sen de ççoookkkk güüüzeeelllssiiiiinnn
bende degistirdim ama oldumu bilmiyorum
ikizgilim ve kayram şu gibeğ kalmanın sırlarını verin bize de bakiim
olmamış canım ya :26:
Blablabla melabaaaaa...noruonus kislar
valla ben hic özel birsey yapmadim bebek yapmaya karar verdik ilkinde dogum kontrol hapi kullandigim icin önceden bir yil sürdü hamile kalmam ama ben hic özel günlerde denemedim nasil denk geliyosa olduikinciside dogum kontrol hapini birakir birakmaz tuttu hatta biz bile sasirdik bu kadar erken olduguna beklemiyoduk ikisinin arasinda tam iki yas var
neyse resim alani fazla buyuk geldi galiba bi ara kucultur koyarim
hoş geldin.....
sağol canım............
6.5 yaşında ikiz kızlarım,10 aylıkda oğlum var..............
Nossssbulduk cnmmm...afatar mi degistirionusskayramm sen iki cocuk annesisin fala hic gstermionn cnm massllah yeni efli citir gübüsun
Blablabla melabaaaaa...noruonus kislar
allah bağışlasın sizinkileride..............valla ben hic özel birsey yapmadim bebek yapmaya karar verdik ilkinde dogum kontrol hapi kullandigim icin önceden bir yil sürdü hamile kalmam ama ben hic özel günlerde denemedim nasil denk geliyosa olduikinciside dogum kontrol hapini birakir birakmaz tuttu hatta biz bile sasirdik bu kadar erken olduguna beklemiyoduk ikisinin arasinda tam iki yas var
maasallah allah bagislasin canim
allah bağışlasın sizinkileride..............
sağolun............
maşallah maşallahhhh
ne güzel kolay kalıyosun gibeğ demek..
inşallah bizim de tutar bi an önce ya..
bu mevsimde gibeğ kalıp,mart nisan gibi yaz girmeden doğurmak en güzeli ve rahatı..:92:
temem canım:)
insallah canim bu ay hamis olursunuz hepiniz hepiniz böylegezersiniz evt tam havalar güzellesirken bebisin gelmesi cok rahat olur cocugu kat kat giydirmek zorunda kalmazsiniz
kız ikizgilim de hadi nassı gibeğ kaldın gıııı?
bize sööle şuna buna dikkat edin,şööle edin vs diye..
bak az önce gitti uyumaya benimki..
dedim ki,ben uyumaya gelince uyandırcem seni ona göre
ben temmuzda gibeğ kalmak istiyorum ya :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?