- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
İyi akşamlar kızlar, yarın ikili tarama testim var ( 12 hafta olacak yarın). test aç karına yapılıyor değil mi?
Az once lovelymin yazdigini okudum hamile oldugum icin suclu hissettim
kizlar umudunuzu tuketmeyin asla ne olur olmasaydi hep diyorum benim olmazdi pcos hastasiyim kocaman kistlerim vardi kanim pihtilasmiyodu dusukten sonra yine duser yeni bebek dediler ama oglum geldi dogacak nerdeyse unutmayin her zaman umut var ne olur olmaz demeyin rabbim ol demek icin vaktini bekliyo(
Canım böyle hissettirdiğim için çok üzgünüm ama sakın öyle düşünme Sen ne zorluklarla kavuştun meleğine o sana rabbimin hediyesi.Ben kendimden umutsuz olduğum için öyle yazdım.Ben hamile kalanları gördükçe seviniyorum rabbim birinin daha hayalini gerçekleştirdi diye seviniyorum. Allah tüm evlat hasreti yaşayanlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Heleki sana iki katı seviniyorum.Allah evladını hayırşlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Gerçekten çok özür dilerim amacım kimseye böyle bir şey hissettirmek değildi.Ben sizin topikte göbüşlerinizi paylaşmanızı bile seviyorum.bebişlerinize aldığınız cicilerden bahsederken bende kendimmiş gibi seviniyorum
günaydın kızlar. Herkes için bol bebik haberli güzel bir hafta olsun inşallah
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar. Herkes için bol bebik haberli güzel bir hafta olsun inşallah
ay ben yine grip oluyorum galibaaaaaaaaaaaaa
Pufffyyymm 20. haftana girmissin masallah 4 ay dolmus takvimine baktim zaman ne cabuk geciyo :)))
cinarimin besigini aldiniz mi :)
yok yaa temkinliyim aslında ama işyerindeki klimadan oluyor sanırım ,kurutyor havayı sonra da hasta ediyor ,of anam of ,kırasım geliyor şu klimayı yaaBahardandir :)) tabi azcik gunesi gordun acildin ciplandin grip oldun demi
18+0 bugün aslında kuzum. Takvimde 19 diyor ama ticker doğru ilerliyor. Cumartesi akşamı oğlumuz 213 gr dı :).
Cumartesi beşiğini aldık, pazar da gardrobunu aldık. beşik haftaya gelicek. gardrobunu kurduk bileÇok güzeller bakalım, bundan sonrası çınar efendiye kalmış
18+0 bugün aslında kuzum. Takvimde 19 diyor ama ticker doğru ilerliyor. Cumartesi akşamı oğlumuz 213 gr dı :).
Cumartesi beşiğini aldık, pazar da gardrobunu aldık. beşik haftaya gelicek. gardrobunu kurduk bileÇok güzeller bakalım, bundan sonrası çınar efendiye kalmış
yok yaa temkinliyim aslında ama işyerindeki klimadan oluyor sanırım ,kurutyor havayı sonra da hasta ediyor ,of anam of ,kırasım geliyor şu klimayı yaa
1 ay kadar önce de olmuştum da ilaç da kullanamıyorum ölüyordum valla çok kötü olmuştum
akşam hemen takviyelere başlayıp ıhlamura dayanayım bari
yok yaa temkinliyim aslında ama işyerindeki klimadan oluyor sanırım ,kurutyor havayı sonra da hasta ediyor ,of anam of ,kırasım geliyor şu klimayı yaa
1 ay kadar önce de olmuştum da ilaç da kullanamıyorum ölüyordum valla çok kötü olmuştum
akşam hemen takviyelere başlayıp ıhlamura dayanayım bari
Ihlamur ve limonlu karabiberli mumkunse tavuk suyuna corba :)) 2 gune bisiycigin kalmaz :)
Rabbim yavruna hayirli bi sekilde kullanmayi nasip etsin esyalarini ailecek mutlulugunuz icin eskisin tum esyalari
canım benim aminnnnn.
umarım sağlıkla kucağımıza alıp içinde uyuttuğumuz günler gelir. zaman ilerledikçe heyecan daha da artıyor.
Şimdi büyük eşyalarını alalım dedi eşim, en sona ufak tefek şeyleri kalsın. Onlarda dışarı çıktıkça alınır dedi. Bide sanırım benim ağırlaşmamdan korkuyor eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?