Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım böyle hissettirdiğim için çok üzgünüm ama sakın öyle düşünme Sen ne zorluklarla kavuştun meleğine o sana rabbimin hediyesi.Ben kendimden umutsuz olduğum için öyle yazdım.Ben hamile kalanları gördükçe seviniyorum rabbim birinin daha hayalini gerçekleştirdi diye seviniyorum. Allah tüm evlat hasreti yaşayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Heleki sana iki katı seviniyorum.Allah evladını hayırşlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Gerçekten çok özür dilerim amacım kimseye böyle bir şey hissettirmek değildi.Ben sizin topikte göbüşlerinizi paylaşmanızı bile seviyorum.bebişlerinize aldığınız cicilerden bahsederken bende kendimmiş gibi seviniyorum

Son düzenleme:

Bitanem her hamile haberine nasil sevindiginizi biliyorum bekleyenler olarak ben senin ben hic yasayamiycam sozune cok uzuldum icime oturdu resmen aglatti beni o sozun ne demek yasamamak umudunu kesme ben herkesin tek tek bu duyguyu tadacagini biliyorum inanmiyorum biliyorum hepiciginiz anneligi yasayacaksiniz uzme kendini sen ruhen ve bedenen guclu ol yeter bebek hazirligini yapiyo isallah yola cikacak yakinda

Topicimin guzel hatunlari ozelliklede hamisleri bizler bebelerimize kavustuk allahin izniyle bekleyen arkadaslarimiz icin hamisler olarak dua edelim hatta aramizda paylasarak 41 yasin yada 4444 duasi yapalim ve hamislerimizin bebelerine kavusmasi icin rabbime gonderelim ne dersiniz hamilelerin duasi kabul oluyo diyolar hemde bebek bekleyenlerimize destek oluruz ))

Gunaydin gece 3te yattim tepenin gozleri vardi sonunda yataga girdigimde boyleydim

Pufffyyymm 20. haftana girmissin masallah 4 ay dolmus takvimine baktim zaman ne cabuk geciyo :)))

cinarimin besigini aldiniz mi :)

18+0 bugün aslında kuzum. Takvimde 19 diyor ama ticker doğru ilerliyor. Cumartesi akşamı oğlumuz 213 gr dı :).
Cumartesi beşiğini aldık, pazar da gardrobunu aldık. beşik haftaya gelicek. gardrobunu kurduk bile Çok güzeller bakalım, bundan sonrası çınar efendiye kalmış

Bahardandir :)) tabi azcik gunesi gordun acildin ciplandin grip oldun demi
yok yaa temkinliyim aslında ama işyerindeki klimadan oluyor sanırım ,kurutyor havayı sonra da hasta ediyor ,of anam of ,kırasım geliyor şu klimayı yaa
1 ay kadar önce de olmuştum da ilaç da kullanamıyorum ölüyordum valla çok kötü olmuştum

akşam hemen takviyelere başlayıp ıhlamura dayanayım bari

Rabbim yavruna hayirli bi sekilde kullanmayi nasip etsin esyalarini ailecek mutlulugunuz icin eskisin tum esyalari

Ihlamur ve limonlu karabiberli mumkunse tavuk suyuna corba :)) 2 gune bisiycigin kalmaz :)

Ihlamur ve limonlu karabiberli mumkunse tavuk suyuna corba :)) 2 gune bisiycigin kalmaz :)...

Rabbim yavruna hayirli bi sekilde kullanmayi nasip etsin esyalarini ailecek mutlulugunuz icin eskisin tum esyalari

canım benim aminnnnn.
umarım sağlıkla kucağımıza alıp içinde uyuttuğumuz günler gelir. zaman ilerledikçe heyecan daha da artıyor.
Şimdi büyük eşyalarını alalım dedi eşim, en sona ufak tefek şeyleri kalsın. Onlarda dışarı çıktıkça alınır dedi. Bide sanırım benim ağırlaşmamdan korkuyor eşim.

Dogru kucuk esyalari bi anda almaya birakma cok zor oluyo liste yap yavas yavas ciktikca al ben bitmistim toptan aldik cunku biliyosun heycani sen bana sor 64 gun kalmis:)

ilk hamileligim devam etseydi bugun gunum dolmus olacakti biliyomusun dun kocamada dedim hayirlisi oglumuzmus dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…