aaa 2 saattir uğraşıyorum kızlar bekleyin geliyorum :))
aaaa şebomaaa baaakkkkkkkmaşallah sana kuzumm
valla kızlar kendimi sakladığımdan değil meg bilir ben kopyalayıp yapıştıramıyorum bile yani sadece mesaj yazabiliyorum
ayrıca sizleri gördüğüme sevindim hepiniz çok hoş ve fit durumdasınız ben sizin göz zevkinizi bozmayım biraz yuvarlakçanayımda
papatyam,bak bu fotom daha net..
bu senin için yafruuuu
valla kızlar kendimi sakladığımdan değil meg bilir ben kopyalayıp yapıştıramıyorum bile yani sadece mesaj yazabiliyorum
ayrıca sizleri gördüğüme sevindim hepiniz çok hoş ve fit durumdasınız ben sizin göz zevkinizi bozmayım biraz yuvarlakçanayımda
ayyyy bende koysammı kiii bilemedim kiii
hiç yaşını göstermiyorsun maşallah ağız burun yerinde sana benzeyen kızların olsun inş.
resim koymayan kızlar hadi sizde koyunnn
edamm bu arada en tanıdık sen geldin bana sanki biliyomuşum hep seni gibi gibi
şebnem yoksa sen mi ünlüsün seni birine benzettim hani bir zamanlar fox kanalında mehmet ali erbille sunuculuk yapan ev ev gezen bir kız vardı bir dönemde gülse birselin proğramına benzer (gag vardıya atv de)bir proğram yapmıştı adını bilmiyorum okıza benzettim inşallah anlamışsınızdır bahsettiğim kızı
kız fitini nerden gördün hani bulanıktı:))hem deme öyle Allah herkesi özenerek yaratmış.ben sana msn den yolıycam kocamancana resmimi bulanık olmıycak söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?