canım burası devlet has oldugu ıcın keyfımı sormayacaklarkı benımben de hepsinden tırsıyorum aslına bakarsan
ama sanırım doğum sırasında en masum şey o belimizden yediğimiz iğne olacak
hem sezeryan da olsan bebeği ilk sen görüyosun canım, onu nerden çıkardın
artık sezeryanlar da epidural oluyor bebeği doğunca ilk yanına veriyorlar çıkar çıkmaz
sonra seni dikerlerken anestezi veriliyor uyuyorsun bebiş de dışarı çıkıyor
dikiş tamamlanınca sen de uyanıyorsun zaten çıkarken
bebişini çıkınca da görüyosun
didemss senin ikilide free betahcg kaç çıkmıştı
acaba tutuyor mu herkeste şu 50 üstü altı muhabbeti
merhaba arkadaşlar...
benim eşimde polis bizde şark görevindeyiz:))
ben epidural sezeryan oldum şiddetle tavsiye ederim çok çok rahat...
bende özelde doğumyaptım ve sadece 15tl refakatçi parası ödedim o kadar:)
merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.
Bir konuda bana yardım edermisiniz ben bu ay ilk defa klomen kullandım 1 tane yumurtam
18 mm oldu dr. 2 kutu ovıtrelle verdi ( 250 +250 ) hazır şırınga yazıyor
eczacım kendin yapabilirsin göbek kol bacak farketmez dedi
ovıtrelleyi kendisi yapan varmı iki şırıngayı ard ardamı yapıcam
yoksa hastaneye gidince birbirine karıştırıpmı vurucaklar anlamadım :18:
bana yardımcı olursanız sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum biraz korkuyorumda
:18::18:
ben 7 ay önce kürtaj oldum.iki ay korumdum. istiyorum o zamamdan beri pko var dedi falan filan ama şimdi yumurta geliştirici ilaç verdi salı günü gtcez eğer yumurta büyümüşse iğne yapcak onu bekliyorum bakalım ne olacak
Ikilinin sonucunu aldim 11+4 tum dedim dra oglum olcak daha belli olmaz dedi dedim bak bu hcg oyle diyo cok sacma dedi ama cikti iki kadina daha soyledim birinin kiz birinin erkekti dra girmeden onlarada tuttu bakalim sana tutacak mi
kızlar sız sol tarafınıza uyuyabılıyormusunuz????
sırt ustu yatınca bebege oksıjen az gıdıyor dıye duydum
gercı ben saga yatıyorum sol denıyom uyuyamıyon
yok kız ilk gamze doğuracak allah nasip edersecanım burası devlet has oldugu ıcın keyfımı sormayacaklarkı benım
ıkıncam ıkıncam cıkaramazsam allah korusun ozaman tamamen uyutup alcaklar bebegı yanı hep öle yapıyorlar
belden uyutmuyorlar
oyuzden bebegı ılk ben göremem dedım
yoksa epıddural sezaryan olsa hıc sorun degıl ay aslında en rahatı he
neyse ılk sen dogurcan sen akıl verırsın artık
ben de öyle bişeyler biliyorumşimdi hatırlıyorum desem yalan olabilir
64000 li bişi vardı sanki hormon seviyesi olarak
eve gidince bakarım bi yazarım
yozgatta doğumyaptım
ben drumdanda kaynaklı mükemmel bir drdu... şimdi ankaraya gitti ama nasılsa oraya dönecem yine yanında alırım soluğu:)
ben cok cabuk gaza gelıyorum bak vazgectım normalden samsuna gıdıp özelde epidural olcammmerhaba arkadaşlar...
benim eşimde polis bizde şark görevindeyiz:))
ben epidural sezeryan oldum şiddetle tavsiye ederim çok çok rahat...
bende özelde doğumyaptım ve sadece 15tl refakatçi parası ödedim o kadar:)
valla ben her türlü uyuyorum
sırt üstü de yatıyorum
zaten bisüre sonra dönüyorum sürekli sırt üstü kalmadığım için sorun olacağını sanmam
zaten 2 gram uykum var onu da yok sırt üstü sağ sol diye ayarlarken heba edemem
eskiden sola yatmak mı varmış
açıkçası ben çok takılmıyorum öyle şeylere
Ben devlet hastanesinde dogurmam dedim ilk hamilelikten beri kocisin ailesi kudurdu resmen ama canima degsinnn 3 eltimde devlette dogurmus ben ozele gidiyom diye catladilar kocam diyo ya o anda param olmazsa mecbur devlete gideriz diyo olmazzz didim donunu satar dogurtursun ozelde :))) ben hemen ozel hastane aciyim sana mrs. who tip merkezi odemeler kabul edilr:))))
ben cok cabuk gaza gelıyorum bak vazgectım normalden samsuna gıdıp özelde epidural olcamm
ayyy valla burda kımse olmayınca anneler topıgıne gıdıyorum mayıs annelerınden okudum bunuda
bıdaha gezmeyeyım ya
yanı eskıden bunlarmı varmıs buyuklerımız haftada 2 gun kırmızı et 2 gun balık 2 gun tavuk yemeden dogurdular ve masallah cokda zekı olduk
helal kız sanaaaaaa
kızlar sız sol tarafınıza uyuyabılıyormusunuz????
sırt ustu yatınca bebege oksıjen az gıdıyor dıye duydum
gercı ben saga yatıyorum sol denıyom uyuyamıyon
ankaraya geldi demek
neresine geldi ankaranın? adı ne doktorun?
merhaba arkadaşlar Rabbim hepinize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah.
Bir konuda bana yardım edermisiniz ben bu ay ilk defa klomen kullandım 1 tane yumurtam
18 mm oldu dr. 2 kutu ovıtrelle verdi ( 250 +250 ) hazır şırınga yazıyor
eczacım kendin yapabilirsin göbek kol bacak farketmez dedi
ovıtrelleyi kendisi yapan varmı iki şırıngayı ard ardamı yapıcam
yoksa hastaneye gidince birbirine karıştırıpmı vurucaklar anlamadım :18:
bana yardımcı olursanız sevinirim acil cevaplarınızı bekliyorum biraz korkuyorumda
:18::18:
ben cok cabuk gaza gelıyorum bak vazgectım normalden samsuna gıdıp özelde epidural olcamm
ayyy valla burda kımse olmayınca anneler topıgıne gıdıyorum mayıs annelerınden okudum bunuda
bıdaha gezmeyeyım ya
yanı eskıden bunlarmı varmıs buyuklerımız haftada 2 gun kırmızı et 2 gun balık 2 gun tavuk yemeden dogurdular ve masallah cokda zekı olduk
helal kız sanaaaaaa
ins seninki guzel haberlerle sonuclanir benim kasimda vuruldum ama olmadi zatn en son adetimide 28 ARALIKTA oldum daha olmadm test de negatiff calismayapsanda yumurta var mi yok mu belli degl kismt neguzel ki sen hamile kalabliyosn ben hic kalmiycakmisim gibi geliyoo sadece sabir cemi cumlemizz icinn
bıdaha gezmeyeyım ya
helal kız sanaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?