- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Herkese hayırlı günler.
Ben 10 aylık evliyim ve 27 yasindayim. Eşimle öyle pek sıkıntılarimiz olmaz genelde ufak tefek şeylere tartışırız. Ben çocuk delisi biriyim ve bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak,eşim tüm israrlarima ve ne kadar çok çocuk istediğimi bildiği halde hala korunuyor bu benim zoruma gidiyor yani genelde erkek karısının peşinden koşar çocuk için ama ben kocamın peşinden koşuyorum. Ben onun keyfini mi bekliycem çocuk için? Ve onun bu tavrı beni ondan sogutuyor. Sırf çocuk istemedigi için, korundugu için sevgim azalıyor. Şuan çocuk istememesinin sebebi henüz tartışmalarımiz varmış o yüzden hazır değilmişiz. Çocuk yaparak risk alirmisiz. Peki madem böyle bi düşünce var bu demek oluyor ki ya ayrilirsak çocuk ne olacak? Demek ki ya ayrilirsak riski taşıyoruz o zaman niye evliliği devam ettiriyoruz? kaç gündür hastayım bu yüzden yardımcı olurmusunuz?
Eşinizle konuşun başka neden varmı sorun bence. Sadece sebep tartışmanızsa çözümlenemeyecek birşey değil bu. Başka sebepleri varmı anlamaya çalışın.Herkese hayırlı günler.
Ben 10 aylık evliyim ve 27 yasindayim. Eşimle öyle pek sıkıntılarimiz olmaz genelde ufak tefek şeylere tartışırız. Ben çocuk delisi biriyim ve bu hayatta en çok istediğim şey anne olmak,eşim tüm israrlarima ve ne kadar çok çocuk istediğimi bildiği halde hala korunuyor bu benim zoruma gidiyor yani genelde erkek karısının peşinden koşar çocuk için ama ben kocamın peşinden koşuyorum. Ben onun keyfini mi bekliycem çocuk için? Ve onun bu tavrı beni ondan sogutuyor. Sırf çocuk istemedigi için, korundugu için sevgim azalıyor. Şuan çocuk istememesinin sebebi henüz tartışmalarımiz varmış o yüzden hazır değilmişiz. Çocuk yaparak risk alirmisiz. Peki madem böyle bi düşünce var bu demek oluyor ki ya ayrilirsak çocuk ne olacak? Demek ki ya ayrilirsak riski taşıyoruz o zaman niye evliliği devam ettiriyoruz? kaç gündür hastayım bu yüzden yardımcı olurmusunuz?
Ben çok sabırsız ve tez canlıyım bişeyi beklemeyi hiç sevmiyorum işte bu benim en sevmediğim kötü huyum. Evet çocuk elbette büyük sorumluluk her iki taraf içinde. Ama ne kadar bekleyebiliriz ki ikimizin de yaşı var hem tek çocuk bana çok bencilce geliyor onu yalnız bırakmak.. Ve eşim 35 yaşında ben 27 çocuğumuz olursa Allah ömür verirse acaba gelinliklerini damatlıklarını görebilecek miyiz? 70 yaşında nine ve dede oluruz da ondan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?