Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gebemiz değil gebelerimizzzzzzzzzz ildaaaaaaaaaaa dhc ve semserr

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
semser de mi
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kız semserrrrrrrrrrrrrrrrrrr bekliyo uyudun tatlım
kaç gün gecikmişti
nasıl anladın hamiş olduğunu
geçmişi okuyamadım kocayı berbere gönderdim hemen açtım ondan

kızlarr ben çıkıyorum duş falan alıcam akşam uğramaya çalışırım grşrzzz dua edin bol bol allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhhhhhhh

bugün 3 gün oldu canım geçeli sabah test yaptım aynanın önüne koydum yüzümü yıkadım kaldırdım bi baktım ki kopkoyu 2 çizgii şok şok şokk doktora gittim ama randevu almadım heycandan almadılar beni birde özel :) 3de gene gidicem canım bakalım hayırlısı bebeğim

gözün aydın canım benim Allah hayırlı evlat nasip etsin çok sevindim inan hamişle haberlerini görmek çok güzel bir duygu tebrik ederim

yanlıs yazmısım gecen ay deıl gecen hafta gıttı teste eşim
ve 1 hafta sonra hamıle oldugumu ögrendık
bosa gıttı

canımm ikinizide tebrik ediyorum ALLAH sag salim kucagınıza almak nasip etsin inş... benim eşimde hamile kaldığım ay gitmişti sperm testine test yaptırdıgımızda bende hamileymişim hayırlı olsun inş.. çok çok sevindim...

semserim ve dhc deryacımm

Allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallahhh...

çok geçmişi okuyamıyorum kızlarr. Sinemaya gidicez eşimle hazırlanmam lazım. Güzel haberleri aldım çok sevindimmm..

Dhc, Semserr, Çok sevindim topiğe can geldi valla. Dhc; sen hayıt hapını kullanmıştın bu ay dimi bak sende onunla hamilesin. Biz de denemelere başlayalım hemen alıp kullancam. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...

ayy çok sevindim kuşum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Aklımı oynatıcam sevinçten valla

semserim ve dhc deryacımm

Allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallahhh...

kız derya da mı hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Allahım ben niye yakalıyamıyorum bu yazıları
derya nezaman öğrenmiş

semser senin de baya olmuş
10.ay ha
ben umudu kesiyorum
böle haberler duyunca biraz toparlıyrm kendimi

megggg ben de bebek istyrm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaslar tebrik edrim coooook sevindim nasil mutlu olmussunuz bende sadce tahmin edebiliyorm insalllah bizlerde yasariz o duyguyu

meg kız bugün de gelmedi benim kırmızlar
işin garip atrafı artık adet belirtim de yok 2 gündür
aralık 6 ya kadar olmazsam ii ye dalalettir sanırım

Dhc ve semser TEBRIK EDİYORUM ALLAHIM BU NEKADAR GÜZEL BİR HABER BÖYLEEEEEE

dHC;hamıleyım haberını okurken elımde hayıt çayı mızmızlanarak içmekle meşguldum,seninde içtiğini okuyunca bir dikişte bitirdim

Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın.Bu geBE haberlerı ıyı geldı valla topik durulmuştu.

Acaba günde 1 lt HAYIT CAYI ICSEM BEBEK OLURMU YAA

Son düzenleme:
dün dr a gidecektin kuşum
geçmişe bakamadım koca yüzünden
bebeiş iyi miii gördün mü küçük meleğini

brownicim yaaaa bunu hapıda aynı şey sonuşta di mi
ilacını aldımda ben
yani illa çayımı lazım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…