Bebek istemediği için ayrılmayı düşünüyorum

Iste insanlar bunu bazen anlamiyor. Bebek aklina gelince aaah ne kadar tatli, cici birsey düsünüyorlar fakat çok zor. Gece gece kalkmalar mamalar, bezler için. Calisan bir bayan isen kat kat daha zor oluyor. Bebege nerede birakcaksin? Ne zaman ise geri gideceksin yoksa hiçmi geri gitmeyeceksin? Ve bu arada zaten aile bütçesi zorlaniyor, bayan bir müddet ise gidemedigi için, hele hele isi birakirsa, daha zor. Bebek çiddi bir maddi sikintida yaratiyor, yani parada birikmesi gerekiyor.

Ve daha bebek ile gezmek konusuna bile deginmedim yada hem bebek, hem ev, hem koca hepsini nasil idare edecegine bile deginmedim. Bende mesela bebek istiyorum fakat su an issizim, is ariyorum ve biz daha 1 yil bile evli degiliz. Hayatta mantikli olacaksin. Ben ise girmek istiyorum, para biriktirmek istiyorum ve en önemlisi, evliligimin tadini çikartmak istiyorum. Esim ile uzun bir flört zamani geçirmis olsamda, daha her gün yeni seyler ögreniyoruz. Yani bu bebek isi pek telasa gelincek bir is degil.

Ve konuyu tekrar okudugumda, ne yalan söyleyim, neredeyse esini sadece bir sperm bankasini gören, bir bebek için kendisini hasta eden biri bana pek realist ve mantikli biri gibi gelmedi. Yani haliyle pek bebege hazir gibi gelmedi bana. O konuda konu sahibin esi çokta hakli olabilir.

daha yeni evli sayılırsınız biraz daha süre tanısanız birbirinize. demek ki eşinin bazı çekinceleri var, çocuk olduktan sonra boşanmayı istemiyor... bak sen de bu tür bir şeyden dolayı hemen boşanmayı düşünebiliyorsun demek ki çok sağlam bir evliliğiniz yok. biraz sağlamlaştırsanız sonra çocuk meselesi bence kendiliğinden gelir zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…