Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ikizgilim ve kayram şu gibeğ kalmanın sırlarını verin bize de bakiim

ikizgilim ve kayram şu gibeğ kalmanın sırlarını verin bize de bakiim

valla ben hic özel birsey yapmadim bebek yapmaya karar verdik ilkinde dogum kontrol hapi kullandigim icin önceden bir yil sürdü hamile kalmam ama ben hic özel günlerde denemedim nasil denk geliyosa olduikinciside dogum kontrol hapini birakir birakmaz tuttu hatta biz bile sasirdik bu kadar erken olduguna beklemiyodukikisinin arasinda tam iki yas var

maşallah maşallahhhh
ne güzel kolay kalıyosun gibeğ demek..
inşallah bizim de tutar bi an önce ya..
bu mevsimde gibeğ kalıp,mart nisan gibi yaz girmeden doğurmak en güzeli ve rahatı..:92:

neyse resim alani fazla buyuk geldi galiba bi ara kucultur koyarim

temem canım:)

Son düzenleme:
allah bağışlasın sizinkileride..............
maasallah allah bagislasin canim

sağolun............

insallah canim bu ay hamis olursunuz hepiniz hepiniz böylegezersinizevt tam havalar güzellesirken bebisin gelmesi cok rahat olur cocugu kat kat giydirmek zorunda kalmazsiniz

insallah canim bu ay hamis olursunuz hepiniz hepiniz böylegezersinizevt tam havalar güzellesirken bebisin gelmesi cok rahat olur cocugu kat kat giydirmek zorunda kalmazsiniz

bak az önce gitti uyumaya benimki..
dedim ki,ben uyumaya gelince uyandırcem seni ona göre

ben temmuzda gibeğ kalmak istiyorum ya :92:

kız ikizgilim de hadi nassı gibeğ kaldın gıııı?
bize sööle şuna buna dikkat edin,şööle edin vs diye..

canım benim özellikle birşey yapmadık.....oluverdi işte............
megim benim ikizler tedaviyle ama doğal yolla oldu..iğne tedavisi sonucu....doktorun verdiği günlerde....
ama oğlumda inan pek uğraşmadık hemen oldu......
ama halvet sonrası 1 saat falan kalkmazdım........yatardım........:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…