maşallah cnm benımm
benımki nolcak bilmem en başından beri uyutmuyo azcık uyuyabılseydım iyiydi
ultrasonda da hop hop zıplıyodu afacan![]()
oyy oyyy maşallah sizeee

Rabbimin izniyle bizde bi görelim bebişimizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah cnm benımm
benımki nolcak bilmem en başından beri uyutmuyo azcık uyuyabılseydım iyiydi
ultrasonda da hop hop zıplıyodu afacan![]()
ohhhhhhh miisssssssss valla keşke evde olsamda bende uyusam yavv özendim bak şimdii
ortam aslında hiç musait değil ön bürodayım ne işyerinde tekim bir uyusam işyerini götürseler duymam herhalde ondan sonra başıma gelecekleri düşünemiyorum bile![]()
Sorma iki gündür nette silik çizgi diye aratmaktan hiç ama hiç çalışmadım.... Kafa hep orada....
ohhhhhhh miisssssssss valla keşke evde olsamda bende uyusam yavv özendim bak şimdii
ortam aslında hiç musait değil ön bürodayım ne işyerinde tekim bir uyusam işyerini götürseler duymam herhalde ondan sonra başıma gelecekleri düşünemiyorum bile![]()
Sorma iki gündür nette silik çizgi diye aratmaktan hiç ama hiç çalışmadım.... Kafa hep orada....
oyy oyyy maşallah sizeee![]()
![]()
Rabbimin izniyle bizde bi görelim bebişimizi![]()
![]()
işte buuu bencede git cnmcım
hem üzülmiycez kanda da çıkıcak dedi dersin![]()
enee peki nekaa bekliyceksin kuzumm olmadı tkr bi dr a gitsen
o ilaçlar etkilidir çünkülüm
peki ilaç bitince hemenmi olunuyomus yoksa bi süresi varmı kuzum
coco tarifi verecek olan bana ne olur tarifini yazsın ben bakarım şimdi yazamıyorum.
ben 2 aydır predıctör alıyordum pazarlık yapıp 20 tl yePredictor 25 tl bu 4tl olunca acaba dedim testte mi bir sakatlık var yalan yanlış sonuç veriyor. Ama eczacı ikisi de aynı işi görüyor diye bunu verdi elime.
Ben arkadaki sağlık ocağına gidiyorum kızlar. Sonucu herhalde yarın alırım geç oldu ama vereyim kan... Teşekkür ederim.. sonuç ne olursa olsun yazacağım sizlere.
Ben arkadaki sağlık ocağına gidiyorum kızlar. Sonucu herhalde yarın alırım geç oldu ama vereyim kan... Teşekkür ederim.. sonuç ne olursa olsun yazacağım sizlere.
canım 10 günden sonra dedi doktor netten baktım 10ila 14 gün arası demiş benimde 13. günüm bugün sancımda varya diyorumki yarını bekliyim olmadı cuma günü giderim ama aklım almıyor hani neden olmuyodur yani yarında olmazsam eğer sebebi ne olabilirki canım:44::44::44::44:
o zaman uyuma canım başın ağrımasın durduk yere
akşama sakla uykuyu![]()
ben geldim..parayı vermek istemediler bende kapattım hesabı
kızlar bugün kar yağmıyordu biz dışarı çıktık bi kar başladıve hemen anons geldi yarın okullar tatil diye..3 gündür tatil ve inanınki öyle çokta değil..ne çok korkuyolar bu kardan
![]()
ben geldim..parayı vermek istemediler bende kapattım hesabı
kızlar bugün kar yağmıyordu biz dışarı çıktık bi kar başladıve hemen anons geldi yarın okullar tatil diye..3 gündür tatil ve inanınki öyle çokta değil..ne çok korkuyolar bu kardan
![]()
nezaman gitceksin dr a cnmcım
sende benım gibi bekleyenlerden sabırlı olanlardansın
ama en güzeli bu gerçekten
sürekli kan tkrlamakla ugraşılmıyo
usg den gözüküyo insan rahat ediyo
tmm cnmcım güzel hbrlerini bekliyoruuuz
valla bende anlamadım kuzum baya zaman oldu adet olmayalı senın hemde ilaç kullandıgın halde
belkim olursun kuzum bugun yarın sancında başlamıs ya epeydir olmadıgın için belki anca sökülcektir kuzum
inşallah cabucak olursun kuzumm benımm böyle beklemek daha zor :18: