Bebek isteyen biri olarak hamişlerden bir ricam olucak..

EvliiMutluuUmutluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
35
32
88
Merhaba kızlar, Ben 6 ay önce kalbi durmuş denildiği için 8+1 hamileliğimi kürtajla sonlandırdım. Hamile bayanlardan bir ricam var benim gibi bebek sahibi olmak isteyenler için dua edermisiniz? Hamilelerin duaları kabul olur derler. Benim bi sağlık sorunum yok çok şükür ama sanırım çok takıyorum kafama Çok istiyorum diyedir sanırım sürekli aklımda her ay acaba diyorum ve yine hastalanıyorum. Umudumu kaybetmek istemiyorum. Sizden ricam bizler için dua edermisiniz

Umudumu kaybetmiyeyim diyorum ama her ay düzenli hastalanıyorum
aynen canım bende herhangi bir sorun yok gayet düzenli bir şekilde adet oluyorum hayırlısı artık bende bazen çok umudumu kaybediyorum sanki hiç olmayacak gibi geliyor artık sadece bir hayal diyorum hatta bu sabah çok kötüydüm ama ne yapalım allahtan ümit kesilmez

İbrahim süresi ve Meryem süresi oku demişti bi arkadaşım ben de öyle yaptım sen de okumadıysan oku bi derim ben. Tez zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim canım benim.

Bende aynı durumdayım 2 senelik evliyim 1 sene öncesinde dış gebelik gecirdim hala hamile değilim hayırlısını diliyorum dua ediyorum hergün kuran namaz rabbim nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin inşallah

"2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım" diye konu açmış bi arkadaş belki görmüşsünüzdür isterseniz sizde katılın her gün birine yasin okunacak cocuk isteyenlere kolay dogum yapmak isteyenlere ne isteği varsa isterseniz isminizi yazdırın arkadaşlar yarın başlanacak...

Canım benim Allah yardımcın olsun, yaşadığın bu şey çok zor evet ve hepimizin başına gelebilir bir durum. Allah acil şekilde dualarını duysun ve bir daha yaşatmasın..

Ben nickleri hatırlayamadığım için buradakilere genel dua ediyorum.Hayırlı zamanda sağlıklı evlada kavuşursunuz hepiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…