Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ohhhhhhh miisssssssss valla keşke evde olsamda bende uyusam yavv özendim bak şimdii:32::31:

ortam aslında hiç musait değil ön bürodayım ne işyerinde tekim bir uyusam işyerini götürseler duymam herhalde ondan sonra başıma gelecekleri düşünemiyorum bile:30::30::30::30:

o zaman uyuma canım başın ağrımasın durduk yere
akşama sakla uykuyu:37:

Sorma iki gündür nette silik çizgi diye aratmaktan hiç ama hiç çalışmadım.... Kafa hep orada....

öyle oluyo kuzucummm insan sakin olmaya çalışıyor ama malesef git kana hiç değilse kesin sonuççç kafan da rahat olur sende inşşş vardır canım hakkında hayırlısı ne ise ol olsun rabbim gönlüne göre versinn bizede haber t ama olurmu belkide vardır bende oldu diye herkeste olacak diye birşey yokki canım benimmm:18::18:

ohhhhhhh miisssssssss valla keşke evde olsamda bende uyusam yavv özendim bak şimdii:32::31:

ortam aslında hiç musait değil ön bürodayım ne işyerinde tekim bir uyusam işyerini götürseler duymam herhalde ondan sonra başıma gelecekleri düşünemiyorum bile:30::30::30::30:

coco tarifi verecek olan bana ne olur tarifini yazsın ben bakarım şimdi yazamıyorum.

Sorma iki gündür nette silik çizgi diye aratmaktan hiç ama hiç çalışmadım.... Kafa hep orada....

öyle oluyo kuzucummm insan sakin olmaya çalışıyor ama malesef git kana hiç değilse kesin sonuççç kafan da rahat olur sende inşşş vardır canım hakkında hayırlısı ne ise ol olsun rabbim gönlüne göre versinn bizede haber t ama olurmu belkide vardır bende oldu diye herkeste olacak diye birşey yokki canım benimmm:18::18:

Ben arkadaki sağlık ocağına gidiyorum kızlar. Sonucu herhalde yarın alırım geç oldu ama vereyim kan... Teşekkür ederim.. sonuç ne olursa olsun yazacağım sizlere.

oyy oyyy maşallah sizeee :nazar: :nazar: :nazar:
Rabbimin izniyle bizde bi görelim bebişimizi :nazar: :nazar:

nezaman gitceksin dr a cnmcım
sende benım gibi bekleyenlerden sabırlı olanlardansın
ama en güzeli bu gerçekten
sürekli kan tkrlamakla ugraşılmıyo
usg den gözüküyo insan rahat ediyo

işte buuu bencede git cnmcım :21:
hem üzülmiycez kanda da çıkıcak dedi dersin:49:

enee peki nekaa bekliyceksin kuzumm olmadı tkr bi dr a gitsen
o ilaçlar etkilidir çünkülüm
peki ilaç bitince hemenmi olunuyomus yoksa bi süresi varmı kuzum

canım 10 günden sonra dedi doktor netten baktım 10ila 14 gün arası demiş benimde 13. günüm bugün sancımda varya diyorumki yarını bekliyim olmadı cuma günü giderim ama aklım almıyor hani neden olmuyodur yani yarında olmazsam eğer sebebi ne olabilirki canım:44::44::44::44:

coco tarifi verecek olan bana ne olur tarifini yazsın ben bakarım şimdi yazamıyorum.

canım biçok kişi bisürü tarif yazdı
akşam sakinleyince geçmişi karıştır
bahar da cocostar tarifini verdi
bulamazsan ben yine kopyalayım sana

cocostar için

1çay bardağı sıvı yağ.
2 yumurta(1tanesinin akı ayrılacak.
1çay bardağı pudra şekeri
yarım paket kabartma tozu
3 kaşık kakao
150gr margarin yumuşak.
un
içi için 2 su bardaı hindistancevizi ve 2 kaşık pudra şekeri.
yapılışı malzemeler yoğrulur kurabiye hamuru elde edilir.
bi kapta hindistancevizi ve ayrılan yumurta akı ve pudra şekeri karıştırılır.
kurabiye hamurundan parçalar alınır elle açılıp karışımdan içine konuşur.ve tekrar yuvarlak hale getirilir.
hepsi bitince fırına verilir üzerleri çatlamaya başlayınca alınır.
1.5su bardağı su ve 1 su bardağı şekerle şerbet yapılır kaynatılır içine bir iki damla limon.
sonra kurabiye ılık şerbet soğuk olacak şekilde üzerlerine kaşıkla dökülür.

Predictor 25 tl bu 4tl olunca acaba dedim testte mi bir sakatlık var yalan yanlış sonuç veriyor. Ama eczacı ikisi de aynı işi görüyor diye bunu verdi elime.
ben 2 aydır predıctör alıyordum pazarlık yapıp 20 tl ye :1: ama kesin sonuç veriyo

Ben arkadaki sağlık ocağına gidiyorum kızlar. Sonucu herhalde yarın alırım geç oldu ama vereyim kan... Teşekkür ederim.. sonuç ne olursa olsun yazacağım sizlere.

bence ara ööle git çünkü ben 12 ye kadar kan alıyolar diye biliyorum

tmm cnmcım güzel hbrlerini bekliyoruuuz :38:

canım 10 günden sonra dedi doktor netten baktım 10ila 14 gün arası demiş benimde 13. günüm bugün sancımda varya diyorumki yarını bekliyim olmadı cuma günü giderim ama aklım almıyor hani neden olmuyodur yani yarında olmazsam eğer sebebi ne olabilirki canım:44::44::44::44:

valla bende anlamadım kuzum baya zaman oldu adet olmayalı senın hemde ilaç kullandıgın halde
belkim olursun kuzum bugun yarın sancında başlamıs ya epeydir olmadıgın için belki anca sökülcektir kuzum
inşallah cabucak olursun kuzumm benımm böyle beklemek daha zor :18:

sağlık ocakları sabahtan alıyo bildiğim kadarıyla cnm yani bizim burdaki öyle...

yok canım uykuyu açmak için bir elma aldım şimdi onu atıştırıyorum:39: bu arada bende yemeklerden kıstım biraz:6: bol bol su içiyorum 15 20 dakikada wc ye koşuyorum tabi vede zaten yürüyüş yapıyodum ama tempoyu bazen bırakıyodum şimdi tempolu birşekilde karnımı içe çekerk yürüyorum 4 5 gündür şimdiden fark oldu bile vücut ödemmi atıyo galiba:8::8::8::8:

ben geldim..parayı vermek istemediler bende kapattım hesabı:63:

kızlar bugün kar yağmıyordu biz dışarı çıktık bi kar başladı:60: ve hemen anons geldi yarın okullar tatil diye..3 gündür tatil ve inanınki öyle çokta değil..ne çok korkuyolar bu kardan:60:

kızlar bugün kar yağmıyordu biz dışarı çıktık bi kar başladı:60: ve hemen anons geldi yarın okullar tatil diye..3 gündür tatil ve inanınki öyle çokta değil..ne çok korkuyolar bu kardan:60:

hoşgeldin canım
iyi etmişsin kapatmakla
ne lüzumsuzlar kart parası mı kaldı artık

tatil iyidir ya boşver
ne güzel milli eğitim uyumuyor :1:

hoşgeldin cnmcım :3:
buzlanma felen varsa belki ondan yapıyolardır tatil kuzum

nezaman gitceksin dr a cnmcım
sende benım gibi bekleyenlerden sabırlı olanlardansın
ama en güzeli bu gerçekten
sürekli kan tkrlamakla ugraşılmıyo
usg den gözüküyo insan rahat ediyo

canım bugün 6 haftalık olduk.tabi sat a göre en ii dr sööleyecek kaç günlük .belki daha fazla çıkar ...
ama sanırım cuma veya c.tesi gicez .
gerçi ben 8 haftalıkken istiyorum dr umada sööledim ok dedi ama koca rahat durmuyo gçrecek illa :1: :nazar:

tmm cnmcım güzel hbrlerini bekliyoruuuz :38:

valla bende anlamadım kuzum baya zaman oldu adet olmayalı senın hemde ilaç kullandıgın halde
belkim olursun kuzum bugun yarın sancında başlamıs ya epeydir olmadıgın için belki anca sökülcektir kuzum
inşallah cabucak olursun kuzumm benımm böyle beklemek daha zor :18:

ne bileyim kzucumm yaa anlamadımki eşimi kızdırıyorumm belkide bebekk varda o yüzden gelmiyodur diyeee delii oluyoo böyleee hayırlısıı olsunnn :38::38:

Back
X