Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen öyle bebem Rabbim yeterki ol desin yumurtlamada bi yerde kalıyo işte hep o bizimi şaşırtacak bide biz onu şaşırttık:1: bide biliyosun bende vajinismus var şimdide nasıl doğum yapıcam diye açıkcası 3,5 atıyorum:18::18::18::18::18:
o kadar zaman bekledin özlemini çektin sıkıntısını çektinde doğumdanmı korkuyosun ..aşk olsun allah dağına göre karını veriyo tasalanma herşey bi anda gelişiyo sen hiç yaşamamış gibi oluyorsun doğumun bitip bebişini kucağına alınca...
allah yardımcın olsun...

Anladım nşallah bu defa o kadar bekletmez bebişin.:54:
inşallah ...inşallah sizlerin bebişlerin gelmesi de yakındır...

Allah'ım o güzel duyguyu sana tekrar yaşatsın
bizede yaşatsın.Off off

amiin ben ne demiştim sana sabır sabırr...o da olacaktır bigün inşallah...

Of of tadından yenmez.Valla içime doğuyor kasımda baya fire verdik ama aralıkta gebe patlaması olacak.Bu arada bebişin cinsiyeti neydi nisa?

sezeryan doğum yaparsın şekercim :54:korkma

bende senin gibi düşün üyorum eliscim gebe manyağı olacak bu ay topik:1: inş Allahım... bana dr kız dedi %90 bakalım ayın 20 sinde ne diycek...

bende öyle diyorum inş öyle olur bana dua edin de beni sezeryana alsınlar:1: ay şaka bi yana Allahım hakkımızda hayırlısını versin

o kadar zaman bekledin özlemini çektin sıkıntısını çektinde doğumdanmı korkuyosun ..aşk olsun allah dağına göre karını veriyo tasalanma herşey bi anda gelişiyo sen hiç yaşamamış gibi oluyorsun doğumun bitip bebişini kucağına alınca...
allah yardımcın olsun...

inşallah ...inşallah sizlerin bebişlerin gelmesi de yakındır...

amiin ben ne demiştim sana sabır sabırr...o da olacaktır bigün inşallah...

İnşallah canım çok uzakmış gibi geliyor bana sanki
ama Ümitliyim yinede:16:

Bu gün ne oldu biliyormusunuz :1:
yemekte konuşuyorduk öle
benim eşimin ehliyeti yok
ehliyete gitsemmi diye düşünüyordu
bende dedimki aslında bende istiyorum iyi olur
uygun bir araba alırız bebek doğunca lazım olur hastaneye falan götürmek gerekirse çok işe yarar
Sonra eşim bana böle:53::53::53:Baktı bende ona hamilemisin dedi
Yoo dedim ne bilim ağzımdan çıkıverdi öyle :66::66::66:

hamd olsun canım hiç yitirmedim umudumu ve Rabbim hiç beklemediğim anda tattırdı bana o duyguyu inş hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder ve tüm olmayanlarada tabi..
inşallah...
bu kadar bekliyorsun yolunu ama o öyle çat kapı öyle ansızın çalıyor ki kapını ihtimal bile veremiyorsun...
ben aş eriyormuşum yemek kokusu suyun kokusu her şeyin tadı kokusu çok kötü geliyordu eşim sakın hamile olmayasın dediğinde ihtimal bile vermemiştim hatta test yapmak bile istemedim nasıl olsa kırmızıyı görmem yakındır ne diye hevesleneyim diye ...
eşimin ısrarıyla bi baktık -pozitif-
ne ağlamıştık sarılıpta..:5::5::5::5::43:

yemekte konuşuyorduk öle
uygun bir araba alırız bebek doğunca lazım olur hastaneye falan götürmek gerekirse çok işe yarar

hadi bakalım Allah söyletti demek canım benim ağzın bal yesin...

İnşallah canım çok uzakmış gibi geliyor bana sanki
ama Ümitliyim yinede:16:
:29::29::29::54:

yemekte konuşuyorduk öle

allah söyletmiş desene sen şuna...:1:

nisa yumurtlamaya yakın olan döllenmede kız olur deniyo..:nazar::emir_bebek:
yani yumurtlama gününden önce olmuşsa halvet..

anlam karmaşasııııııı ne diom ben..
anladınız siz onu inş..

Son düzenleme:
Kılzar çok açıktım ne yesem bana bir tavsiye :56::56::56:

Ekmek salça,yanına da salatalık:56:

bende senin gibi düşün üyorum eliscim gebe manyağı olacak bu ay topik:1: inş Allahım... bana dr kız dedi %90 bakalım ayın 20 sinde ne diycek...

bende öyle diyorum inş öyle olur bana dua edin de beni sezeryana alsınlar:1: ay şaka bi yana Allahım hakkımızda hayırlısını versin

Sağlıklı kızlarımızı oğlanlarımızı bekliyoz..

inşallah...
bu kadar bekliyorsun yolunu ama o öyle çat kapı öyle ansızın çalıyor ki kapını ihtimal bile veremiyorsun...
ben aş eriyormuşum yemek kokusu suyun kokusu her şeyin tadı kokusu çok kötü geliyordu eşim sakın hamile olmayasın dediğinde ihtimal bile vermemiştim hatta test yapmak bile istemedim nasıl olsa kırmızıyı görmem yakındır ne diye hevesleneyim diye ...
eşimin ısrarıyla bi baktık -pozitif-
ne ağlamıştık sarılıpta..:5::5::5::5::43:

kesinlikle bende 4 gün öncesi test yapıyorum 2. çizgi silik 2gün sonra yaptım silik dedim bu test bozuk eşimi gönderdim nöbetçi eczane buldu başka marka aldı onuda yaptım bat günü yine silik,arife günüydü eşim dedi kalk gidiyoruz hastaneye bi gittik 1 saat sonra çıkar dediler sonuç geldi dr hayırlı olsun hamilesiniz dedi bizde sarılıdık ben kimse umrumda değildi bağıra bağıra hem söledim hem ağladım şimdi bile gözlerim doldu çok şükür Rabbim herkese nasip etsin..
canım şimdi kaç yaşında bebişin 2. içinmi uğraşıyosun..Allahım sana bağışlasın evladını...

nisa yumurtlamaya yakın olan döllenmede kız olur deniyo..:nazar::emir_bebek:
yani yumurtlama gününden önce olmuşsa halvet..

anlam karmaşasııııııı ne diom ben..
anladınız siz onu inş..

canım benim evet bende duydum bide geçen bişey okudum bi yerde pilotların,alkol fab vb stresli işlerde filan çalışanların ,kızı oluyomuş bende eşime dedim o da diyoki saf kocam benim aşkım neden acaba stresden spermin kalitesimi düşüyomuş diyo:1: dedim bravo sana olayı nereye bağladın yani sanki cinsiyeti kalite belirliyo...
bebem bide Allahın gücüne gitmesin her 2sinede açığım kız erkek ama eşimde bende ilk bebk kız olsun istiyoduk hayırlısıyla inş kız olarak kalır bebişim:1:

kesinlikle bende 4 gün öncesi test yapıyorum 2. çizgi silik 2gün sonra yaptım silik dedim bu test bozuk eşimi gönderdim nöbetçi eczane buldu başka marka aldı onuda yaptım bat günü yine silik,arife günüydü eşim dedi kalk gidiyoruz hastaneye bi gittik 1 saat sonra çıkar dediler sonuç geldi dr hayırlı olsun hamilesiniz dedi bizde sarılıdık ben kimse umrumda değildi bağıra bağıra hem söledim hem ağladım şimdi bile gözlerim doldu çok şükür Rabbim herkese nasip etsin..
canım şimdi kaç yaşında bebişin 2. içinmi uğraşıyosun..Allahım sana bağışlasın evladını...

aynı şeyleri yaşamışız bir günde 3 test yapıp birde kan tahlili yaptırdık bizde hatta eşime 2. çizgi silik çıkınca çizgiyi tut kaçmasın diye yalvarıyormuşum şimdi gülüyorum kendime ...
aminn inşalla 2. yaşında ...evet 2. için uğraşıyorum çünkü erken menapoz ihtimalim var ..allah muhafaza.........

Bu hayıt hapı muhtemelen iştah açıyor. Benim öğün sayım arttı.Acıkınca da midem kazınıyor.Neyse ferda gelsin ona sorayım.Zaten o geçmişi okurken görür cevap yazar:54:

Ben de çizelge yapmak istiyorum,bi de adımın altına yazı yazmak isiyom anlatırsanız yaparım:31:

aynı şeyleri yaşamışız bir günde 3 test yapıp birde kan tahlili yaptırdık bizde hatta eşime 2. çizgi silik çıkınca çizgiyi tut kaçmasın diye yalvarıyormuşum şimdi gülüyorum kendime ...
aminn inşalla 2. yaşında ...evet 2. için uğraşıyorum çünkü erken menapoz ihtimalim var ..allah muhafaza.........

:1: Allahım evladına sağlıklı hayırlı uzun uzun ömürler versin inş 2.de çok bekletmezde en kısa sürede süpriz olur yine...
sana b işey soruyum canım hamiş dönemini hatırlıyosundur inş çevremde kime sorsam hatırlamıyor yahu ben şimdi 18 haftalık hamişim ve vajnal ağrılar ve kramplar yaşıyorum sende de olmuşmuydu?bide çatı muaynesi zormuydu?bide sen normalmi sezeryanmı doğum kaptın umarım çok olmamıştır:1:

Back
X