Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

insallah cnmm evet cnm ya insallah topikin hepsi gebe kalcak
aynen masallah cnmm

oflum hoşgeldin yumurtalam gününmüş anlaadığım kadarıyla değerlendir bu gece olmazsa sabah yap gelsin bebiş inşallah

oflum hoşgeldin yumurtalam gününmüş anlaadığım kadarıyla değerlendir bu gece olmazsa sabah yap gelsin bebiş inşallah

tam bilmiyorum ama belirtiler var sanki :)
bide öyle bi his var nedense :)
dün gece olmuştu
bu gece de olsa mı yoksa sabaha mı
inşallah gelirrr bakalım :)

Kizlar merhaba, bugun az bir kahverengi akintim oldu. Ozele gittik az bir kes kenarinda kanama varmis ama bisey yolmaz dedi. Progestan ve fitil agri kesici verdi. 15 gun iliski yasak ve agir hareket yasak. Kanaman olursa gel rapor yazarim dedi. Progestanida fitil gibi kullanicam. Haber veriyim dedim. Gorusuruk

cok degisik birsey ya gercekten duygu olarakda
ay ins hafif atlatirim hayirlisi olsun bebisim gelsinde artik ne yapayim katlancaz

maşallah hayırlısı olsun ama kesin konuşmazdı erkek olmasa allahım sağlık sıhat versin hayırlı bir evlat olsun yerim ben onu ya bide pıt pıt yapıyormuş futbolcumu olcek

geçmiş olsun cnm..bolca dinlen kendine dikkat et..

cok gecmis olsun cnmm bol bol yat dinlen birseycikler olmayacak ins

aslmm evet cnm idrar testi yaptim pozitif cikdi
yarin kana gidicem nasip ederse rabbim
amin cnmm saolasin
yok cnm denemedim hayit tohumu hapi iciyordum sadece

azra hayıt tohumu kullandım demişsin gerçekten işe yarıyor mu ya bende pko ve hormon bozukluğu var gelecek ay yumurta çatlatma iğnesi yaptırcam eğer tutmazsa bu tohumdan kullanmayı düşünüyorum sen ne kadar zaman kullandın.

selam verdikkk duymadınız mı?????????????????:3:
hoşgeldinnnnnnn

gecmıs olsun canım
bol bol dınlen

geçmiş olsun canım..
bol bol dinlen..
görüşürüz

maşallah hayırlısı olsun ama kesin konuşmazdı erkek olmasa allahım sağlık sıhat versin hayırlı bir evlat olsun yerim ben onu ya bide pıt pıt yapıyormuş futbolcumu olcek

kesın bısey demedı canım hıssedıyorum dedı
doktor hıssedermıymıs
hayırlısı olsun

dikkat et kendine tatlı gerekirse rapor al dinlen allahım seni ve bebişini korusun.
selam verdikkk duymadınız mı?????????????????:3:
as.tatlım nasılsın
tam bilmiyorum ama belirtiler var sanki :)
bide öyle bi his var nedense :)
dün gece olmuştu
bu gece de olsa mı yoksa sabaha mı
inşallah gelirrr bakalım :)

bence sabah yap bide kocana kahve içir öyle yap hızlı hareket etsin spermler sabah zaten hızlı bide türk kahvesi jet olurla yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…