Hoşbulduk cnm,hoşgeldinnn
boşver cnm ya doğumdan sonra boyatırsın sen her halinle güzelsindir şekerimmmmmmmmmmmevet kuzum ağızlık takarım mutlaka ama bu şekilde daha çok stres oluyorum
baya beyazladı yani saçlarım
eşimde aynı senın dedıgın gibi diyo ozaman hiçbi ünlü boyatmazdı felen dıye
hoşbuldum cnmcım
slm cnmcım hoşgeldin
kuzenimin eşide böyle yaptı cnım. Ayy çok çatladım falan dedi daha 8 aylık olmadan sezeryan oldu çok üzülmüştüm. Bebek hala çok zayıf
benımki ırsi kuzum yanı 17 18 yaşımdan beri var malesef
tabi bitkisel boya ile boyatıcam cnmcım böyle duramam yani
neyem sinirlendin kuzumm
iyiyim çok şükür cnmcım erken uyandım bugun erken dediğimde 11 de kalktımevi toparladım geldım hemencık buraya
çamaşırımda yıkanmış bi asıp geleyrum cnmcım
tööbe tööbe Allhım ne bunlar yaaa
günay yaa kul hakkı bu
onuın hakkına tecavüz resmen
Hoşbulduk cnm,bebiş nasıl sen nasılsın, bulantılar başladımı
günah ya yazık o bebişin hakkını nasıl ödeyecekler olsun insan kiloda alsa işin sonunda bir melek geliyor yani güzellik için onun gelişimini engelemeleri çok üzücü.
evet canım bencede bu kul hakkı oluyor. Rabbim çocuğa sağlık versin inşallah
sürekli yemek yediğim için pek bulanmıyor canım. Bebek galiba yerinden memmun. Bende bu durumdan memmunum tabiBende ne olursa olsun bebeğimin sağlıklı olmasını isterim. Ben çatlamaya hazırım zaten. :26:
kızlar bana istanbulda önerebileceğiniz bir kadın doğum doktoru var mı
daha erken olabilir zaten canım bulantı için
1 hafta 10 gün içinde sana da uğrar heralde diye düşünüyorum
kızlar bana istanbulda önerebileceğiniz bir kadın doğum doktoru var mı
merhaba herkese inşallah her şey yolundadır herkes iyidir
merhaba herkese inşallah her şey yolundadır herkes iyidir
kuzucmmm istanbulun ne tarafındasın
Ne tarafta oturuyorsun ben ASM'de bir doktora gidiyorum ama. Birde özelmi devlet mi düşünüyorsun
kızlar
anadoluda oturuyorum avrupada çalışıyorum
özel olursa daha iyi olur benim için
Hoşbulduk cnm,bebiş nasıl sen nasılsın, bulantılar başladımı
boşver cnm ya doğumdan sonra boyatırsın sen her halinle güzelsindir şekerimmmmmmmmmmm
sağol cnm benımmmmama ben duramam büle kuzum şu 3 aya bi gelemde bakıcam çaresine
günah ya yazık o bebişin hakkını nasıl ödeyecekler olsun insan kiloda alsa işin sonunda bir melek geliyor yani güzellik için onun gelişimini engelemeleri çok üzücü.
hiçç canım yaaa cumaya gitmiş aradım bende açan yokk tabii unutmuşumm cuma olduğunuu gülüyoo gıcık hem suçlusun hemde kızıyosun dedi bana bende tabii suçluyum yaaa alttan almıyorumm tavırlı konuştumm oda kapatmadı işte asıverde gel hadi bakemm gülümmmm
kızlar
anadoluda oturuyorum avrupada çalışıyorum
özel olursa daha iyi olur benim için
hehe alemsın sen kuzummmastım geldım cnmcım hava güneşlide bugun 2 makına yıkadım çamaşır hazır hava güzelken
hehe alemsın sen kuzummmastım geldım cnmcım hava güneşlide bugun 2 makına yıkadım çamaşır hazır hava güzelken
valla harikasınız ya
hamileler içinde yuvarlanıp yatan bitek ben varım heralde
canım ilk 3 ay bende yatışda olucam. Hatta pazar günü eşm ev süpürücek bende vileda yapıcam
Herkes üstüme çöküyor iş yapma diye bende saldım çayıra yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?