yok yok doğru diyosunbak ilda bence altısına hatta yedisne skezne kadar bekle gelmzse kana git kanda yoksa bil ki geç yumrtlmşsn ve ovucan bunu göstermiş o zaman aslnda bugnleri de ii degerlendr hee bi de ne dicem sana yarın ve öbrgün yine ovucan yap eger iknci çizgi çok siliklşmsse o zaman bu yumrtlamadır cnm ....
ildacım henüz erken olabilir
ovucanda zaten kıpkırmızı değil
hem laboquick geç çıkarıyor biraz sanırım
beklemeye devam
umarım kırmızılar gelmez
canım ben onla öğrendim
kaset tipi olanlar güzel
yoksa kesinlikle çıkarmıyor
ama varsa da beta biraz yüksek olması lazım çıkması için
çok hassas değil yani
beklemekten başka çarem yok
bi bilsem kuşum
gebelik testi yaparken yine ovucan yaptım
ovucan yine koyu çıktı
evet canım evde bi tek o vardı ovucanların yanında hediye
yoksa ben eve hiç almam test zaten
ama bak bugun meg ne dedi dhc bata bi gun kala o testi yapmş bu kibrit çöpü gibi olanı çıkmamış o test gerçeği göstermz çok garip bi test ben bi kere yaptım onu tek çizgi bile çıkmadıferdatın dedgi gibi kaset tipi olanlar guzel ovucan gibi kaset tipi olandan yanii ...
CANIM BENİMKİLER KASET TİPİYDİyok yok cnm kaset tipini demedm onlar iidir elbet ben kibrit çöpü olanını dedm o test hiç ii degl zaten garip bi test sen kaset tipinden mi öğrendin o çöp gibi olandan mı???
beklicez artık yapacak bişey yokyok yok doğru diyosun
beklicem zATEN
ama düm meg yap dedi
yapmaz olaydım
aklım karıştı yok yere
ferda kırmızının ötesinde benimki
şimdi yine yaptım aynı
2. çizgi nerdeyse 1.den daha büyük ve koyu :44:
bence ben kesin yumurtluyorum
merhaba arkadaşlar ben test yaptım ve sonuç pozitif çıktı.:) daha doktora gitmedim 2 haftalıkdır dıye tahmin edıyorum
2 gunde dişim ağrıyo dun diş ağrısı için bi hap yuttum şimdede minoset yuttum. bişey olmas demi. baktım ilk haftarda ilça kullanımı dıye araştrdım pek zaralı olduğu sölenmiyo
sizce nasıldır zarar bişey olurmu. bide doktora ne zaman gtmemı önerırsınız test için
merhaba arkadaşlar ben test yaptım ve sonuç pozitif çıktı.:) daha doktora gitmedim 2 haftalıkdır dıye tahmin edıyorum
2 gunde dişim ağrıyo dun diş ağrısı için bi hap yuttum şimdede minoset yuttum. bişey olmas demi. baktım ilk haftarda ilça kullanımı dıye araştrdım pek zaralı olduğu sölenmiyo
sizce nasıldır zarar bişey olurmu. bide doktora ne zaman gtmemı önerırsınız test için
hayırlı olsun tatlım ne kadar süredir düşünüyordun..ben olsam hemen giderdim
yok kaset tipi benimki
çubuk mubuk değil :))
ama bebiş yok yine de
pekkiii bebek yoksa bu koyu 2 test ne ozaman
yani ben nasıl güveniyim şimdi bu testlere
bide bunlara güvenip yumurtlama hesabı yapmıcak mıydım ben ?
eee ne şimdi bu
CANIM BENİMKİLER KASET TİPİYDİ
sizinkinden hiç gelmedi bana
sanırım satıcıyla alakalı
benim satıcı baya iyiydi, testleri de kaset tipi
ihtiyaç olursa o satıcıdan alın linki yollarım size
beklicez artık yapacak bişey yok
ama bence sen yine de nova al ilk idrarla yap
bizim alaylı die bi satıcı ben almayayım bi daha o zaman ondan gerek olursa isterm ferdacım senden linkini ildacım dedgm gibi yarın ve öbrgün tekrarla ovucanı eger çizgi silkleşıosa bil ki yumrtluosn cnm ama eger yne kopkoyu dvm edıosa çizgler o zaman kana git derm cnm ben
ööle yapıcam canım
beklemek en iyisiiii
ama dejavu one arkadaş çok açıklayıcı yazmış bana bu yumurtlama asla olamaz diye
yani nasıl bende anlamadım şimdi eğer yumurtluyosam kii bööle bişey olur mu adet öncesi ben nezamann adet olucam ?yani bu yumurtlama zamanı bebeiş illa tutacak diye bi kural yok sonuçta .diyelim tutmadı adet kaç olacak peki ?
sen bu ay bundan once ovucan yaptn mı cnm yani ovulasyon donemi geçti demi bi kez bazen iki kez yumrtlama oluomş ilk ovulasyona göre olur heralde bat ne bleym hiç boyle bşey başma gelmedi bnm de :44:
yok canım ilk defa almıştım bu ay
aralık ayı için kullanacaktım 6 gün önce geçti elime testler zaten
gelir gelmez 1 tane yapmıştım yumurtlamamın geçtiği halde (netteki otomatik hesaptan bahsediyorum)
çok silik 2. çizgi çıkmıştı
yani hiç kullanmadım daha önce
artık bu aydan sonra bakıcam belki de ben adete yakın yumurtluyorumdur
olur mu bööle bişey onuda bilmiyorumya gerçi
off korkuyorum inşallah önemli bir şey yokturnormal mı bu kan oranı kı olur mu boyle sizce?
ben gecmisi okuyup geldim ve yeni arkadaslar hosgeldinizz
baktim dhc benden bir gunluk eksik gebe haliyle ticker yaapmis ben hic eksik kalir miyim.. ticker imi yaptim yapistirdim hemen:76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?