Gebeliğe Hazırlık Bebek Isteyenlerin Beslenme Topiği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kür falan olmadın bence normal maydonoz portakal ceviz falan hadi başlayalımmmm

@papatya4680 bak hepimiz illa abur cubur yiyip kötü besleniyoruz ama hergün yiyip içtikleimizden faydalı olanların fotosunu atalım sadece

084E5752-199B-49D7-838B-BB47D8C17EAD.webp
Bir bardak portakal suyu içtim

@papatya4680 canım kısaca topik kurallarını işk sayfaya yazar mısın
Sadece günlük yenilen içilen veya tavsiye edilen besinlerden söz edilecek. Konu dışına çıkmak yasaktır hepimize şifa olsun sağlık sıhat versin

@papatya4680 canım kısaca topik kurallarını işk sayfaya yazar mısın
Sadece günlük yenilen içilen veya tavsiye edilen besinlerden söz edilecek. Konu dışına çıkmak yasaktır hepimize şifa olsun sağlık sıhat versin
Cnm yediginden bahsetmis kiz zaten ? Ve bunu vilmeynler cok

@Vayneymis canım güzel fikir.... Evet arkadaşlar bebek isteyenler nasıl besleniyor neler yiyor bunları paylaşalım inşallah şifa niyetine Rabbim bize de sağlıklı bebekler nasip etsin
Sadece şunu içtim bunu yedim veya yicem içicem
Boş muhabbet yapılmasın boşa bildirim gitmesin

Ben zaten hamile değilim de konuya maydanoz oldum:))) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel bir gebelik ve annelik süreci diliyorum sizlere:KK200:
Yok canım ben sana demedim konu yemi açıldığı için kaynatmayalım die düşündüm :) şimdiden önlem alalım die kendi topiğinde de öyle yapmıştım en başından :)) amin sağol

Ben zaten hamile değilim de konuya maydanoz oldum:))) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, güzel bir gebelik ve annelik süreci diliyorum sizlere:KK200:
Canım biz de hamile değiliz kuzum hamile kalmak istiyoruz bu yüzden beslenme önemli

Evet kızlar topik kuralımız günlük yiyip içtiğimiz şeyler, dikkat ettiğimiz noktalardan bahsedelim konu dışı sohbet olmasın... topigimiz herkese açıktır ancak kalp kırmamaya dikkat edelim
Canım bu yazdığını ilk sayfanın ilk mesajına kopyalarsan daha rahat olur
İlk sayfanın ilk mesajı dizenlenebiliyor

Sağlıklı yediğiniz besinleri de burada paylaşalım deşarj oluruz :eğlence::kahve::kk77:

@ceymi @Umudumallahtan @Erwaaaa @HemDeliHemAsik @R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @meha123 @nurtenn64 @SEVDAM07 @Durbidk @nursevdi @Tatlianne20 @elsin1 @lionyez @Fatmae20 @Burcinak @Karak87 @Hllkl @pembehayaller06 @hayalalemiveben @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Fenomenal @polyanna_30 @Rad-8 @Mucizeolsakeske @Ssy8491 @Rose_marie

Sağlıklı yediğiniz besinleri de burada paylaşalım deşarj oluruz :eğlence::kahve::kk77:

@ceymi @Umudumallahtan @Erwaaaa @HemDeliHemAsik @R4bi4 @Vayneymis @AsyaaAyazz @Cikolatalikurabiyem @selcanmehmetcan @meha123 @nurtenn64 @SEVDAM07 @Durbidk @nursevdi @Tatlianne20 @elsin1 @lionyez @Fatmae20 @Burcinak @Karak87 @Hllkl @pembehayaller06 @hayalalemiveben @Isimsiz 1 @papatya4680 @miyaww__ @Fenomenal @polyanna_30 @Rad-8 @Mucizeolsakeske @Ssy8491 @Rose_marie
Tabikide canım güzel fikie

Back
X