Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşbulduk cnm, bebiş nasıl sen nasılsın, bulantılar başladımı
boşver cnm ya doğumdan sonra boyatırsın sen her halinle güzelsindir şekerimmmmmmmmmmm

kuzenimin eşide böyle yaptı cnım. Ayy çok çatladım falan dedi daha 8 aylık olmadan sezeryan oldu çok üzülmüştüm. Bebek hala çok zayıf

günah ya yazık o bebişin hakkını nasıl ödeyecekler olsun insan kiloda alsa işin sonunda bir melek geliyor yani güzellik için onun gelişimini engelemeleri çok üzücü.

hiçç canım yaaa cumaya gitmiş aradım bende açan yokk tabii unutmuşumm cuma olduğunuu gülüyoo gıcık hem suçlusun hemde kızıyosun dedi bana bende tabii suçluyum yaaa alttan almıyorumm tavırlı konuştumm oda kapatmadı işte asıverde gel hadi bakemm gülümmmm

kızlar kuzen ve yenge gitti ama annem bende
komşum çaya çağırdı gidiyoruz oraya öptüm siziii

tööbe tööbe Allhım ne bunlar yaaa
günay yaa kul hakkı bu
onuın hakkına tecavüz resmen

evet canım bencede bu kul hakkı oluyor. Rabbim çocuğa sağlık versin inşallah

sürekli yemek yediğim için pek bulanmıyor canım. Bebek galiba yerinden memmun. Bende bu durumdan memmunum tabi Bende ne olursa olsun bebeğimin sağlıklı olmasını isterim. Ben çatlamaya hazırım zaten. :26:

daha erken olabilir zaten canım bulantı için
1 hafta 10 gün içinde sana da uğrar heralde diye düşünüyorum

daha erken olabilir zaten canım bulantı için
1 hafta 10 gün içinde sana da uğrar heralde diye düşünüyorum

karnım acıkınca bulanıyo aslında canım. Mesela sabah kahvaltı yapamadan ofise gelirsem dayanamıyorum. ;Miğdem bulanıyo öğle yemeğine kadarda öyle. O yüzden sürekli atıştırıyorum

hehe alemsın sen kuzummm astım geldım cnmcım hava güneşlide bugun 2 makına yıkadım çamaşır hazır hava güzelken

kızlar
anadoluda oturuyorum avrupada çalışıyorum

özel olursa daha iyi olur benim için

Hayatım ben Anadolu sağlık merkezinde Zeynep Yılmaz'a gidiyorum ve çok memnunum. Ondan Önce yine aynı hastanede Ebru Fusün Işık'la görüşüyordum, oda Alman hastanesine geçince bana zor olur diye değiştirdim doktorumu ama Ebru Hanım'da çok iyi bir doktordur. Referansla gitmiştim ona. Ben Zeynep Hanım'dan da çok memnun kaldım.

hehe alemsın sen kuzummm astım geldım cnmcım hava güneşlide bugun 2 makına yıkadım çamaşır hazır hava güzelken

iyi etmişşin kuzucumm benimde boş odam var kiler gibi kullanıyorum çamaşırlığım oarada asarım kurur öyle rahat oluyo havalar iyi olmadığında canım

canım ilk 3 ay bende yatışda olucam. Hatta pazar günü eşm ev süpürücek bende vileda yapıcam
Herkes üstüme çöküyor iş yapma diye bende saldım çayıra yapıyorum

valla canım ben ilk 3 ayı bırak ilk 4 ayı geçtim ama hala bişey yapmıyorum
rahata alıştım sanırım ben biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…