ben de çok agladım eminemm
Ohhh maşallah eceye allah nazarlardan saklasın duygum
birde bazı müzikler var kolik cd si fln bizim yegene onlarda iyi geldi
bide ben önceki sayfada bisey sordum çatlakla ilgili senin bi fikrin varmı
alcam o cdlerden de hilalim bakaym bi kaç gun daha kullanym da ilaçları
cnm ben 10 .haftadan sonra zeytinyagı bebe yagı susam yagı argan yagı badem yagı gibi yagları karştrdm duzenli kullandm
sonra da dr bi krem verdi onu da kullandm 32. haftada başladı ama ne yazık ki çatlama çok mu dersn yok degl gobegm indkçe de daha az gözkuo kasklarda yogun sadece
ama olmayanın da olmuo belki bakmasaydm da daha çok olacaktı o da var ...
Sagol duygum yok cnm olsada problem degilde ben önlemlerimi alayımda ama işte cok mu erken onda kararsız kaldım sonuçta çatlak kilo aldıkça göbek gerildikçe olmuyor mu yoksa alakasımı yok,ben hep kremlere baktım eczacı 4 ayda başla daha erken dediydi
ben sadece banyodan sonra bebe yagı o kadar
badem yagı bide liearac yada mustela almayı düsündüm bende
Sagol duygum yok cnm olsada problem degilde ben önlemlerimi alayımda ama işte cok mu erken onda kararsız kaldım sonuçta çatlak kilo aldıkça göbek gerildikçe olmuyor mu yoksa alakasımı yok,ben hep kremlere baktım eczacı 4 ayda başla daha erken dediydi
saol puffym buzuki orhan kolik deynce çıkıo mu drek indrym ben onu hemen ....
Kızlar ölüyorum ne olur acil ceavp bana gaz sancım var kanımda dolanıp duruyor akat ağzına kadar geliyor çıkamıyor geri dönüyor çığlık çığlığayım evin içinde şuan geçti ama birazdan yine gelecek ne yapmalıyım ecele fayda edecek birşey varmı kabızlığım yok ama yinede tuvaletede çıkamıyorum afedersiniz ama makatın ağzı kapanmış ve kasılmış durumda bu gaz sancısı nasıl geçecek neolur yardım edin.
Kızlar ölüyorum ne olur acil ceavp bana gaz sancım var kanımda dolanıp duruyor akat ağzına kadar geliyor çıkamıyor geri dönüyor çığlık çığlığayım evin içinde şuan geçti ama birazdan yine gelecek ne yapmalıyım ecele fayda edecek birşey varmı kabızlığım yok ama yinede tuvaletede çıkamıyorum afedersiniz ama makatın ağzı kapanmış ve kasılmış durumda bu gaz sancısı nasıl geçecek neolur yardım edin.
ayy bi doktora gitsen baska fikir gelmedi aklima uzuldum simdi korktum da INSALLAH gecer yagecmis olsunn
canım bi hastaneye gitsen bi serum takılsa rahatlarsın benim öyle oluyordu geçmiş olsun cnm
Kuzuma üzülüyoprum oda bugün çok huzursuz süreklide emmek isityor ben gidersem o ne yapacak mamayıda lamıyor artık ben çok kötüyüm diye annem biberon verdi almadı arada sancı geçince emziriyorum ama oda huzursuz
gecmıs olsun canım yane agrılıdır o
dolasmak ıyı gelıyor gaz sancısında evde dolansan baya
Dolandım dışarı bile çıktım geçmedi sezeryanda ne kadar çabuk ayaklanırsan o kadar çabuk geçer diyorlar diye zaten hiç yatmadım hep hareket halindeyim ama yinede çok gazım var.
Kızım ağlıyor ne olur birşey bitki çayı gibi birşey bilen varsa yazın arada bakaıcam eşime göndereyim alsın.
Dolandım dışarı bile çıktım geçmedi sezeryanda ne kadar çabuk ayaklanırsan o kadar çabuk geçer diyorlar diye zaten hiç yatmadım hep hareket halindeyim ama yinede çok gazım var.
Kızım ağlıyor ne olur birşey bitki çayı gibi birşey bilen varsa yazın arada bakaıcam eşime göndereyim alsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?