Kendim gibi bebek iseyen sayısız test yapan belirti bekleyen umutlu arkadaşlar dayanak ariyorum.hadi tanisalim
Merhabalar:) Ben de geldim topiğineKendim gibi bebek iseyen sayısız test yapan belirti bekleyen umutlu arkadaşlar dayanak ariyorum.hadi tanisalim
Bir sürü tahlil sıkıldımKendim gibi bebek iseyen sayısız test yapan belirti bekleyen umutlu arkadaşlar dayanak ariyorum.hadi tanisalim
Kaç aydır bekliyorsunuz kızlarrr?
Bir sürü tahlil sıkıldım
3 - 4 aydır beklıyorum ben :))
Ayyy daha yenii inşallah inşallah çok bekletmez. Benim 8 mi oldu 9 mu oldu bilmiyorum bayadır bekliyorum.Doktor sordu 7 dedim hiçbir test yapmadı bekle dedi keşke 1 sene deseydim
merhaba kızlar.bende 9 aydır bekliyorum
Gerçekten zor iş L Lara_lara Biz ay hesabı yapmıştık haziranda hamile kalacaktım kışın da doğacaktı bebek.
Ama bir laf vardır ya biz plan yaparken Allah yukarıdan gülermiş.Gerçekten doğru.
Biz kendi kafamızdan plan yaptık sonra bir baktık ki bu işler öyle ha dedin mi olmuyormuş.
Tam bu ay tamam tüm belirtiler var adetim de gecikti derken yine kırmızılar geldi.
Maalesef ki bu ay da olmadı ve artık çok yoruldum.
Kimsenin canını sıkmak istemem ama her şeyimizi paylaşmak için buradayız sonuçta.
Ben bu savaşta yenildim maalesef.
İnşallah buradaki arkadaşlar bebeklerine kavuşurlar. Benim artık hiç umudum kalmadı.
Belki arabamızı falan satıp tüp bebek deneriz ama onda da doktorlara güvenim kalmadı.
Buraya da bir daha gelir miyim bilmem. Hakkınızı helal edin Allah hepinizi dileklerinize kavuştursun.
Sağlıcakla kalın...
Canımm maili görünce meraktan geldim mesajını okuyunca çok duygulandım. Hiç tanımadığın birine bile o kadar iyisin ki.. Allah tüm dualarını kabul etsin. Teşekkür ederim desteğin için. Kırmızıları gördüğüm gün böyle oluyorum ben özellikle de o ay çok ümitlenmişsem. Sonra geçiyor. Yeniden bir umutla yeni bir aya başladım bakalım. Bu ay ovü testi aldım deneyeyim bakalım. Bir yandan sizleri görüyorum öyle neşeli öyle umut dolusunuz ki ben dertlerimi umutsuzluklarımı yazıp sizleri de üzmek istemiyorum.Bistemiyorum.Bir yandan da paylaşmadan rahatlayamıyorum.Canım arkadasım neden gıdıyorsun gıtme gel herzaman dertleselım bu formun zaten amacı bu tanımadıgımız ınsanlara rahatlıkla ıcımızı dokebılmek ...
Bence hıc oyle dusunme tatlım benım .. Her zaman gel beklerız..
Bu kadar umudunu yıtırme ... Rabbım herseyde bır hayır verır saglıklı bır bebegın olmasını mı ısterdın yoksa Rabbımın sınavınamı tabı tutulmak...Insallah bu sınavımızda Hayırlısı ıle alnımız ak cıkarız..
Bebek sahıbı olmak gercekten kolay cnm Rabbım bunu ıkı damla sıvı ya baglamıs .. Bır damlası bıle yeterlı ımıs...
KEndı ıcınde bu kadar sıkma belkı ondan olmuyor benım alt komsumun 7 yıl olmamıs kendılıgınden oldu bu yıl suan hamıle...
Ama sureklı morelını ıyı tuttu en buyuk sey o dıyor morelım ıyı oldugu zamanda basardım dıyor..
Hayırlısı bızler ıcın..
Canımm maili görünce meraktan geldim mesajını okuyunca çok duygulandım. Hiç tanımadığın birine bile o kadar iyisin ki.. Allah tüm dualarını kabul etsin. Teşekkür ederim desteğin için. Kırmızıları gördüğüm gün böyle oluyorum ben özellikle de o ay çok ümitlenmişsem. Sonra geçiyor. Yeniden bir umutla yeni bir aya başladım bakalım. Bu ay ovü testi aldım deneyeyim bakalım. Bir yandan sizleri görüyorum öyle neşeli öyle umut dolusunuz ki ben dertlerimi umutsuzluklarımı yazıp sizleri de üzmek istemiyorum.Bistemiyorum.Bir yandan da paylaşmadan rahatlayamıyorum.
Olur mu oyle sey her zaman buradayım canım arkadaşım , keşke ıyı olabılsek...
Umutlu ve mutlu olmak zorundayız .. Iyıkıde meraklanıp baktın..Herzaman burada ol .. Sadece cocuk ıcın degıl her konuda muhabbet edebılırız :) Kafa dağıtmak en en guzelı ... Her ay her ay bıkmadan deneyecegız :)
Mesela Ben sımdı mutfaga merak saldım denemedıgım seylerı denıyorum dun ılk defa herkese cok basıt gelen pırasa yemegını deneyım dedımCok sevdım 1 ,5 yıldır evlılıgımde neden yapmamısım dıye sordum kendıme bugunde Içlı kofte yapımına merak saldım ınternetten tarıfler bakıyorum.
Aynı zamanda calısıyorum :) ıste boyle zaman gecırıyorum...Artık bebek dusuncesınden uzaklastırdım kendımı hatta yazın degıl kısın dogurmak ıstıyorum rahat rahat yazın gezerım dıye :))) Bakalım kısmet :))
Canım süpersin yaaöpüyorum seni. ben de çalışıyorum yani çalışıyordum. bebek çalışmalarına başladığımızdan beri aklım hep orada bedenim çalışıyor ama kafam bebişte ben de 2 senelik evliyim. kek börek kurabiye yapmayı seviyorum yemeği evlenmeden önce de yapıyordum bıktım artık. Tarifler veririm sana istersen. Buradaki dayanışma bambaşkaymış.Yine umutlu bir aya başlamış olduk bakalım :) Allah hakkımızda hayırlısını versin.
Ben 21 yasındayım canım Evlendıkten sonra esım ogrettı yemek yapmayı daha yenı yenı ogrendım :)))
Yoksa kek borek bılmezdım anca ıstee :)))
Eee Ne ıs yapıyosun
Aile şirketinde her işe bakıyorum canım sen ne iş yapıyorsun?
Ben 26 yaşındayım canım aileler birsürü şart koştu istediğimizden baya geç evlenebildik.
Yemek yapmayı ben küçük yaşta öğrendim severek yapınca çok da lezzetli oluyor.
Ama kek börek kurabiye hiç bilmezdim eşim hevesimi görünce destekledi sağolsun.
Birkaç denemem çok kötü oldu diye hazır tozlardan alalım dedim aldırmadı. Ben onları yemem kötü olsun ama senin yaptığın olsun dedi.Şimdi herşeyi yapıyorum.
Bu sefer de buzluğa sardım. Çalışıyoruz sonuçta.Boş zamanlarda birşeyler yapıp yapıp buzluğa atıyorum.Kurabiye hamurları,börekler,yaz sebzeleri vs vs. İyi ki mutfak var yoksa kafayı boşaltamazdık:)
Ne çok ortak yönümüz var:) Özelden yazdım canım sana sohbet ederiz diye düşündüm.Bende aıle sırketındeyım canım ne olursa bende yapıyrum :) Bırazdan paydos edecegım
Bır sıra ınstagrama sarmıstım baya o programda aktıftım Sunum meraklısıyım ben herseyım pembe gorsen evım falan Ceyız meraklısıyım anlayacagın Zuccacıyelerden cıkmayan daha 21 yasında bır kız dusun oyle ıste :)
Bugun Kofteyı yapmaktan vazgectım . Acayıp yorgunluk coktu ustume nasıl yemek yapacagım dıye dusunuyorum :))
Hee bırde makyaj malzemesı sıparısı vermeyı dusunuyorum facebookta bı bayan buldum mac urunlerı satıyormus uyun geldı aksam esımle konsup alabılırm oyleeee ısteeee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?