Özlem geçenlerde senin gebeliğinde kilo almadığını yazdığını gördüm..
doğru mu? yanlış mı hatırlıyorum..:26:
allaha emanetama dün çok etkilendim hep uyanıp hareket ediyo mu diye kontrol ettim.... bide çok horluyorum yaa adama fenalık geldi bende gittim kızımın odasında uyudum dün mobilyalarımız geldi... allahım kursağımızda bırakmasın hevesimizi yarabbim güle güle kullanmayı nasip etsin
doğru canım 1 kilo dahi almadım
bebeğin kilosu suyu eşi de hesaba katılınca kilo vermiş oluyorum yani...
özlem aslında süper bişey tabii kilo almamak yada az almak..
ancak doktor yorumu ne?
Herkese merhaba kızlar ben gebeliğin başından beri progestan içiyorum kanamam olduğunda dr. 200 mg a çıkarmıştı bu defa son kontrolde kanama şikayetin yoksa bırakabilirsin dedi çünkü progestan içerken kabızlık sorunuyla başedemiyorum ama progestanıda bırakmaya korkuyorum yine kanamam olacak sanıyorum.O fff ben ne yapsam:44:
ben zaten en son üniversitede 60 kiloyu görmüştüm canımzaten şişko bi gebeyim yani 78 kiloyum. doktor da bebeğin gelişiyo aman senin kiloya ihtiyacın mı var takma kafana diyo
sen o akıntı muhabbetini nerden hatırladın allah seni naapmasın... bende okuyunca hatırladım e biz zaten durmadan cilveleşiyoruz demiştim
Herkese merhaba kızlar ben gebeliğin başından beri progestan içiyorum kanamam olduğunda dr. 200 mg a çıkarmıştı bu defa son kontrolde kanama şikayetin yoksa bırakabilirsin dedi çünkü progestan içerken kabızlık sorunuyla başedemiyorum ama progestanıda bırakmaya korkuyorum yine kanamam olacak sanıyorum.O fff ben ne yapsam:44:
valla özendim kilonu korumana, maşallah diyim özüm
yarım yada 1 al alttan bence pisicimbırakma
kilomu korumama mıben de sizin gibi çıtır çıtır 38 beden olmaya özeniyorum naapcaz şimdi :44:
ama kocam bile diyo bazen sen hamile olduğuna eminsin dimi diye.... sadece ekstradan bi göbeğim oldu hiç çatlamadım bile..
valla özendim kilonu korumana, maşallah diyim özüm
dün kızlar coşmuş belden aşağı konularda da,ne bilim gülerken aklıma geldi senin laf
yarım yada 1 al alttan bence pisicimbırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?