merak ettigim o ilk regl gecikmesine kadar alinan ilaclar etkilemez hurafe mi gercek mi , bilenler vardir elbet
evet canım özellikle ovulasyondan sonraki dönem riskliymişİlaç kullanımı önermez doktorlar . .
Gebelik düşünenlere vermez. .
evet canım özellikle ovulasyondan sonraki dönem riskliymiş
bana doktorum öyle demişti
alınmaması gereken tek bir hap bile düşüğe neden olabilir dedi
yüzde elli de az bir ihtimal değil yani, riske gelmez yani
Merhaba, sanirim yanlis anlamissin, bu kisi zor gecirdim dedim ben pko yu degil. Keske gecen bir sey olsa.Slm cnn bende pko hastasıyım zorla geçirdim demissin nasıl yaptın bunu ben senelerdir uğraşıyorum bu dert le göynük bi türlü benden bebek sahibi olamadım bunun yüzü den hala uğraşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?