Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gece yapayım ben o zaman şu bikaç gün daha her gün yapayım işimi şansa bırakmayayım :)

bırakma tabi..kendinde belirti hissadiyorsan yap..hadi hayırlısı bakalım..

kısım neden bişey demiyosun o zaman telde
eşim evde yok arayamıyorum seni merak ettim şimdi nasıl bişeyler var accık çıtlat bakam

yok be belirti flan..öyle yorduğum şeyler var bakalım kald 5 gün bata..zaten önümüzdeki hafta tahlil var

merhaba güzel anneler ve adaylarıııı

benn geldmmmm nberrrr

duygum canım bnm...çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim sseniiiiiii

ne olsun canımm...okul kapandı buralardayım..
salı ankara yollarına düşücez..perşembe testimizi tekrarlatıcaz...kısmet olursa...

sizde yarın gidiyosunuz değil mi.....

birsumum inşallah güzel haberler vericeksin bize canımm...

bırakma tabi..kendinde belirti hissadiyorsan yap..hadi hayırlısı bakalım..

yok be belirti flan..öyle yorduğum şeyler var bakalım kald 5 gün bata..zaten önümüzdeki hafta tahlil var

hissediyorum sankii :)
sağol birsumum..
benim içiime de öyle doğuyo sankiiiiiiii

saoll aysunmmm senn de ii gdıo maşallahhhadi inşşş ii çıkcak sonuç aysunummm biz de perşmbe gtcz kociş aldı randevuyu bu sefer beklentisiz gdıorm sonra uzulmeyim die herşey olcagına varıo... inşş ii şeyler olur tabii bakalm...

Son düzenleme:
duygummmmmmm hoşgeldin
bak seni çiçeği burnunda gebişlerimizle karşılıyoruz

kız manken mi olcan sen başımıza
bak çok kilo verme
sonra vücudum bozulmasın bebiş yapmıcam deme bize

valla bende de 11 ocak çarşamba oldum çatlatmamı yaa bende bekliyorum baya baya mide bulantım ve baş dönmem filan var ama bende bunları belirtiye değil adete yoruyorum çümki adete yakın midem bulanıyo benim

bide rejime girdim valla tahıllı ekmek yiyorum sadece yağsız tost yapıp kararlıyım verecem bu kiloları

kilolularda kiloda bebek olmasını zorlaştırıyormuş özellikle pkolularda bende pko filan yok ama kilo vermek iyidir diye azimle rejimimi yapıyorum

bu ay kasıklarımı çektirdim 2 gün hiç kalkmadan yattım eşim baktı bana ilaçlarımı düzenli kullandım herşeyi yaptım ama bazı olaylardan dolayı çok stresli geçirdim bu ayımı o yüzden halvette düzgün edemedim o yüzden umudum kalmadı bu seferde.yazık o kadar çektiklerimle çabalamamla kaldım

aynı gün teste gidiyoruz ozaman
inşallah güzel haberlerle döneriz canım bnm..
ben nete çok giremem ank.da ama bi ara girmeye çalışıcam
k.validemgilde net var...
inşallah canımm inşallah..
hayırlısı olsun.

hosgeldin aysunummmm benimm
insallah güle güle git güle güle gel cnmm benimm
sonuclarin cok iyi cikcak ben buna inaniyorum cnm

duygummmmmmm hoşgeldin
bak seni çiçeği burnunda gebişlerimizle karşılıyoruz

kız manken mi olcan sen başımıza
bak çok kilo verme
sonra vücudum bozulmasın bebiş yapmıcam deme bize

valla huzurum ona yakın bşey dusunuom dıom ki bi kaç aycık daha klo vereym ondan sonra olsn şu insanoglu pek bi namkör demi yaa yok cnm yne istıorz da biraz daha verrsm çok daha süper olcak bnm derdm degerlerimiz duzene grsn bu olursa bebişin de gelme olasıgı artcak cunku ...evtt yaa hamişlere çokkk sevndmm çookkk hilal ile hülyayı da çooook mrk edıormmm megin de bi hafta kalmş bataaa hadii bol hamişli oldu ocak ayı dvmm etsnnn inşşşşşşşşşşş

hadı bakalım hayırlısı belırtıler falan var mı

gögüslerim aciyordu
kasiklarimda batmalar vardi birde sanki rahmimi asagiya cekiyorlar gibi oluyordu ama geciyordu ara ara oluyordu bu sancilar
birde adete 3 gün kala basladi gögüs sancilarim
ben cok istahliyimdir ama suanda istahsizlik var bende cok hemde
sonra halsizlik var

hoşgeldin aysuncum..
valla bu karışık birşey..adet belirtileriyle hamişlik belirtileri aynı yaa..
ben çoktan öğrendim bunları hamişliğe yormamayı..yinede kısmet ama cnm..
Allahım herkese hayırlısını versin..ve fazla bekletmesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…