evet canım çok güzeldi
bulantı bugün ii çok şükürfolik asit ilacıda artırırnmış bulantıyı dr dedi ama ben içmiyorum zaten
umarım sizinde az olur canım çok fena bişiii
ayyy dolu hamiş oluyo süper yaaaa
2012 i ii açtım maşşallahh bizee
oflum hoşgeldin yumurtalam gününmüş anlaadığım kadarıyla değerlendir bu gece olmazsa sabah yap gelsin bebiş inşallah
Kuzumm ben sana dediydim ama erkek diye bel agrim var diyince erkek cocuk bel agrisi yaparmis
iyi tatlım şükürler olsun bulantılar başladı bende iki 3 gündür inşallah zorlanmam .senin bebiş nasıl hissediyorum demişsin hissedilir hatta şu batma dediğimiz olaylarda bile bence bebiş faliyete geçiyor ki senin baya olmuş bencede hissedilir:)
aynen ter olayı haladaha gece ateş basıyor bir açıyorum üstümü gezinip gelip yatıyorum bide enteresandır sabahın 6 sında kalkıyorum dolan dolan tv izle bir manyak oldum ben ,sonra ani karnım acıkıyor bazen bir bakıyon geçiyor değişik şeyler oluyor
geçmiş oolsun tatlım allah kolaylık veersin bitkisel bişiler baksan belki faydası olur
tabi merciğmeğin ilk hediyesi o atılırmı
sıra bende , bırhafta sonra sende tatlım benim öyle oldu
benım bulantı persembe yoktu gectı dedım cuma gunu burnumdan geldı
sankı hıc gecmıcek bugunde bısey yıyemedım
bebegımı pazartesı gördum
dr kızmı olsun erkek mı olsun ıstıyorsun dedı
farketmez ama erkek hıssedıyorum dedım
evet bencede senın oglun olcak bende öyle hıssedıyorum dedı guldu
gördunuz dımı dıye yapıstım
ama söylemedı
kesın görmustur erken dıye söylemıyordur
pıt pıt yapıyor böyle damar atar gıbı
uzanınca oluyor ayakta degılde
Kizlar merhaba, bugun az bir kahverengi akintim oldu. Ozele gittik az bir kes kenarinda kanama varmis ama bisey yolmaz dedi. Progestan ve fitil agri kesici verdi. 15 gun iliski yasak ve agir hareket yasak. Kanaman olursa gel rapor yazarim dedi. Progestanida fitil gibi kullanicam. Haber veriyim dedim. Gorusuruk
ne guzel hıssetmıs
şimdi o zor gunlerı hemen unutcan canım benım
umarım bulantında olmazzz
selam verdikkk duymadınız mı?????????????????:3:
Kizlar merhaba, bugun az bir kahverengi akintim oldu. Ozele gittik az bir kes kenarinda kanama varmis ama bisey yolmaz dedi. Progestan ve fitil agri kesici verdi. 15 gun iliski yasak ve agir hareket yasak. Kanaman olursa gel rapor yazarim dedi. Progestanida fitil gibi kullanicam. Haber veriyim dedim. Gorusuruk
aslmm evet cnm idrar testi yaptim pozitif cikdi
yarin kana gidicem nasip ederse rabbim
amin cnmm saolasin
yok cnm denemedim hayit tohumu hapi iciyordum sadece
hoşgeldinnnnnnnselam verdikkk duymadınız mı?????????????????:3:
selam canımmm hoşgeldinnn
maşallah hayırlısı olsun ama kesin konuşmazdı erkek olmasaallahım sağlık sıhat versin hayırlı bir evlat olsun yerim ben onu ya bide pıt pıt yapıyormuş futbolcumu olcek
as.tatlım nasılsınselam verdikkk duymadınız mı?????????????????:3:
tam bilmiyorum ama belirtiler var sanki :)
bide öyle bi his var nedense :)
dün gece olmuştu
bu gece de olsa mı yoksa sabaha mı
inşallah gelirrr bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?