Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek isteyenler umut ile her yolu deneyenler buyrun gelin
Bak benim bi konum var oraya gir en bastan oku. Bitkisel bi yontem ile belki kalabilirsin. Konumun ismi agnuscaston (hayit hapi) kullanan var mi .... benım de 10 ay olmuyordu o hap sayesinde kullanir kullanmaz gebe kaldim. Üstelik kutudakiler bitmeden.. açtığım konular arasinda bak gorursn mutlaka oku
Bak benim bi konum var oraya gir en bastan oku. Bitkisel bi yontem ile belki kalabilirsin. Konumun ismi agnuscaston (hayit hapi) kullanan var mi .... benım de 10 ay olmuyordu o hap sayesinde kullanir kullanmaz gebe kaldim. Üstelik kutudakiler bitmeden.. açtığım konular arasinda bak gorursn mutlaka oku
Kızlar ben bu forumda denediklerimden sonra gebe kaldım hemde ilk aydan
Bi macun var forumun birine link attım yorumlarima bakarsanız görürsünüz macun ve elma bunu da yazdım o foruma artı eşime keçiboynuzu kürü icirdim Zor şeyler değil bi bakın derim
Merhaba canım. Ben yeni üyeyim hatta çok şaşkınım nasıl üye oldum diye ama ne zaman siteye girsem okuduklarımda hep kendimden birşeyler buldum.15 aylık evliyim ve 4 aydır bebiş istiyoruz.bahsettiğin hap nasıl bişi nasıl ulaşabilirim?