Bebek İsteyenler

Arkadasım hayırlısı Allahtan ınsallah saglıklı olur hayırlı zamanda gelır oyle dua etmek lazım :)
tabi öyle canım.herzaman hayırlısı diye dua ediyorum ama çoook üzülüyorum.sanırım bebeğim doğal yolla olmayacak.buna umudum kalmadı.3 ay daha deneyeceğiz sonra araştırmalar ve tedaviler

tabi öyle canım.herzaman hayırlısı diye dua ediyorum ama çoook üzülüyorum.sanırım bebeğim doğal yolla olmayacak.buna umudum kalmadı.3 ay daha deneyeceğiz sonra araştırmalar ve tedaviler
Canım niye doğal yolla olmasın? Ne sorununuz var ki ve bir yıl doldu mu? Bazen ben de umutsuzluğa düşüyorum ama sonra topluyorum kendimi lütfen kendini bırakma

Canim
Allah yardimcimiz olsun

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 4 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ama hala sonuc husrann..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 4 senelik evliyim 2 senedir bebek istiyoruz ama hala sonuc husrann..
Hoşgeldin canım Ben de yeniyim ama alışkanlık yaptı burası çıkamıyorum:) Biz 2 senelik evliyiz 7 aydır bebek istiyoruz bazı sorunlar var.Bu dönemde olgunlaştık hayatımıza düzen verdik dışarda yemeyi bıraktık sigarayı bıraktık bol meyve yemek bol su içmek vs derken daha bebiş gelmeden bizi yola soktu.Belki de bunların yaşanması lazımdı diyorum.Hala mutluyum hala umutluyum. Ne kadar geç gelirse o kadar kıymetli olacağını sanıyor galiba yavrucak

Hosbuldukk Cok doğru söylüyorsun bende diyorum Rabbim olmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış demekki bizim vaktimiz ve zamanımız var daha yoksa hayalini bile kurmayız bebegimizin :)

Hosbuldukk Cok doğru söylüyorsun bende diyorum Rabbim olmayacağı şeyin hayalini kurdurmazmış demekki bizim vaktimiz ve zamanımız var daha yoksa hayalini bile kurmayız bebegimizin :)
Ben çok da sabırsız değildim günü gelince olur derdim ama denememizin ikinci ayında adetim 15 gün gecikti.İlk ve son defa böyle birşey oldu. Test bile yapmadım tamam bebeğimiz geldi dedim. Sonra eşimin ısrarıyla test yaptım negatif o akşam da adet oldum.O gün bugündür çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum.Diyorum ki Allah kulunu böyle sınamaz, belki de çok çok isteyelim de hayatımızı düzeltelim diye yaptı bunu.Ben kendime hiç bakmazdım belki o zaman olsa çocuğa da bakamayacaktım hasta edecektim.Ama şimdi Allah'ın verdiği canıma kıymet verir oldum.Yavaş yavaş bebeği hakedeceğime inanıyorum.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin,isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.

Amin canm ben son 2 senedir daha istemeye başladık tedaviler gördük eşim amlyt oldu bnde amlyt oldum ve 4 seneyi geride bıraktık Rabbim herseyin hayrlısını versin Rabbim hiç kimseyi evlat Hasretiyle sınamasın gercekten cok zor ama sabretmeyi öğrendik herzaman ettiğim duam Rabbim sen bana peygamber sabrı gibi sabır ver diyorum

Amin canım güzel dualarını Allah kabul eder inşallah. Özel olmazsa durumunuzu biraz anlatır mısın? Eşin de sen de ne ameliyatı oldunuz acaba?Benim eşimde morfoloji 1 varikosel de var ama kürlerle ilaçlarla doğal yollardan olması için çalışıyoruz şimdilik. Bende sorun varsa da bilmiyoruz adım adım gidiyoruz oyalana oyalana.Hep bir umut hep bir sabır...

Eşim varıkosel den oldu canm bende laparoskopi oldum canm sana en bastan anlatayım ben 3 defa klomen ve çatlama iğnesi ile tedavi gördüm olmadı sag yumurtalığım ne gelişiyo nede çatlıyordu o yuzden sonuc alamıyorduk doktorumu değiştirdim ve butun yaptığım işlemleri anlattıım ve direk bana ben seni tedavi etmem için laparoskopi yapmam lazım dedi ve hemen oldum sonucu öğrendim sol tupum tamamen kapalıymış sag tüpüm ise cok ama cok hafif acık dedi ve tüp bebek merkezine girmeniz lazm dedi dünya sanki başıma yıkıldı sandım hiç cocugum olmucak anne olamıcam dedim çünkü biraz maddi durumdan zora düşmüştük tabi bide yeni amlyttan cıkmışım narkozdan yeni yeni ayılıyorum anlıcan böyle seyler yaşadım daha sı da var

Canım burada zaman geçirdikçe anlıyorum ki ne sıkıntıları olup da çocukları olan var umutsuzluğa kapılma herşey oluruna varır.tüp bebek hazırlıklarına başlamak için adet olmayı bekleyip de hamile olan çok kişi gördüm burada. bize sadece eşimin spermiyografisine bakarak kesinlikle çocuğunuz olmaz ancak tüp bebek dedi doktor. O kadar moral bozuyorlar ki anlatamam.Tüp bebek fiyatları ne civarda bilmiyorum ama biz de pat diye hastanelere dökebilecek para yok.Biriktiriyoruz bir yandan da çalışmalara devam.Bir de eşime tüp bebek yapalım desem morali bozulur sen benden ümidi kestin der. Off off ben de anlatsam bitmez. Bir de kimseye söylemiyoruz buraya da yazmasam şişip patlıycam

Aynen canm bnmde patlama durumundaym ahh neler yaşıyoruz neler ama sadece kendimizi üzüp hasta ediyoruz bende en son aralıkta gittim doktora 3 ay ara verdik martta tüp bebek tedavisi için başlıcaz hayırlısıyla

Aynen canm bnmde patlama durumundaym ahh neler yaşıyoruz neler ama sadece kendimizi üzüp hasta ediyoruz bende en son aralıkta gittim doktora 3 ay ara verdik martta tüp bebek tedavisi için başlıcaz hayırlısıyla
Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun. Tüp bebek tüm masraflarıyla ne kadar civarıdır canım ortalama olarak?

Allah gönlüne göre versin canım hayırlısı olsun. Tüp bebek tüm masraflarıyla ne kadar civarıdır canım ortalama olarak?
Amin canm cümlemize inşallah bizim burda eger ben direk tüp bebek koydurmak istiyorum dersen 5 milyar ama yok ben devletin hak gördüğü tedavilerden gecersen o şekilde devlet bi kısmını ödüyor geri kalan masrafı artık 2 milyar mı olur 3 milyar mı onu bilemiyorum canm

Canım niye doğal yolla olmasın? Ne sorununuz var ki ve bir yıl doldu mu? Bazen ben de umutsuzluğa düşüyorum ama sonra topluyorum kendimi lütfen kendini bırakma
canım 9 aydır deniyoruz 9uncu ayda kırmızı kartı yedim.10uncu aya girdik.1 yıl dolmasına ne kadarcık kaldı ki diye umutsuzluğa kapılıyorum.iyice tükendim düşünmekten canım.biliyorum kafaya taktıkça olmuyor ama elimde değilki.sen ne zamandır deniyorsun

Merhaba arkadaslar ben yeniyim burda benimde bebeğim olmuyo özel bi hastanede tedaviye başladık hgs çekildi tahliller yapıldı sonuç polip var ameliyat olacakmışim bu ay olmaya karar verdim inşallah ameliyattan snr olur

Bizim de 8 ay oldu canım 1yıl dolmasına az kaldı bizim de ama her aya yeni umutla başlıyorum hiç umudumu kaybettimiyorum.kırmızıları görünce iki gün kendime gelemiyorum ama sonra tam gaz devam:)

Sağol canım inşallah hayurlısıyla evlat hasretin biter Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…