Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu arada dün tangerin şokuyla cevaplayamadım kusura bakma elisim sormuştu bunlar loğusa şerbeti bardaklarım canım. allahım kullanmayı nasip etsin

evet hepimiz için kötü bir geceydi
allah sabır versin

mobilyanızı güle güle sağlıcakla kullanın

gebeler kocalarını özlemiş geçmişe daldım da biraz...

bizde de 2 haftadır bişey yok adamcağız fenalarda... kızımın bebe yağıyla omuzlarına masaj yaptırıyo bana durmadan sanki o hamile

Son düzenleme:
doğru canım 1 kilo dahi almadım

bebeğin kilosu suyu eşi de hesaba katılınca kilo vermiş oluyorum yani...

özlem aslında süper bişey tabii kilo almamak yada az almak..
ancak doktor yorumu ne?

özlem aslında süper bişey tabii kilo almamak yada az almak..
ancak doktor yorumu ne?

ben zaten en son üniversitede 60 kiloyu görmüştüm canım zaten şişko bi gebeyim yani 78 kiloyum. doktor da bebeğin gelişiyo aman senin kiloya ihtiyacın mı var takma kafana diyo

sen o akıntı muhabbetini nerden hatırladın allah seni naapmasın... bende okuyunca hatırladım e biz zaten durmadan cilveleşiyoruz demiştim

Herkese merhaba kızlar ben gebeliğin başından beri progestan içiyorum kanamam olduğunda dr. 200 mg a çıkarmıştı bu defa son kontrolde kanama şikayetin yoksa bırakabilirsin dedi çünkü progestan içerken kabızlık sorunuyla başedemiyorum ama progestanıda bırakmaya korkuyorum yine kanamam olacak sanıyorum.O fff ben ne yapsam:44:

canım benim düşük tehlikem olmadığı halde 12. hataya kadar kullandım zaten 12. haftadan sora bi numarası yok onun. bi kaç haftada ilişki olacağı gün içmiştim sora bıraktım.. ama progestan değil zaten gebelik kabız nedeni. kan hapı içmeye başla hiç çıkamıcaksın tuvalete

valla özendim kilonu korumana, maşallah diyim özüm

dün kızlar coşmuş belden aşağı konularda da,ne bilim gülerken aklıma geldi senin laf

yarım yada 1 al alttan bence pisicimbırakma

Son düzenleme:

kilomu korumama mı ben de sizin gibi çıtır çıtır 38 beden olmaya özeniyorum naapcaz şimdi:44:

ama kocam bile diyo bazen sen hamile olduğuna eminsin dimi diye.... sadece ekstradan bi göbeğim oldu hiç çatlamadım bile..

ben 40 bedenim şekercim
senin güzel olmak içün,ince olmana gerek yok kuşum,maşallahın var zaten

dün kızlar coşmuş belden aşağı konularda da,ne bilim gülerken aklıma geldi senin laf

Oda geldi aklıma ama 200 mg tek tablet olduğu için bir alıyorum 100 lük iki tane değil.
Alttan kullanayım yan etkileri azalır diye düşündüm o zamanda mantar yapıyor rahim ağzımda enfeksiyon vardı diye ilaç kullandım onun tekrar etmesinden korkuyorum o yüzden alttanda alamıyorum.

En iyisi iki haftalık ilacım daha kaldı iki hafta daha içeyim kabızlığada bir süre daha katlanayım başka çarem yok gibi şuan.

Dr a diyorum benim kabızlığım geçmiyor diye 2.5 lt su iç sebze yemekleri ve meyve ye böyle çözmeye çalışalım diyor

Ahh bir yiyebilsem sebze yemeklerini zaten sorun kalamyacaktaa neysee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…