Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflum gözün aydın canım cok sevindim saglıklı güzel bi gebelik gecir sonrada güzel bebeni al kollarına canımın içii.degerinin arttıgını bugünmü anlıcan canım yine kana bakacaklar demi. adetin kac gün gecikmisti dün ögrendiginde.:nazar::nazar::49::49:
saol melisammm benimm..
güzel dileklerin için teşekkür ederim....
evet canım kan verdim yine

hoşgeldin taze gebe yeni tahlil verdin mi?

hoşbulduk hilalim şimdi geldim.
çok yoruldum.
devlet hastanesinde verdim
aman bu kadar berbat hastane olmaz yaa çok kalabalık
oturcak yer yok 3 saat ayakta bekledimm:50:

tatlım bu öyle bişeyki yaşamayan anlayamaz gerçekten,ama şunu da belirtmek isterimki ben aralık ayında hamile kaldığımda direksiyon sınavım vardı ehliyet için sonra yılbaşı için annemler geldi onlar için hazırlık fln yaptım yani kafam baya yoğundu tesadüfmüdür bilinmez o ay tutmuştu
zatyen hilalim o önemli ya bak aklında olmamış koşuşturma olmuş farkedememişşin dün hastanede kadının biriyle tanıştım içeri giricektik birlikte bana dediki 4 aylık hamileymiş düşük yapmış ama ben bilemedimki diyo hamileliğimi nasıl dedim yaa ben kaç gün öncesinde test yaparım adet sınrası bile yapıyorum acaba üste görmekmi diye sen nasıl bilemöedin diye düşünebiliyommusun bizde gün sayıyoruz saniniyeler geçmek bilmiyo yanlış yapıyoruz işte işte sonuç psikopata bağlamak oldu şekilde görüldüğü gibi:52::52:
süperimm çünküü kaynanamınn gözündekii hastalık tembelikten miş..kaynanamın gözünde bişey var demişlerdi kör olusun demişlerdi dr.gitti bu gn vee tembelikten yani sorun yok demişş çok mutlu oldummmm:52::52::52::52::52:elifim umudun tükenmemeliii olucak bn inanıyorum sabır gerekli btanem bnde çok sabırsızım ama bnde dediğimde sen bana hep sabret derdin sıra sende btanem sabretmeyi sen öğrettiinnn bana sabret diyediye olucak meleğim olucakkk:52::52::52::52::16::16:

çok büyük geçmiş olsun gülüm demek dün sıkı tılıyım dediğin bu nedendi sormuştum ama topikte değildin çok geçmiş olsun bitanem peki ne yapması gerekiyomuş düzelmesi iin canım benim çok sağolasın haklısın gülüm iyiyim merak etme güçlüyüm ben eskisi gibi değilim ama toplarım kendimi şimcik tabiki umutluyuz ama sadece artık özlem büyüyor içimde biraz üzüyo şişte ama olsun çok şükür umudumuzu kaybetmek yok canlarım benim çok seviyorum ben sizi yaa valla bak ağlayasım gliyo anacım ne olduysa bana dünden beri biri bana 2 tokat atsın silkelersin ne bileyim şu balkondan aşağı sallayaıversin sorun kalmaz:52::52::52::52:

haklısın gülüm haklısında işte bazen böyle sıkıntılı oluyorum dün oflumun bebeğine ne kadar ağladım nasıl sevindim bir bilsen eşim geldi anlatıyorum oflu hamile çok sevindim düşüğü vardı rabbim bunu korusun diye bakıyo bana diyorumki bu kadar seviniyorum birde kendimin olsa ne yaparım bilemiyorum balım biliyorum zamanı var ama bu zaman içinde rabbim sabır versin çünkü çok zor oluyo artık beklemesi destekleriniz için çok tşk ederim hepinize kuzum böyle böyle açılıyorum kendime geliyorum iyiki varsınız canım sağolun varolun sen kistlemi hamile kaldın nasıl birşeydi canım kaç ayın üzerine oldu bebeğin:17:

Canim ben aslinda sansliyim evlendim 2. ayimda hamileydim ama 13 yasindan beri kist vardi pcos hastasiydim dr kapisinda cok gezdim utanirdim bekarken herkes hamilelik icin geliyo ben ufacik kizim kadin doguma gidiyorum hep dk hapi verdi evlenmeden 2 yil once biraktim hapi falan kestim tedaviyi evlendim kocam sekerden komaya girmek uzere o ilaclara basladi ben dr gittim kist var 5 cm az buyurse olmaz dedi dr ama ustune hamile kaldim dusuk yaptim onun ustune yine kaldim oyle iste pcostan cok surundum ama 10 senedir :(

saol melisammm benimm..
güzel dileklerin için teşekkür ederim....
evet canım kan verdim yine

hoşbulduk hilalim şimdi geldim.
çok yoruldum.
devlet hastanesinde verdim
aman bu kadar berbat hastane olmaz yaa çok kalabalık
oturcak yer yok 3 saat ayakta bekledimm:50:

evt ya nedir bu devlet hastanelerinin hali:47:netten randevu alıp gitsende 4 saat bekliyosun,yorma ama kendini peki ne zmn çıkacak sonuç netten öğrenebilecekmisin sağlık ocağında öyle bi sistem var istersen öğreniyosun ama sormak lazım

selam kızlarrrr ben geldim nasılsınızzz:3::3:
hoşgedlin taze gibe seni nasılsın nasıl hissediyosun bu sabah kendini güzelim benim :38::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
elifiimmm çoook öpüyorummm bebeğimmmm
ALLAHIM SANA İKİZ NASİP ETSİNN:16::16:

aminnnnnnnnnnnn bitanem aminnnn valla hayırlısı olsun gülüm yaaa böyleyim ama korkuyorumda hayırlısı olsun diyorum sürekli aman aman canım benim bir sabah bende uyandığımda bebişim karnımda dişyicekmiyim acep:17:

Canim ben aslinda sansliyim evlendim 2. ayimda hamileydim ama 13 yasindan beri kist vardi pcos hastasiydim dr kapisinda cok gezdim utanirdim bekarken herkes hamilelik icin geliyo ben ufacik kizim kadin doguma gidiyorum hep dk hapi verdi evlenmeden 2 yil once biraktim hapi falan kestim tedaviyi evlendim kocam sekerden komaya girmek uzere o ilaclara basladi ben dr gittim kist var 5 cm az buyurse olmaz dedi dr ama ustune hamile kaldim dusuk yaptim onun ustune yine kaldim oyle iste pcostan cok surundum ama 10 senedir :(

a sendemi pkoluydun sasırdım kıs . ama bi 10 yıl bendemi çekecem ne:43::43::43:

biliyorum cnm hatırlıyorum yani ilk geldiğin zamanıda hatırlıyorum şimdi doğurcan zmn ne çabuk geçiyo valla,bende sorcam doktora bi risk yok derse bugün başlıycam tamda haftası eşimde sigarayı bıraktı gibi 15gündür 2 tane içti:46:

Ohh ne guzel iste zaten sen deneyeceksin rahim hazir degilse tutmayacaktir zaten insanin vucudu oyle bisey ki bi engel varsa zaten savunma yapiyo kabul etmiyo sor dra ben denemek istiyorum de bakalim ne dicek

evt ya nedir bu devlet hastanelerinin hali:47:netten randevu alıp gitsende 4 saat bekliyosun,yorma ama kendini peki ne zmn çıkacak sonuç netten öğrenebilecekmisin sağlık ocağında öyle bi sistem var istersen öğreniyosun ama sormak lazım
3.5 dedi ama geç verdim kanı.
netten öğrenebilirim inşallah.
labaratuvar sonuçları var sitesinde.
bakalım hayırlısı
bide randevu aldım düşün yaniiii

hoşgedlin taze gibe seni nasılsın nasıl hissediyosun bu sabah kendini güzelim benim :38::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnn bitanem aminnnn valla hayırlısı olsun gülüm yaaa böyleyim ama korkuyorumda hayırlısı olsun diyorum sürekli aman aman canım benim bir sabah bende uyandığımda bebişim karnımda dişyicekmiyim acep:17:

hoşbulduk canım valla çok yorgunum uykusuzum....
kan verdim geldim.
ALLAHIN İZNİYLE hepimiz koca göbüşlü olcaz :)

düşüğün peşine hemen kalınıyo diyolarzati rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye çok zor valla yaa hastalık olsun beklemek olsun herşeyin hayırlısı buna inanarak söylüyorum ama işte insan yinede üzülüyo bazen de bunun önübne geçemiyorum hamilelerimiz Allahın iniyle inş hayırlısıyla doğum yapsınlar sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah isteyenelerde bebek sahibi olsun tek duam bu artık inan başta can sağlığı sonra bu basit geliyou yattın kalktın hamile kaldın doğurdun ama işin aslı böyle eğil herşy sabır işi hamile kalmakta 9 ayı geçirmkte doğurmakta bakmakta ne diyeyim rabbime emanetiz cümlemiz:38:

zatyen hilalim o önemli ya bak aklında olmamış koşuşturma olmuş farkedememişşin dün hastanede kadının biriyle tanıştım içeri giricektik birlikte bana dediki 4 aylık hamileymiş düşük yapmış ama ben bilemedimki diyo hamileliğimi nasıl dedim yaa ben kaç gün öncesinde test yaparım adet sınrası bile yapıyorum acaba üste görmekmi diye sen nasıl bilemöedin diye düşünebiliyommusun bizde gün sayıyoruz saniniyeler geçmek bilmiyo yanlış yapıyoruz işte işte sonuç psikopata bağlamak oldu şekilde görüldüğü gibi:52::52:

çok büyük geçmiş olsun gülüm demek dün sıkı tılıyım dediğin bu nedendi sormuştum ama topikte değildin çok geçmiş olsun bitanem peki ne yapması gerekiyomuş düzelmesi iin canım benim çok sağolasın haklısın gülüm iyiyim merak etme güçlüyüm ben eskisi gibi değilim ama toplarım kendimi şimcik tabiki umutluyuz ama sadece artık özlem büyüyor içimde biraz üzüyo şişte ama olsun çok şükür umudumuzu kaybetmek yok canlarım benim çok seviyorum ben sizi yaa valla bak ağlayasım gliyo anacım ne olduysa bana dünden beri biri bana 2 tokat atsın silkelersin ne bileyim şu balkondan aşağı sallayaıversin sorun kalmaz:52::52::52::52:

evet bitaem dün çok üzgündümm saoll btanem bnm demiş doktorr sol gözüne kapat sağ gözünü oynat aç kapa fl demiş yok kaynanam görümcemde pendikte onun yanna gitmişş ohhh ohhh...:16::16::16:gülüm bizde seni çok seviyoruzzz..artık bizimkine biyerim ağrıyo fln dedim de topikde kızlar sor onlr bilirler diyoo:52::52::52::52::52:

kıslar ben cıkıyorum moral sıfır azcık bi hava alım balkonda kahve içiyim gelirim birazdan:54::54:

heh bende diyorum cnm bişey istiyo gidip mutfağa bişeyler kemirip kemirip geliyorum kahve istiyomuş cnm bende yapıp geliyim

Ohh ne guzel iste zaten sen deneyeceksin rahim hazir degilse tutmayacaktir zaten insanin vucudu oyle bisey ki bi engel varsa zaten savunma yapiyo kabul etmiyo sor dra ben denemek istiyorum de bakalim ne dicek

evt işte buda bana çok mantıklı geliyo bakalım ne diycek

kıslar ben cıkıyorum moral sıfır azcık bi hava alım balkonda kahve içiyim gelirim birazdan:54::54:
gel ama tmm mı balım
3.5 dedi ama geç verdim kanı.
netten öğrenebilirim inşallah.
labaratuvar sonuçları var sitesinde.
bakalım hayırlısı
bide randevu aldım düşün yaniiii

hoşbulduk canım valla çok yorgunum uykusuzum....
kan verdim geldim.
ALLAHIN İZNİYLE hepimiz koca göbüşlü olcaz :)

inş gülüm yaa yine mi kan verdin heyecandan uyuyamadın dimi eşinein haberi yokmu hala nasılbekliyosun canım benim yaa bende olsa ilan veririm sanırım dünyaya:1::1:

a sendemi pkoluydun sasırdım kıs . ama bi 10 yıl bendemi çekecem ne:43::43::43:

10 yil cekecen demek degil ki benim adet kesilmiyodu resmen 15te bir oluyodum sonra kasikta bi agri apandisit diye gittik tesadufen ultrasonda kist cikti oyle basladi maceram ama bak bebek oldu demekki pcos engel degilmis sukurler olsun 2010 da kistim patladi yumurtaliklarimi alacaklardi kadin dogum evine yatirdilar beni herkes doguma gelmis hep bebek aglamasi o gun ne agladim yalniz gittim anneme tlf actim dedim boyle boyle ben hic cocuk sahibi olamicam alcaklar yumurtaliklari omur boyu evlenmem artik basiniza kaldim dedim 1 sene sonra evlendim ve hamileyim allahin lutfu bana sanirim bu :)

gel ama tmm mı balım

inş gülüm yaa yine mi kan verdin heyecandan uyuyamadın dimi eşinein haberi yokmu hala nasılbekliyosun canım benim yaa bende olsa ilan veririm sanırım dünyaya:1::1:

kesin olmadan söylemek istemedim bebeğim yaa.
valla duruyorum söylemeden.
kimse bilmiyo:1:
dün akşam eşim karşımda öyle çay içiyo habersizz
:1::1:
diyorum bi bilse uçacak ama söylemedim.
demin de aradı beni
iyiki dışarda değildim gelmiştim eve:1::1:

düşüğün peşine hemen kalınıyo diyolarzati rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye çok zor valla yaa hastalık olsun beklemek olsun herşeyin hayırlısı buna inanarak söylüyorum ama işte insan yinede üzülüyo bazen de bunun önübne geçemiyorum hamilelerimiz Allahın iniyle inş hayırlısıyla doğum yapsınlar sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah isteyenelerde bebek sahibi olsun tek duam bu artık inan başta can sağlığı sonra bu basit geliyou yattın kalktın hamile kaldın doğurdun ama işin aslı böyle eğil herşy sabır işi hamile kalmakta 9 ayı geçirmkte doğurmakta bakmakta ne diyeyim rabbime emanetiz cümlemiz:38:

Aynen oyle rabbime emanetiz rabbim kaldiramayacagimiz yuk vermez zaten bize sana ve kocana saglik versin ki bebis gelsin o yuzden vaktini bekleyen bebegin icin anne ve baba olarak guclu saglikli olun ki oda vaktinde saglicakla gelip size ceee desin :)

gamzemmmmmmmmm rüyan çıktı sanırım çoook mutluyum ya sen benim umudumsun:16::nazar:

Valla cikti sanirim sukurler olsun ama ruyamda gordugum gibi kg alirsan sende dogumdan sonra zayiflarkende birbirimize umut oluruz isallaaaaahhhhhh :60:

Back
X