Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyyyyy ablamda kiloluydu hep rejim yapıodu allahım keske hamile olsamda her istediğimi yesem diyodu kii 2 3 gün geçmedi hamile oldugunu ögrendi sonra allah ne verdiyse kekler börekler neler neler yedii sonuc olarak şimdi 9 aylık bi yegenim var ve ablam babane gibi duruyo

ben kek börek pasta masta yapmaya bayılırım ama asla yemem tadına bile bakmam :d

PUPP olmuş, b12 eksikliği ve idrar yolu enfeksiyonu devam eden gebişten selamlar kızlaar
yarın yine kontrolümüz var kızlar, bu aralar moralim bozuk, doktorum bir garip ilgisiz herşeyi kafayı takmaya başladım... son gittiğimde acele acele etti muayenesini, alttan bakacakmış asistanı üstten hazırladı beni diye neyse bir dahakine bakarız dedi geçiştirdi. PUPP ( gebeliğin son aylarında olabilen kaşıntılı bir alerji gibi bişey) olduğum için o gün pek iyi değildim kaştılarım çoktu bir an önce cildiyeye gitmek vardı aklımda o yüzden pek üstünde durmadım.
benden bir öok tahlil istedi bunun üstüne, nst ve idrar zaten her gittiğimde istiyor o gün bir de 600 küsür TL'lik tahliller daha çıkardı onları da yaptırdım mecbur çok şükür sonuçlar iyi çıktı, b12 eksiklğim varmış sadece onun için iğne yazdı. Özel s.sigortadan yararlanarak gidiyorum ben kızlar ama doktorum sağolsun bu durumda limitim doğuma yetmeyecek
var mı bilgisi olan bu konuda? limit yetersiz gelirse üzerini tamamlayabiliyor muyuz, nasıl oluyor? yarın gittiğimde ücretleri tekrar soracağım..

bak bıde ovunuyo yemezsen kurursun tabııııı

selam mıllettt

Emıneeemmmmm agam nassın mapıslıkta gordun ya tamamdır

senin deyiminle tam koğuş ağası oldum değilmiiii
şşşşşşşşşşşşşşşşşş lavballik istemezz senn nasıl oluyoda yeni içerden çıkmış biriyle böle konuşuyosuunnn:76:

süperrrr topkmz canlı bu akşam da herkese yne kocamann bi
oturalm azcık kızlar yaaa

Kızlar ben bir kaç kez sağ kasığımdan orta kısıma doğru bir kıpırdanma hissetttim
böcek dolanır gibi
ama gazmıdır nedir bilemedim değişikti
sonra çok dinledim kendimi bir daha olmadı.
Bebişin kıpırdanmaları için çok erken sanırım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…