Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ohhh maşallah eceye allah nazarlardan saklasın duygum
birde bazı müzikler var kolik cd si fln bizim yegene onlarda iyi geldi
bide ben önceki sayfada bisey sordum çatlakla ilgili senin bi fikrin varmı

canım lierac var bence kullan ve 4.ayda başla. ben 4. ayda göbeğime sürmeye başladım göğsüm ve kalçamı çok ihmal ettim. sadece göbekden ibaret olan ben göbeğim çatlamadı ama kalçam ve göğüslerim feci durumda. Sakın ihmal etme genişliyebilcek bölgeleri ve mümkün olduğunca 3. ay içerisinde başla derim

canım kolik cd almana gerekde yok indirebilirsin.
ben buzuki orhan indirmiştim kolik çokda hoş ilk bir kaç gün beyninde aralıksız çalıyor gibi gelicek ama inan işe yarıyor

Sagol duygum yok cnm olsada problem degilde ben önlemlerimi alayımda ama işte cok mu erken onda kararsız kaldım sonuçta çatlak kilo aldıkça göbek gerildikçe olmuyor mu yoksa alakasımı yok,ben hep kremlere baktım eczacı 4 ayda başla daha erken dediydi
ben sadece banyodan sonra bebe yagı o kadar
badem yagı bide liearac yada mustela almayı düsündüm bende

hilalim canım eşin nasıl oldu :26:
tekrar tekrar geçmiş olsun
çatlaklar konusunda pek bir fikrim yok ne iyi gelir:26:
benimde gebelik çatlağım çok

evim şahane bitti bende bittim
ama helal olsun budefa süper bir iş yaptılar

hilalim mutlaka al onlemini bebe yagınn içine saf zeytinyagı badem yagı susam yagı falan da kat
dördüncü ay da çatlak kremine başlarsn ....

şahaneee bi ev yaptılar gerçekten de ayy nasıl agladı yawrumm kıyamam kuzuma ranzalarına bayldmm ozelkle

hılalcim ben karnım buyumeye basladıgı anda 3.aydan ıtıbaren bebe yagına basladım. ekstra zeytınyagı kullandım arada da kakao yagı ve vazelin kullandım. karnımda cok sukur hıcbır sey yok

Sagol eminem eşim iyi duruma göre bu aşkam veya yrn cıkıcak ben sbh görmeye gittim zorla eve gönderdi beni ama rapor vercek dr ohhhh yatar dinlenirizzz

duygum bebeyagına bunları katmak süper fikir hem evde de var hmn yapayım cok sagol

pufyim sende sagol bende kremi ilerleyen haftalarda alırım

ben yemek halüsünasyonları görmeye başladım ben kaçarrrrr

Kızlar ölüyorum ne olur acil ceavp bana gaz sancım var kanımda dolanıp duruyor akat ağzına kadar geliyor çıkamıyor geri dönüyor çığlık çığlığayım evin içinde şuan geçti ama birazdan yine gelecek ne yapmalıyım ecele fayda edecek birşey varmı kabızlığım yok ama yinede tuvaletede çıkamıyorum afedersiniz ama makatın ağzı kapanmış ve kasılmış durumda bu gaz sancısı nasıl geçecek neolur yardım edin.

ayy bi doktora gitsen baska fikir gelmedi aklima uzuldum simdi korktum da INSALLAH gecer ya gecmis olsunn

canım bi hastaneye gitsen bi serum takılsa rahatlarsın benim öyle oluyordu geçmiş olsun cnm

gecmıs olsun canım ya ne agrılıdır o
dolasmak ıyı gelıyor gaz sancısında evde dolansan baya

ayy bi doktora gitsen baska fikir gelmedi aklima uzuldum simdi korktum da INSALLAH gecer ya gecmis olsunn

canım bi hastaneye gitsen bi serum takılsa rahatlarsın benim öyle oluyordu geçmiş olsun cnm

Kuzuma üzülüyoprum oda bugün çok huzursuz süreklide emmek isityor ben gidersem o ne yapacak mamayıda lamıyor artık ben çok kötüyüm diye annem biberon verdi almadı arada sancı geçince emziriyorum ama oda huzursuz

canım zaten senin gazın bebeğinede geçer, bence hemen bi yere gidiver madem annende yanında bence ihmal etme git, yoksa daha da sıklaşır

gecmıs olsun canım ya ne agrılıdır o
dolasmak ıyı gelıyor gaz sancısında evde dolansan baya

Dolandım dışarı bile çıktım geçmedi sezeryanda ne kadar çabuk ayaklanırsan o kadar çabuk geçer diyorlar diye zaten hiç yatmadım hep hareket halindeyim ama yinede çok gazım var.
Kızım ağlıyor ne olur birşey bitki çayı gibi birşey bilen varsa yazın arada bakaıcam eşime göndereyim alsın.

canım kaynar suyun içine kimyon at 1 kaşık falan 2 dk demini alsın. zatn tozu dibe çöker ondan iç biraz bebeklerede iyi gelir sanada

valla ben sadece rezene cayını bılıyorum
bır de kımyon tohumunu caya koymayı
:44:

çatlak için lierac aldım bende ama 2 kere anca kullanmışımdır benim bikini bölgesi denen yer catladı sadece :26:
amaaan çatladım da çatladım ne olacak sanki azıcık çirkin duruyo kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…