öylemii bilmiyodum valla cnm bidahakilerde öyle yaparız ozaman sağolasın cnmcım
ayy bılmıorum canım hıc aktarda gormedım burda bı bakayım
ayy bılmıorum canım hıc aktarda gormedım burda bı bakayım
ya cnm test yaparken bıle cook sıtrese gırıyorum kocıs ole seylere kızyo takılma dıyo cnm ıstegındde yapalım kendını odaklama sırets yapıyosun dıyo bıde bu ay adetı leke leke geldı cook az ve erken dok sureklı ertelıyrmha bugun ha yarın derken
bak nolur canım..
sevap gerçekten..
bu şekilde gebe kalan çokmuş..
özelden yazışırız,kargo olaylarını,ücretleri falan..
Kızlar ben çıkıyorum akşam lazere gidicem. Bugün kampanya vardı şirkette çok yoğundu. Eve gidip yatmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee
aydurcum
sen romanyadaymışsın dimi?
orda aktarlarda bir bitkisel şurup satılıyo..
branca ursului ismi..
tanşancıl otu.. yum gelişmesine yardımcı oluyomuş..
sen kullansana..
hatta bizede göndersene..
Kızlar ben çıkıyorum akşam lazere gidicem. Bugün kampanya vardı şirkette çok yoğundu. Eve gidip yatmak istiyorum ama nerdeeeeeeeeeeeeee
bak nolur canım..
sevap gerçekten..
bu şekilde gebe kalan çokmuş..
özelden yazışırız,kargo olaylarını,ücretleri falan..
6 aralık canım..
ama 4ü,5ide olabilir..
bu ay 3 kere çift çizgi gördüm ya ovucanda..
hatlar karıştı biraz..
süpriz yapmak istemistim esime bak bitirdim diye ne marifetli karucugun var diye
emme velakin öyle oldu cnm sonuc
öyle yapicam cnm yoksa ben hastanelik olucam
ne hassas bir kariymis ben ya aslinda süt cocugu da degilim emme
bir yer ovmayla pilim bitti
sağol bidenem ALLAH RAZI OLSUN....ben sana kıyamammm
yavrucanım,ne güzel gebesin bak maşallah
biz 40 takla atıyoruz gebe kalabilmek için,ama bizim bebeler inatlaşıyo bizimle bak
seninki gelmiş göbişine ne güzel,keyfini sür doya doya
annemin lafını yazdım ben sana özelden dimi.. kan man hikaye. eskiden 2 günde bir kana mı gidiliyomuş allasen..analarımız bizim için 2 günde bir hcg mi baktırtmış durmuş..
ultrasonda görücen bebeğini az kaldı kuzum..
yüzün gülsün nolur bak beben de gülücek seninle beraber
aynen onu bende düşündüm eğer 2 gün önce ve bugün kana gitseydim bu kadar stres yaşamayacaktım..Oflu canım tebrikler. Artık biraz rahat ol, o kadar sıkma kendini. Acele etmemiş olsaydın daha değerini bugn yeni öğreniyo olucaktın ve 180 li bi değerle ölçüp için rahat edicekti, sen çok aceleci davrandığın için değerler sana az geliyor.
Bu arada kızlar çok güzel bebik resimleri var.
PEKİ CANIM SİZLERİ dinlicem değiiştircem haklısınız...Ofluum bencede o doktoru değiştir ne olur.
Allahım ben bile burda krız gecirir oldum senın yasadıgın belirsizlikten.
bugünden sonra daha bi sakinim sanırım...oflu Allah aşkına sakin ol
ve biraz oluruna bırak
değerlerin süper
ama psikolojin iiyice bozuldu canım dikkat et kendine
bıtanem onun cıft cızgı olunca ılıskıye gırıyouz demı yunmurta catlıyo yanı ben ole bılıyrm bu sekılde ılıskıye gırınce cook sıtres yapıyorum aman spermler dısarı cıkmasın yagı kalkmayım falan kasılıyrum bu sekılde ılıskı olunca esım kzıyo akısına bırak dıyo bende dıyrm bu ay ustune dusmeyımovulasyon testi kuzum benim.. onda neden heyecanlanıyosun?
tabi ki yok
görmüyor musun değerlerin zaten hep yükseliyordu
ve artık randıman aldı tam beklenilen gibi yükseliyor
bana kalsa cuma kan vermene bile gerek yok,sevin artık gülsün yüzün
1 hafta 10 güne kalmaz kesenizi de görürsünüz canım
tmm canım orası problem degılde dıorum ya ben burda hıc aktar gormedım yenıde sayılırım burda ondan bı bakınayım bakalım sen nerden duyduydun
datluuuuuum benim. Yirim seni yirimmmmm. Ruh halimi yansıtıyo sankimPuffy'm delim benim seni yerüm yerüm avatarın çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?